POTRZEBUJĘ TYMCZASY-PROŚBA O ZAMKNIECIE WATKU

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro maja 30, 2007 8:09

moje lwiątka :cool:

Po lewej Nala, po prawej Simba, czarny Mustafa
Obrazek
Nala Obrazek Simba Obrazek

Nala jest cieplejsza w kolorze
Obrazek

Mustafa, półdiable z adhd
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek
http://www.forastero.pl hodowla kotów brytyjskich

Mysza

Od: Pon cze 02, 2003 10:17

Post » Śro maja 30, 2007 8:42

Tri i Bi z Krasiczynskiej nadal u mnie siedzą...

A ogłoszenie na allegro już wystawiłam po raz drugi.

Dziewczyny, chyba fajne... prawda? Może coś zmienić?

http://www.allegro.pl/item199690009_tri ... _wawa.html

Koteczki jak marzenie. Jesteśmy jeszcze na stronie Konstancina - i też nic.

Jeszcze doleczamy grzybka, ale po kilku dniach gryzeofulwiny nic nie widać, grzyb szybko cofa się...

Agalenora

Od: Pon lis 14, 2005 23:49

Post » Śro maja 30, 2007 9:11

Agalenora - ogłoszenie fajne, tylko zdjęcia tri takie sobie - prawie nie widać, że jest tri... i nie wiem czy jest jednoznaczne, że nie muszą iść razem do domku...

kciuki!
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Śro maja 30, 2007 9:12

wysyp teraz straszny :(
dzwoniłam wczoraj do Ireny, nie dosc, ze chora (bierze antybiotyk) to ma ponad 30 kociaków do oddania, w roznych stadiach rozwoju - od butelki itd do samodzielnosci to juz nawet jej nie pytałam, czy moge ogłosic mojego burego Tolka, jak tak atrakcyjne kociaki nie idą
jade do niej w sobote rano, cos zawioze
zaraz zrobie topik, moze ktos ma cos zbednego by jej pomoc :(
Ostatnio edytowano Śro maja 30, 2007 10:12 przez xandra, łącznie edytowano 1 raz
nasze Obrazek potwory ;) + Fela i Frania na DS

pilne! Jajek i Dodek szukają dobrego Domu :)

xandra

Od: Nie paź 31, 2004 21:31

Post » Śro maja 30, 2007 9:22

jopop pisze:No to jeśli moi Niemcy jeszcze do dzis myśleli, że kołaczą się we mnie resztki rozsądku, to chyba już stracili złudzenia...

Nie dość, że w domu 13 kotów...

W ramach zwiedzania Warszawy pokazałam im dziś Bazar Różyckiego, taki nasz swojski folklorek:) Pogadaliśmy chwilę z panią Marzeną i wraz z grupą udałam się w kierunku Brzeskiej, "przypadkiem" przechodząc obok budki, w której w noc piątkowo-sobotnią złapałyśmy 2 kociaki (2 zostały). Liczyłam na to, że może je zobaczymy:)

Ale nie liczyłam na to, że twardo śpią na jednej z półek. I że pozwolą mi na wejście do budy (drzwi skrzypią rozpaczliwie!!!), podejście do półki i capnięcie ich za skórę...

No i w ten oto sposób wylądowałam z 6-osobową wycieczką za plecami, w pełnym skwarze i dwoma dzikimi kociakami w garści :roll: na szczęście pani Marzena miała te stare transportery Ewki - więc upchałam tam gnojki i pojechaliśmy dalej zwiedzać Warszawę :twisted: z kotami :twisted:

W jakiejś knajpie dostałam dla nich wodę w miseczce, ale nie chciały pić, po paru godzinach przejął je Jerzy (TŻ Modjeski), ratując mnie od konieczności pojechania z nimi do Teatru...

To tyle relacji z dziś. Teraz idę się plusknąć i SPAAAĆĆĆĆĆĆĆ.

Jak ktoś do mnie zadzwoni jutro prze 12 to zabiję choćby zdalnie...

Ale Niemcy musieli zrobić oczy 8O :D
Fantastycznie że są już złapane wszystkie kociaki, super, teraz tylko mamuśka ;)
Super
Obrazek

monika p

Od: Czw lut 23, 2006 16:45

Post » Śro maja 30, 2007 9:37

Mysza pisze:Mustafa, półdiable z adhd
Obrazek

jejjjjkuuu!!! dlaczego ja nie moge mieć tu swego kota na stałe?? to przecież jak brat mojego Pawcia, który mieszka u mojej mamy... brakuje mu uroczych białych znaczeń, ale ten charakterek :twisted:

morisowa

Od: Wto lut 28, 2006 9:31

Post » Śro maja 30, 2007 9:52

Agalenora ogłoszenie fajne, zdjęcia też :)
Na naszej adopcyjnej też jest? Najwięcej chętnych jest od nas i allegro, no trzeba poczekać, małe są piękne :)
Obrazek
http://www.forastero.pl hodowla kotów brytyjskich

Mysza

Od: Pon cze 02, 2003 10:17

Post » Śro maja 30, 2007 14:16

Mysza, masz u siebie prawie wierne kopie mojej bandy 8)
Nawet płcie z umaszczeniem się zgadzają. Charaktery może ciut mniej, bo u mnie adhd zdecydowanie ma burasek Borys. Aczkolwiek czarny Bruno tylko trochę mu ustępuje w tym względzie ;)

A jeśli chodzi o zainteresowanie kociakami, to u mnie też niestety bryndza :(
Chociaż nie dałam ich jeszcze na Allegro - skoro mówicie, że warto, to zrobię im ogłoszenie.
Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć.
Alfons Allais

Aleba

Od: Czw sie 05, 2004 16:52

Post » Śro maja 30, 2007 20:15

hop :lol:

Beata

Od: Nie lis 03, 2002 18:58

Post » Śro maja 30, 2007 22:26

Może by ktoś się ze mną wybrał kiedyś jakimś autkiem?

np. sobota o 5 rano u mnie? pojechałybyśmy na Dobrowoja po 2 kociaki dla Niny B. i ich Mamę, potem na bazar po kolejne 3 kociaki dla modjeski...
Obrazek

jopop

Post » Czw maja 31, 2007 11:38

Słuchajcie. Do PILNEGO złapania:

3 z bazaru - do Modjeski, do kompletu
2 z Dobrowoja - do Niny B., też do kompletu.

NIE MAM WIĘCEJ ZGŁOSZONYCH NA JUŻ DOMKÓW TYMCZASOWYCH - Tajdzi ma wziąć "wkróce", DevaDestroy przychodzi do mnie jutro i będę ją namawiać, nie wiem z jakim skutkiem :lol:

ABSOLUTNIE TRZEBA (bo mnie karmicielka zabije) zgarnąć już teraz jeszcze przynajmniej miot z NOWINIARSKIEJ - 3 sztuki!

JUŻ BIEGAJĄ kociaki z Powązek i z Brzeskiej - też CHOLERNIE PILNE!!!

między 15 a 20 czerwca MUSZĘ zgarnąć kociaki ode mnie z bloku - 3 sztuki - to też ABSOLUTNIE KONIECZNIE!!!

24 czerwca wyjeżdżam na MIESIĄC. Moje koty zostaną pod opieką Mamy, ale kociąt NIE MOGĘ jej zostawić...

Potrzebuję zarówno tymczasów, jak i pomocy w łapaniu - głównie samochodów z kierowcą!!! Trzeba też połapać KOTKI, a potem odwieć je DO lecznicy i potem Z lecznicy...

Proponowane przeze mnie terminy:

a) sobota 2 czerwca 5 rano u mnie (Bielany): (kociaki z dobrowoja i bazaru + ew. kotki - potem lecznica)

b) niedziela 3 czerwca ok. 10-13 - kociaki z Brzeskiej (JEŚLI bedzie tymczas, ew. też bazar)

c) niedziela 3 czerwca wieczorem (ok. 20-21) - np. Nowolipki, ew. jeszcze jakieś dorosłe (Bródno? tam też są kociaki)

d) cały tydzień następny 5 rano - gł. kociaki, zewsząd...

JA WIEM, że to abstrakcyjne terminy, ale na kociaki chyba świt jest lepszy od wieczora... PROSZĘ, przed pracą...

DOMKI!!! Jeśli się nie zgłosicie - one umrą... szantaż emocjonalny, też wiem... ale jakie mam wyjście????

Proszę - zapraszajcie też do tego wątku wszystkich możliwych forumowiczów, bo może ludzie nie znają mnie i nie chcą mi pomóc... Może dzieki Waszej reklamie tego wątku ktoś się jeszcze ulituje... Przecież tu nie chodzi o pomoc mnie, tylko o pomoc kotom...
Obrazek

jopop

Post » Czw maja 31, 2007 11:51

Ja niestety dziś odwożę 'mój samochód' do rodziców męża... więc znów przez kilka dni nie będę zmotoryzowana

Ale może ktoś... :cry: :idea:

Agalenora

Od: Pon lis 14, 2005 23:49

Post » Czw maja 31, 2007 11:58

Mogę cię powozić i pomóc w łapaniu w niedzielę od 11.30 natomiast wieczorem najpóźniej po 20tej musiałabym zmyć się.
viewtopic.php?f=1&t=93727 koty z Platynowej

seniorita

Od: Pt kwi 01, 2005 22:18

Post » Czw maja 31, 2007 12:00

up!

Callisto

Od: Wto lis 29, 2005 10:33

Post » Czw maja 31, 2007 12:20

podnoszę
ObrazekObrazek

bechet

Od: Śro sie 24, 2005 9:54