DYMNA koteczka zabrana dzieciom Domek już ma!:)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon maja 28, 2007 15:40

mysle że tak :lol: ale musisz mi jeszcze dokładnie napisać gdzie ...co ci kupić?do jakiej kwoty :?:

co do wyjadania hmmm troszke problem bo koty lubią wszędziej wsadzić nocha :wink: ale możesz np. stawiać mu gdzieś wyżej...

11 telefonów o kocinke a w tym troche mnie nie było... :roll: ache te dymniaczki :lol:

acha pisz i pytaj jak najwięcej.. 8)
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Pon maja 28, 2007 15:48

zadzwonie i dokladnie powiem gdzie, albo na prv @ ;)
co kupic? paczuszke suchego, tak jak pisalas i ze dwie trzy puszeczki, nie wiem na ile to starczy?
teraz bede uciekac do domu, i stamtad pisac dalej.
moje gadu 369242, moze tak bedziej latwiej wszystko obgadac:)
pozdr
Malalai

Malalai

Od: Śro maja 16, 2007 10:14

Post » Pon maja 28, 2007 15:58

No to super, że mała ma takie szczęście. widać jest popyt na dymne dziewczynki.
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Pon maja 28, 2007 16:03

gadu gadu akurat ,ja mam nastolatka który notorycznie pedzi mnie od kompa :crying:
siedze jak go nie ma...już jest :evil: :wink: ale jeszcze moge..łaskawca.
Ok. to ja ci wszystko kupie ,suche,puszeczki i Klare mleczko.
dorota40_6@o2.pl to moj email...albo został ci tel. lub PW

Malutka lezy mi pod dupskiem ..no tak ja siedze półgębkiem na fotelu a ona pod zadek się wsuneła... :lol:

Przed chwilką była koleżanka która wczoraj z córcia przywiozły małą,szczęśliwa że tak szybko ,że dobry domek itp.
Obrazek

dorcia44

Post » Pon maja 28, 2007 18:32

jesteśmy umówieni 8)
Obrazek

dorcia44

Post » Wto maja 29, 2007 10:12

pomału szykujemy się do wymarszu...upał jak ..... :twisted: och jak ja niecierpie takiej pogody ,futra też nie przepadają :cry:
Malenka jest kociakiem jak marzenie,kochana ,slodka ,garnąca się do człowieka ,przylepa ,cokolwiek ro bie robi to zemną czyli totaklnie przeszkadza...wlazłam nad ranem do syna zobaczyć czy księżniczka zyje czy juz pod chudym cielskiem mego syna..a ona na głowie mu śpi ,po czym gały rozwarła i wtepędy do mnie ,z krzykiem okropnym ..a może powitalnym :wink: i miziaj i kochaj i bądz..bo kto to widział po nocy spać... :lol:
teraz przeszkadza miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiioooooooooooooooooooooooooooooooo ..no właśniew pisaniu..ten liścik to chyba do was skrobneła ,a może dziękuje Beacie i jej córce za zabranie ,za ratunek ,ale tak naprawde to tamte dzieciaki ją wyratowały ,była w jakimś starym bunkrze czy baraku rozwalonym ,płakała strasznie ,dobrze że ją usłyszeli .
Malutka musi byc szczęśliwa ...to taki kociak jakiego sie zawsze chce mieć..
Dziś Gadzina przed wyjściem do sz\koły spytał mnie czy musimy ją oddać??? 8O 8O 8O
musimy ...i ciesze się ogromnie że szybko znalazła taki fajny domek...teraz ulokowała się pod moim zadkiem ,jak wczoraj ,znów siedze półębkiem...
mam jej troszke zdjęć to wstawie ale nie wiem czy wyrobie się teraz..
Obrazek

dorcia44

Post » Wto maja 29, 2007 11:35

no ja tez juz w blokach;)) kwadratowe jajo juz prawie zniesione;)

do zobaczenia!!
pozdr
Malalai

Malalai

Post » Wto maja 29, 2007 14:04

Gabrysiu miło było cię poznać :D
Kocinka wcale nie zestresowana ,czas oczekiwania uprzyjemnialiśmy sobie ..zabawą w koszyczku ..co tam samochody i inne potwory świata ..nam nic nie straszne.. :wink:
urzekło mnie to kocie ,mam nadzieje że ciebie gabrysiu również 8)
życze wam długiego ,miłego życie .. :D

czekam na wieści..
Obrazek

dorcia44

Post » Wto maja 29, 2007 17:36

no, wlasnie weszlismy od weta. katarek jest ale nie ten koci straszny.. dostala oslonowo antybiotyk, witaminki, odrobacznik, pazurki obciete.
podroz kolejka spedzila na moich kolanach slodko spiac, w transporterze byl dramat, wyroslo jej z osiem lap i wszystkie na raz wyciagaly sie przez kratke;)
rezydent tas chodzi za nia krok w krok, mala na niego prychnela pare razy, ale sie nie przejal;) juz widze ze jest dobrze, w ogole nie ma lapoczynow!;)
bede donosic o wszystkim mailowo;) moze mi sie uda kilka fotek kociszczom pstryknac dzis;)

pozdr
malalai
pozdr
Malalai

Malalai

Post » Wto maja 29, 2007 19:19

czyli jest super :D
Obrazek

dorcia44

Post » Wto maja 29, 2007 20:28

Gratuluję udanego dokocenia ;)
Obrazek

Gem

Od: Czw paź 12, 2006 16:37

Post » Śro maja 30, 2007 12:26

dorcia, pisalas ze jeszcze jakies zdjecia malutkiej robilas przed oddaniem wmoje rece;) wkleisz?
ja niestety aparat sprawny bede miala dopiero jutro.. i bede pstrykac pstrykac pstrykac;))
pozdr
Malalai

Malalai

Post » Śro maja 30, 2007 12:57

tobie czy w wątek? :wink:
wysłałam ci emaila gdzie znalazłam to czego szukałam...

Przepraszam cię że wczoraj tak chyba nieładnie się zachowałam jak chciałaś wspomóc moje kociambry finansowo...głupio mi było :oops: się wstydziłam :oops:i dlatego nie wziełam,bo faktycznie te tymczasiki kosztują odgroma i ciut ciut, ale bardzo ci dziękuje za dobre chęci i jeszcze raz przepraszam.. :D
Obrazek

dorcia44

Post » Śro maja 30, 2007 13:03

a to juz jak ci wygodniej;)

nie ma sprawy, tak sobie pomyslalam, dlatego nie naciskalam:) jesli chcesz to temat rozijajmy mailowo;)

o znalezisku zakanapnym maila dostalam, tez ci cos wyslalam;)

siedze jak na szpilkach w pracy, zastanawiajac sie co tez kociszcza tam robia;) i czy bardzo daja sie sasiadom we znaki, bo tas potrafi jeczec;) czasem go na dole na klatce slychac jak wracam do domu;))
pozdr
Malalai

Malalai

Post » Śro maja 30, 2007 14:57

wiesz zaskakująco dobre dokocenie,gratulować tylko ,mówiłaś mi że twoj jest bardzo delikatny ale żeby taki aż :!: super,zdjęcia ci jednak prześle na emaila bo tu godzinami całymi ,ale tu też tyle że może wieczorkiem a może rano..jak dorwe się znów do kompa....Gadzina ze szkoły wraca... :crying: :wink: w sumie to ostatnia gimnazjum ,czy oni nie powinni dłużej w tej szkole być :evil: :lol:
Obrazek

dorcia44

[poprzednia][następna]