Simbo&Sarabi 2-zdjęcia dueciku strona 93

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pon maja 28, 2007 9:17

Najlepiej chyba zadzwonić do producenta okna, w końcu dlaczego miałabyć wymianiać i rzemieślnika 8) Sprawdź jakie okno i dzwoń z książki telefonicznej...a jak będziesz minimalizowała skutki to daj znać, bo ja nie znam sposobów... :(

izaA

Od: Nie wrz 25, 2005 14:09

Post » Pon maja 28, 2007 13:03

Simbo!
toć to dla kota największa obraza nazwać go psem, i to śmierdzącym! Ta zniewaga krwi wymaga. Ja bym się nie zastanawiał tylko przetrzepał tyłek dużym!
Obrazek ObrazekObrazek
Franek & Rysia
Zabezpieczenia okien i balkonów 3miasto- R E A K T Y W A C J A.

rambo_ruda

Od: Pon maja 15, 2006 16:53

Post » Wto maja 29, 2007 7:27

Simbo nie martw się tak bardzo - mnie od zawsze nazywano "kotopies" - chodziłem na spacery ze swoimi duzymi - teraz mam do towarzystwa "psokota" - tak ją sobie wychowałem że smarkata wie jak zachowuje się porządny kot!
Dla mnie to nie zniewaga - ale że śmierdzący to takiego czegoś nigdy nie słyszałem! - też byłbym baaardzo oburzony!
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Wto maja 29, 2007 7:38

Widzicie co ja się mam z tymi Dużymi :roll:
nie dość że marnie karmią to jeszcze zawsze coś im nie pasuje
pod drzwiami pośpiewać nie można, kwiatka zwalić też nie i nawet pachnieć jak kot zabraniają :x

A wczoraj Dami wyjechał gdzieś z dużą torbą i po południu musieliśmy czekać na Dużą żeby nas wygłaskała :evil:
na noc też nie wrócił więc smarkata płakała przez cały wieczór i nie dawała mi się wyspać :evil:

Simbo
Obrazek + Arctica Obrazek

czarna.wdowa

Od: Śro lip 26, 2006 12:51

Post » Wto maja 29, 2007 7:58

Simbo,

no faktycznie nie masz lekko...

A widziales, co sie wczoraj za oknami dzialo?
Ja siedzialem pod wanna :oops:

Mruczus
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Wto maja 29, 2007 8:19

Simbo, czy ty przeczuwałeś, że Dami wyjedzie? Moja Duża ciągle lata, ciągle prasuje i jakieś dziwne kupki układa zamiast do szafy - to na łóżku...pomagam jej jak mogę, Sonia nawet poprawia po prasowaniu i się wyleguje...ja, tak na wszelki wypadek nie odstępuję Dużej na krok...kurde, może u nas też się coś święci :roll: Otis

izaA

Post » Wto maja 29, 2007 10:24

Mru - wczoraj było świetnie :D
robili mi zdjęcia ale przez okno wiec domagałem się wypuszczenia mnie na podwóreczko
A Sarabka biegała z parapetu do Dużej żeby ona też się na zdjecie załapała
ale Duża jest jakaś dziwna i to ona u nas w domu prawie pod wanną siedziała :lol:

Otis - duży kocur jesteś a nie wiesz takich podstawowych rzeczy :roll:
Jak Duzi wyciągają torby i biegają we wszystkie strony z ubraniami to znaczy ze wyjeżdżamy
i szybko zająć miejsce w kontenerku żeby o Tobie nie zapomnieli
Ja tak zrobiłem ale Dami pojechał sam - czasami tak robi i zawsze wraca
tylko Sarabi jest jeszcze mała i strasznie za nim tęskni i płącze w jego pokoju :(
Więc radzę Ci chłopie kontener przyciągnij do przedpokojuułuż się w nim i czekaj na wyjazd

Simbuś

czarna.wdowa

Post » Wto maja 29, 2007 12:52

A my dostaliśmy nowy drapak 8) tamten już całkiem zeszmaciłam jak to nasza duża mówi... nie wiem co to znaczy. a nowy drapak jest duuuży :twisted: i fajnie się drapie. o taki http://www.allegro.pl/item196216024_dra ... wosc_.html

Rysia
Obrazek ObrazekObrazek
Franek & Rysia
Zabezpieczenia okien i balkonów 3miasto- R E A K T Y W A C J A.

rambo_ruda

Od: Pon maja 15, 2006 16:53

Post » Wto maja 29, 2007 13:13

Simbo, jak ja Tobie zazdroszczę tej budowy. U mnie mało się dzieje. A u mnie wyjechał mój Duży. Nie udało mi się schować do walizki :evil:. Pozdrawiam Haker

Hannah12

Od: Czw sie 11, 2005 11:57

Post » Wto maja 29, 2007 13:16

Fajny będziecie mieli sprzęt :D
Nasz Duży cały czas obiecuje że zrobi nam super-hiper drapak ale wiecznie nie ma czasu :roll:
Teraz mamy rurę okręconą sizalem do drapania, ale ja i tak ostrzę pazury na meblach :twisted:
ściankę wspinaczkową z wykładziny na szafie i półki z kartonów do leżenia
ale ten burak Simbo (z moją małą pomocą :oops: ) wygryzł dziurę w kartonie
więc Duży zapowiada ze kartony powędrują do piwnicy a nam zamontuje obite wykładziną półki
znając jego za pół roku jest szansa :?

Sarabka

czarna.wdowa

Post » Wto maja 29, 2007 14:41

Simbo, nic z tego...Duża mówi, że bez paszportu nie da rady i będę pilnował domu :( Otis

izaA

Post » Wto maja 29, 2007 15:37

izaA pisze:Simbo, nic z tego...Duża mówi, że bez paszportu nie da rady i będę pilnował domu :( Otis
- Otis, spójrz na to tak: chata wolna! :twisted:

EwKo

Od: Śro paź 19, 2005 21:52

Post » Wto maja 29, 2007 16:12

Uwaga, rozmowy kontrolowane...zamykam papirusy za drzwiami, co by koty "na trawkę" nie chodziły :lol: Pokoje dziecięce zamknięte na klucz - żeby nie używały gumek...tych do włosów...i nie zjadały tego, co niepotrzebne...ale na pociechę zostawiam karton z krakvetu :lol:

izaA

Post » Wto maja 29, 2007 18:36

izaA pisze:Uwaga, rozmowy kontrolowane...zamykam papirusy za drzwiami, co by koty "na trawkę" nie chodziły :lol: Pokoje dziecięce zamknięte na klucz - żeby nie używały gumek...tych do włosów...i nie zjadały tego, co niepotrzebne...ale na pociechę zostawiam karton z krakvetu :lol:

Wracaj migusiem!
Szszszso?
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Śro maja 30, 2007 11:23

Simbo, jak budowa? Nic nie opowiadasz.
Pracuja uczciwie, czy tylko Cie podziwiaja?

Beksa

Dagmara

Od: Nie gru 31, 2006 9:37

[poprzednia][następna]