młody pers (?) szuka domu

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon maja 28, 2007 21:28

elfrida pisze:
nazira pisze:Nie chciałabym rozbudzać nadziei ale słyszałam, że znajopmej mojej instruktorki jazdy zmarł pers i szuka innego kota (tyle,że ona nie sprecyzowała czy chce persa). Zapytam sie i jak tylko będę coś wiedziała dam znać....
Mam sentyment do tego typu kotów w sumie to bym sama go wzięła..ale u mnie kompet :(

Ja tez nie chcialam rozbudzac nadzieji...bo jeszcze jeden kotulec"chodzil" mi po glowie :wink: .Niestety...stety kocio zostal juz wchloniety i teraz moge jawnie powiedziec....ze pertraktacje trwaja i jestem dobrej mysli 8) .Zawze mi sie marzylo takie wlochate cudo :wink: ...takie,czy inne...i chyba moje marzenia zaczynaja sie spelniac!!! :lol:

Ooo.. to wspaniale..

A ten niebieski już poszedł do adopcji?
Opowieści o moich kociastych..
viewtopic.php?p=3620054#3620054

aamms

Od: Czw lut 17, 2005 15:56

Post » Pon maja 28, 2007 21:28

asiamm pisze:Już dzwoniłam do pani Zyty ze schroniska, żeby nie wydawała do adopcji naszego persika. Z elfridą trochę już privów wymieniłyśmy. Myślę że to super domek dla kotecka :) Zwłaszcza, że zaangażowany w pomoc kocim bidulom, osoba znana i szanowana na miau.

Asiu nie zawstydzaj mnie!moga sie pojawic komentarze,czemu nie wzielam na prawde bidy,ktora ma mniejsze szanse na adopcje :( .Zawsze mi sie marzylo kudlate cudo...i egoizm w tym przypadku chyba zwyciezyl!sama nie wiem.Wiem jedno,ze jestem szczesliwa,nie moge sie doczekac przeprowadzki Przystojniaka i mizianek takiego futerka :wink:

Asiu!Dziekuje!!!

elfrida

Od: Pt gru 15, 2006 22:15

Post » Pon maja 28, 2007 21:33

elfrida pisze:
asiamm pisze:Już dzwoniłam do pani Zyty ze schroniska, żeby nie wydawała do adopcji naszego persika. Z elfridą trochę już privów wymieniłyśmy. Myślę że to super domek dla kotecka :) Zwłaszcza, że zaangażowany w pomoc kocim bidulom, osoba znana i szanowana na miau.

Asiu nie zawstydzaj mnie!moga sie pojawic komentarze,czemu nie wzielam na prawde bidy,ktora ma mniejsze szanse na adopcje :( .Zawsze mi sie marzylo kudlate cudo...i egoizm w tym przypadku chyba zwyciezyl!sama nie wiem.Wiem jedno,ze jestem szczesliwa,nie moge sie doczekac przeprowadzki Przystojniaka i mizianek takiego futerka :wink:

Asiu!Dziekuje!!!

elfrida, przestań proszę..
Kudłate w schronie bardzo szybko może stać się jeszcze większą biedą niż krótkowłosy..
Cieszę się, że dasz mu domek..
I napisz tylko czy on czarny czy jednak szylkret.. :)

aamms

Post » Pon maja 28, 2007 21:35

aamms pisze:
elfrida pisze:
nazira pisze:Nie chciałabym rozbudzać nadziei ale słyszałam, że znajopmej mojej instruktorki jazdy zmarł pers i szuka innego kota (tyle,że ona nie sprecyzowała czy chce persa). Zapytam sie i jak tylko będę coś wiedziała dam znać....
Mam sentyment do tego typu kotów w sumie to bym sama go wzięła..ale u mnie kompet :(

Ja tez nie chcialam rozbudzac nadzieji...bo jeszcze jeden kotulec"chodzil" mi po glowie :wink: .Niestety...stety kocio zostal juz wchloniety i teraz moge jawnie powiedziec....ze pertraktacje trwaja i jestem dobrej mysli 8) .Zawze mi sie marzylo takie wlochate cudo :wink: ...takie,czy inne...i chyba moje marzenia zaczynaja sie spelniac!!! :lol:

Ooo.. to wspaniale..

A ten niebieski już poszedł do adopcji?

Aniu kontktowalam sie z Magda....i chyba juz Go nie ma!Na stronce schroniska po poludniu juz nie bylo zadnej informacji o Kotuchu :!:
Zawsze jest dylemat i wyrzuty....ze wzielo sie tego kota a nie innego :( bo wszystkie zasluguja na milosc!!!
Aniu dziekuje za namiary na Magde i Tobie Madziu...za informacje

elfrida

Post » Pon maja 28, 2007 21:40

Jak juz tylko Go dorwe i podrasuje futerko to na pewno dam znac...i moze w koncu zaczne systematycznie prowadzic watek moich kociastych 8) nooo... taka mobilizacja to nie byle co :lol: .Z pewnoscia pojawi sie zdjecie obok moich rezydentow 8)

elfrida

Post » Pon maja 28, 2007 21:45

elfrida pisze:Jak juz tylko Go dorwe i podrasuje futerko to na pewno dam znac...i moze w koncu zaczne systematycznie prowadzic watek moich kociastych 8) nooo... taka mobilizacja to nie byle co :lol: .Z pewnoscia pojawi sie zdjecie obok moich rezydentow 8)
:D

aamms

Post » Pon maja 28, 2007 21:57

Efrida, pamiętaj, że zawsze możesz pomóc mi i adoptować Helgę :twisted: :lol: 8) :wink:

mokkunia

Od: Wto gru 20, 2005 18:14

Post » Wto maja 29, 2007 0:23

:D
KOT JEST DOMOWY NA TYLE NA ILE MU TO ODPOWIADA
Obrazek
SPRZĄTAM I WYPRZEDAJE
Kupię stare widokówki Katowic

bettysolo

Od: Wto kwi 25, 2006 21:43

Post » Wto maja 29, 2007 9:23

Czyli kotek ma juz dom? A bo wlasnie dostalam telefon od kolegi, ze szuka jakiegos persa do przygarniecia. :-) A umnie akurat nic nie ma. A co z tym niebieskim?
dorzuć się do sterylek: https://www.ratujemyzwierzaki.pl/azg dla bezdomnych: KRS 0000338819

Edzina

Od: Czw lut 10, 2005 12:07

Post » Wto maja 29, 2007 19:46

Ja juz sie przygotowuje mentalnie i fizycznie :wink: bo Przystojniak to przeciez kooopa futra jest :lol: ..jakas oddzielna toaletka sie chyba przyda :lol:

elfrida

Post » Śro maja 30, 2007 7:15

Edzina pisze:Czyli kotek ma juz dom? A bo wlasnie dostalam telefon od kolegi, ze szuka jakiegos persa do przygarniecia. :-) A umnie akurat nic nie ma. A co z tym niebieskim?

Persik już prawie w domku :) Myślę że Karolina już myślami ma go u siebie i robi porządek z jego futerkiem :wink: A tak realnie to prawdopodobnie już w tym tygodniu kicia pojedzie do Łodzi :)

elfrida pisze:Ja juz sie przygotowuje mentalnie i fizycznie :wink: bo Przystojniak to przeciez kooopa futra jest :lol: ..jakas oddzielna toaletka sie chyba przyda :lol:

A co z imieniem? Czyżby Przystojniak? :lol:

asiamm

Od: Nie kwi 22, 2007 17:11

Post » Śro maja 30, 2007 7:26

Edzina pisze:Czyli kotek ma juz dom? A bo wlasnie dostalam telefon od kolegi, ze szuka jakiegos persa do przygarniecia. :-) A umnie akurat nic nie ma. A co z tym niebieskim?

Niebieski zniknął ze strony Palucha.. mam nadzieję, że znalazł dom..
Ale dzisiaj dowiem się co z tym rudzielcem z Węgrowa..
Tylko, że on do ciachnięcia i leczenia.. a raczej odwrotnie - badania, ewentualne leczenie i na końcu ciachnięcie..

aamms

Post » Śro maja 30, 2007 7:44

Jest jeszcze czarny z Gliwic. Jesli kolega nie wezmie dwoch, to bedzie problem.. On jest niekastrowany. Mialabym moze nawet dom dla niego.
A co do Wegrowa to wiesz.. 8)
dorzuć się do sterylek: https://www.ratujemyzwierzaki.pl/azg dla bezdomnych: KRS 0000338819

Edzina

Od: Czw lut 10, 2005 12:07

Post » Śro maja 30, 2007 10:55

Mirka, Ty to widzisz? :roll: :?: ;)

Elfrida jak kopanie po kostkach na Ciebie nie działa to ja już się poddaję :D

mokkunia

Od: Wto gru 20, 2005 18:14

Post » Śro maja 30, 2007 10:59

Elfrida 8O
Obrazek

goska_bs

Od: Czw mar 23, 2006 18:12