Maluchy bardzo potrzbuja domku. zdjecia wysylam na poczte.Lokalizacja Warszawa

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
MIAUMIAU86 pisze:Te śliczne kociaczki matka porzuciła , szukam dla nich dobrego domu bo zaslugują na to.
A twoim zdaniem lepiej pewnie było by je utopic niz znalezc dla nich przytulne gniazdko ?
W jakim celu wogole pisałas skoro to nie jest zadna odpowiedz na mój temat.
Kociaki są przeurocze i czekam na konkretne propozycje , a nie wypowiedzi tego rodzaju co powyżej.
MIAUMIAU86 pisze:Wiesz co. nie jestes zainteresowana to mam jedną prośbe nie pisz juz tu ani słowa ,dziękuje.Ja szukam dobrego domu dla ślicznych kociaków. A nie mam zamiaru rozmawiac na tematy ktore nie dążą do tego celu.Zalezy mi tylko na ich dobrze.
MIAUMIAU86 pisze:Ty chyba nadal nie rozumiesz dziewczyno i coraz bardziej mnie denerwuje twoj stosunek do mojego wątku , gdybys czytała dokladniej to bys wiedziala ze matka je porzuciła , i nie pisz mi tu o kastracji kotów bo ten wątek ja założyłem w celu znalezienia jak najlepszego domu dla tych maluchów. Jesli chcesz mi to utrudnić tzn ze zwierzęta wcale nic dla Ciebie nie znaczą. A o przeprosinach zapomnij bo z tego co napisalas w pierszym poscie tego wątku mozna by pomyslec ze te małe kotki Cie wogole nie interesują tylko zabezpieczenie tego by sie to nie zdarzyło wiecej.Słuchaj chyba jasno sie wyraziłem że poszukuje domu dla tych ślicznych kociaków dla tych uroczych i przezabawnych malutkich Kociaczków. Skoro czytają to dzieci 12 , 13 lat to poco piszesz o kastracji kotów po co piszesz w tym w wątku o tym by zrobic tak by koty sie nie rodziły wtedy bedzie lepiej. Prosze Cie po raz drugi nie utrudniaj mi znalezienia dla 6 małych rozrabiaków przytulnego gniazdka bo to chyba nie pierwszy taki temat na tym forum. Pewnie przez Ciebie i tak juz nikt nie bedzie chciał tych małych kotków bo musiałas sie wypowiadac o sprawach na ktore jest przewidziane pewnie inne miejsce a nie temat na ktorym szukam domu dla porzuconych 6 małych kociaków....
MIAUMIAU86 pisze:WARSZAWA , przepraszam za jakosc zdjec ale narazie inna była nie mozliwa napewno postaram sie zrobic lepsze to odrazu je wstawie . Ja sie nie ciskam jestem spokojny, tylko nie lubie gdy ktos pisze nie na temat i jednoczesnie utrudnia mi poszukiwania dla nich domu .
MIAUMIAU86 pisze:Ty chyba nadal nie rozumiesz dziewczyno i coraz bardziej mnie denerwuje twoj stosunek do mojego wątku , gdybys czytała dokladniej to bys wiedziala ze matka je porzuciła
i nie pisz mi tu o kastracji kotów bo ten wątek ja założyłem w celu znalezienia jak najlepszego domu dla tych maluchów.
Jesli chcesz mi to utrudnić tzn ze zwierzęta wcale nic dla Ciebie nie znaczą. A o przeprosinach zapomnij bo z tego co napisalas w pierszym poscie tego wątku mozna by pomyslec ze te małe kotki Cie wogole nie interesują tylko zabezpieczenie tego by sie to nie zdarzyło wiecej.
Słuchaj chyba jasno sie wyraziłem że poszukuje domu dla tych ślicznych kociaków dla tych uroczych i przezabawnych malutkich Kociaczków.
Skoro czytają to dzieci 12 , 13 lat to poco piszesz o kastracji kotów po co piszesz w tym w wątku o tym by zrobic tak by koty sie nie rodziły wtedy bedzie lepiej.
Prosze Cie po raz drugi nie utrudniaj mi znalezienia dla 6 małych rozrabiaków przytulnego gniazdka bo to chyba nie pierwszy taki temat na tym forum.
Pewnie przez Ciebie i tak juz nikt nie bedzie chciał tych małych kotków bo musiałas sie wypowiadac o sprawach na ktore jest przewidziane pewnie inne miejsce a nie temat na ktorym szukam domu dla porzuconych 6 małych kociaków....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 39 gości