Klunia,Tosia,Melka-jak śpi Klunia? s.97. ;)

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Wto maja 29, 2007 14:39

EwKo pisze:
Dorota pisze:
Rozkoszny widok!

To u Ciebie deska moze tak stac? 8O

U mnie Mru wywalil ja przy pierwszym skoku.

No, musi stać, wyciąganie jej zza szafy robi zbyt dużo rabanu - sąsiadów by chyba trafiło 8) Zresztą bywa też, że z powodu zaśmiecienia podłogi rozmaitymi karteluszkami, książkami, pisemkami, opracowaniami, itp. po prostu nie ma się gdzie przewrócić ;) :oops:
Więc stoi... :roll: (oparta o szafę zapobiega knowaniom Kluni, która zrobi wszystko, by wspomniany mebel otworzyć. Ot tak, dla sportu :twisted: ) Poza tym, dla kotów to najlepsiejszy punkt obserwacyjny: mając widok na biurko, kontrolują, czy nie konsumuję czegoś bez ich wiedzy i zgody 8)

Tez nie mialabym nic przeciwko temu, zeby decha
zawsze byla na wierzchu. Ale miejsca mi brak.

Dobry patent na szafe! U mnie ostatnio te funkcje
pelni duze lustro z przedpokoju. Musialam je usunac,
bo koszmarnie sie z mama moja klocilo :wink:
Pozostale szafy sa bezbronne.

EwKo pisze:
Dorota pisze: Mnie to samo napisali! 8O
- i co, kłóciłaś się? ;) Ps. Domyślałam się :)

A, machnelam reka i postanowilam juz do tematu nie wracac.
Niech im bedzie! :wink:
A podejrzewalam Cie o historie!
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Wto maja 29, 2007 15:17

Uuuu... lustra to bym sobie o szafę nie oparła 8O . Zwłaszcza od chwili, gdy zawitała do mnie Mami (to taki charakterystyczny miauk Meli) :)

Dorota pisze:A podejrzewalam Cie o historie!
- :P

W zasadzie jedno z drugim silnie związane ;) Fakt, że forum traktuję raczej jako miejsce do pogadania, stąd nie sprawdzam każdego przecinka :oops: Próbuję przygotowac lekcję na jutro - dyrekcja mnie swą obecnością zaszczycić raczy. Będę mordować Kartezjusza i Locke'a :lol: :roll:

EwKo

Od: Śro paź 19, 2005 21:52

Post » Wto maja 29, 2007 15:48

EwKo pisze:Uuuu... lustra to bym sobie o szafę nie oparła 8O . Zwłaszcza od chwili, gdy zawitała do mnie Mami (to taki charakterystyczny miauk Meli) :)

A co mam z nim zrobic?
Wszystkie katy juz zajete!
Zreszta co kilka dni je wieszam.
I zdejmuje.

Dorota pisze:A podejrzewalam Cie o historie!
- :P

EwKo pisze:W zasadzie jedno z drugim silnie związane ;) Fakt, że forum traktuję raczej jako miejsce do pogadania, stąd nie sprawdzam każdego przecinka :oops: Próbuję przygotowac lekcję na jutro - dyrekcja mnie swą obecnością zaszczycić raczy. Będę mordować Kartezjusza i Locke'a :lol: :roll:

No niby zwiazane.
Milego mordowania! :twisted:

Do dzis sie dziwie, jakim cudem zdalam historie :oops:
A kto na miau zwraca uwage na przecinki? No... Kilka osob.
A wyzyc sie mozna w watku jezykowym :wink:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Post » Wto maja 29, 2007 16:11

Z historii zdawałam maturę :strach: Nigdy więcej! Gdybym miała wybierać ponownie, chyba przeprosiłabym się z matematyką :lol: :oops: Teraz mam o tyle dobrze, że mnie nikt z rewolucji i przemian gospodarczych nie pyta :lol:

Milego mordowania! :twisted:
- nie dziękuję :) Spoooko będzie: najpierw ja kogoś pomorduję, potem dyr pomorduje mnie - jak to w przyrodzie: przeżyje najsilniejszy :lol:
Będzie o tyle ciekawie, że klasa jest... specyficzna :) Chyba straciłam poczytalność, kiedy akurat ten oddział zaproponowałam :lol: Taki pęd ku samozagładzie, jak leming :twisted:

EwKo

Post » Wto maja 29, 2007 17:14

Jak ja sie ciesze, ze nie ucze... :twisted:

Dorota

Post » Wto maja 29, 2007 17:55

Pojęcia nie masz, jak mi tu brakuje emotki z wywalonym ozorem :lol:

A na serio: obecnie nie wiem, czy się cieszę, czy też nie...

EwKo

Post » Wto maja 29, 2007 18:10

EwKo pisze:Pojęcia nie masz, jak mi tu brakuje emotki z wywalonym ozorem :lol:

A na serio: obecnie nie wiem, czy się cieszę, czy też nie...

Moze jednak naprawde to lubisz?
Sa takie jednostki :wink:

Dorota

Post » Wto maja 29, 2007 18:16

Jednostki - znaczy lemingi? ;) :lol:

tak pracujemy:
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/743 ... ec908.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/555 ... d401f.html - Mela nakryta podręcznikiem. Normalnie nic jej nie ruszy :roll: W sumie, jak jej wygodnie, niech leży, tylko dlaczemu ogonem wali po myszce i włącza jakieś cudactwa na kompie?!

EwKo

Post » Czw maja 31, 2007 19:09

No taaaa, Mela kiedy śpi jest niewzruszona :lol: I jak widać dobrze się sprawdza jako podkładka pod książkę, a jeszcze lepiej jako przycisk do papierów :)
Co do ogona, to u mnie mała opanowała do perfekcji sztukę opierania się o spację, dzięki czemu często gwałtownie ląduję na samym dole akuratnie czytanej strony. Najpierw myślałam, że to jakiś wirus. Jaaaaaasne, a ten wirus Fifi się nazywa.
Głaski dla Atomówek :)
Obrazek

naya

Od: Pon lis 07, 2005 10:36

Post » Pt cze 01, 2007 7:30

EwKo :?:

Dorota

Post » Pt cze 01, 2007 12:12

Ewkoooooo!!!! :?:

Dorota

Post » Pt cze 01, 2007 15:29

Czego pragniesz, Duszyczko? ;)

Analizowałam wątek Adama, zaczęłam od końca i zgłupiałam :lol: Syrena z dziekanem z okazni dnia dziecka na uniwerku :lol:

EwKo

Post » Pt cze 01, 2007 15:32

EwKo pisze:Czego pragniesz, Duszyczko? ;)

Analizowałam wątek Adama, zaczęłam od końca i zgłupiałam :lol: Syrena z dziekanem z okazni dnia dziecka na uniwerku :lol:

:lol: Tak to jest jak sie zaczyna watek czytac od konca :twisted:

Jak tam koniec roku (szkolnego) :twisted: Oceny juz wystawione? Rada pedagogiczna byla? :P

FreEp

Od: Śro wrz 20, 2006 1:27

Post » Pt cze 01, 2007 15:34

naya pisze:No taaaa, Mela kiedy śpi jest niewzruszona :lol: I jak widać dobrze się sprawdza jako podkładka pod książkę, a jeszcze lepiej jako przycisk do papierów :)
Co do ogona, to u mnie mała opanowała do perfekcji sztukę opierania się o spację, dzięki czemu często gwałtownie ląduję na samym dole akuratnie czytanej strony. Najpierw myślałam, że to jakiś wirus. Jaaaaaasne, a ten wirus Fifi się nazywa.
Głaski dla Atomówek :)
- przekazane :)

To z Fifi też niezła agentka rośnie :)
Przycisk do papierów, przycisk do papierów... Tak, Mela ma technologicznie zaawansowaną tę funkcję :lol:

EwKo

Post » Pt cze 01, 2007 15:41

FreEp pisze:
Jak tam koniec roku (szkolnego) :twisted: Oceny juz wystawione? Rada pedagogiczna byla? :P
- a tfu! Nie, ale to są TE dni, kiedy łośkom jednym się przypomina, że może by się trzeba było pouczyć :roll: ?

W połowie tygodnia wpisujemy oceny, zostanie tydzień do konferencji, potem komers klas trzecich przeżyć, kolejną konferencję i wolne. Napięcie rośnie, bo zbliża się termin ogłoszenia wyników testu gimnazjalnego :strach:

Aha, i wkurzaja (eufemizm) mnie rodzice, którzy dziś już pod szkołą studiowali listy uczniów zapisanych do klas pierwszych i już kombinowali nad przenosinami pociech, bo w klasie jest ktoś, kogo dzieciatko w podstawówce nie lubiło :twisted: I nie liczy się, że życzonko rodzica zostało spełnione: dziecię miało do klasy pójść z najlepsiejszymi koleżankami... nieeee :evil:

EwKo

[poprzednia][następna]