Andrzejek z Bytomia szukaja domku.- str.8-chyba znalazł!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon maja 21, 2007 21:53 Andrzejek z Bytomia szukaja domku.- str.8-chyba znalazł!

Dwa małe koteczki szukają domku. Ich mamusia /jedna z czarnych kotów na zdjęciu/ okocila sie w miejscu gdzie maleństwa nie mają szans na przeżycie. Podwórko jest nieprzyjazne dla małych kotow, parkują tam samochody a jeden z właścicieli twierdzi, że koty drapią mu lakier na karoseri i już raz zrobił porządek z kociakami. Na razie kotki są w bezpiecznym ukryciu ale lada moment kotka będzie chciala je wyprowadzić. Koteczkę chcemy wysterylizować ale najpierw musimy znaleść cieply domek dla małych tygrysków. Koteczki są silne, bo były tylko dwa w miocie.
http://upload.miau.pl/3/10478.jpg
http://upload.miau.pl/3/10476.jpg
http://upload.miau.pl/3/10474.jpg
http://upload.miau.pl/3/10472.jpg
Ostatnio edytowano Wto lip 24, 2007 15:53 przez Barbara Horz, łącznie edytowano 4 razy

Barbara Horz

Od: Wto sty 02, 2007 12:39

Post » Pon maja 21, 2007 22:50

Nikt nie chce koteczków przepięknej urody z dużymi brzuszkami? :placz: :placz: :placz:

Barbara Horz

Post » Wto maja 22, 2007 9:26

Może ktoś nas jednak pokocha, a my będziemy pięknie mruczeć.

Barbara Horz

Post » Wto maja 22, 2007 9:32

Heh, identyczne do mojej Fizi ;) Niestety nie znam nikogo kto wziąłby na tymczas chociaż... :(
mamuśka

Post » Wto maja 22, 2007 10:10

cudne te twoje tygryski :P
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Wto maja 22, 2007 15:43

Może ktoś tu jednak nas odnajdzie :kitty: :kitty: [/b]

Barbara Horz

Post » Wto maja 22, 2007 21:04

podnoszę, tylko tyle mogę pomóc...
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Śro maja 23, 2007 9:38

Dalej nie mamy domku :placz:

Barbara Horz

Post » Pt maja 25, 2007 19:51

wracamy na górę :)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Post » Sob maja 26, 2007 8:49

Wielkie dzięki Agusiu. Okazuje się, że wszystkie kotki z okolicy przyszły się okocić w pobliżu naszych karmisk i koteczków jest bardzo dużo a my nawet na te dwa nie potrafimy znaleść domku. :cry:

Barbara Horz

Post » Sob maja 26, 2007 20:17

Maluszki w górę!!!
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Nie maja 27, 2007 18:40

Barbara Horz pisze:Wielkie dzięki Agusiu. Okazuje się, że wszystkie kotki z okolicy przyszły się okocić w pobliżu naszych karmisk i koteczków jest bardzo dużo a my nawet na te dwa nie potrafimy znaleść domku. :cry:

może przynajmniej będzie te kotki łatwiej złapać, jak już się będą kwalifikowały do sterylki :)

chętnie wystawię maluchy na Allegro, tylko potrzebuję chwytającego za serce tekstu 8)
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Nie maja 27, 2007 21:15

Nie za bardzo umię wymyślać teksty, dla tych koteczkółw najbardziej niebezpieczni są ludzie którzy mieszkają w budynku do którego należy podwórko. Nie mam gdzie ich przenieść, u mnie w domu zakocenie, pozatym mam kotkę egoistkę po operacji nowotworu i stres mógłby przyśpieszyć przerzuty. Najgorsze jest to, że to nie jedyne małe koteczki, które się w tym roku przydażyły. Dziś byłam w lesie, gdzie sąsiad ma pracownie i okazało się, że chyba wszystkie kotki z okolicy przyszły się tam okocić. Już zlokalizowałam trzy miejsca gdzie są kotki z małymi, a widziałam jeszcze jedną dziczkę w ciąży, co lada moment będzie się kocić. Takiego przychowku dawno nie było, no i nie wiem skąd te kotki, bo to las, a te co były po sterylce znikły, a przyszły jakieś nowe. W dodatku znalazłam na wpół zjedzonego kociaka i jak mam takie sceny oglądać co tydzień to moje serce tego nie wytrzyma. Agusiu jak potrafisz coś ściskającego wymyśleć dla przynajmniej tych kociaków z podwórka to proszę daj na alegro, bo będę mogła przynajmniej tą kotkę ciachnąć, bo przecież to dopiero początek sezonu.

Barbara Horz

Post » Nie maja 27, 2007 21:21

nie ma rady- muszę spróbować :)

albo ktoś wyrzucił, albo są to dzieci dziczek z poprzednich miotów, szczęście w nieszczęściu, że wiesz, gdzie szukać matek i może uda się ocalić kociaki przed podobnym losem :roll:

i potrzebuję jakiś kontakt dla chętnych na to Allegro :)
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Nie maja 27, 2007 22:29

znowu popłaczę ;) nie otwierają mi się zdjęcia- najlepiej chyba będzie, jak mi wyślesz na maila- wega_shg@wp.pl

bez zdjęcia można dać do Oferty śląskiej, co zaraz zrobię :) - ogł. ukaże się w czwartek, :ok: :ok: za odzew :)
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

[następna]