Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
czitka pisze:Wczoraj straszna duchota i potworny upał. Panny przespały ten dzień w trawach, w domu, w komórce, a marudne jakieś, a jeść nie chciały, a i czasem warknęły na siebie.
Cosi, czarnej mambie, chyba było najgoręcej...
A dzisiaj od rana jakaś zawiesina dziwna w powietrzu, słońce nie wstało wcześnie, sąsiadka nie dogląda grządek, Czitka śpi rano snem kamiennym, tylko Balbisia chce wyjść....
Potem wychodzą wszystkie i zaczyna się leniwe czekanie na deszcz....
Czy wszystko na tym zdjęciu jest w porządku?
Bo mnie się coś nie zgadza
kalair pisze:czitka pisze:Wczoraj straszna duchota i potworny upał. Panny przespały ten dzień w trawach, w domu, w komórce, a marudne jakieś, a jeść nie chciały, a i czasem warknęły na siebie.
Cosi, czarnej mambie, chyba było najgoręcej...
A dzisiaj od rana jakaś zawiesina dziwna w powietrzu, słońce nie wstało wcześnie, sąsiadka nie dogląda grządek, Czitka śpi rano snem kamiennym, tylko Balbisia chce wyjść....
Potem wychodzą wszystkie i zaczyna się leniwe czekanie na deszcz....
Czy wszystko na tym zdjęciu jest w porządku?
Bo mnie się coś nie zgadza
nie zobiłaś fotomontażu? pozdrawia Iriska i Lainka!
Marcelibu pisze:Wg mnie Czitka w środku (białe pod bródką), Cosia oczywiście na pleckach (pokazuje bikini Mauuupa jedna bezwstydna), a po lewej GOŚĆ
![]()
.
Sylwka pisze:A to pod krzaczkiem nie jest przypadkiem za bardzo srebrne? To nie kawaler przypadkiem? Na żywo nie widziałam panienek i kawalera więc tak sobie gdybam.
Sylwka pisze:Sylwka pisze:A to pod krzaczkiem nie jest przypadkiem za bardzo srebrne? To nie kawaler przypadkiem? Na żywo nie widziałam panienek i kawalera więc tak sobie gdybam.
A to ja pierwsza byłam.
Hipcia pisze:Ja mam propozycję pierwszej nagrody: Jednoosobowy , dwudniowy miesiac miodowy w Iraku , dojazd, zakawaterowanie i wyżywienie na koszt własny, organizator ze swej strony gwarantuje bombowy program i wystrzałowe rewelacje można sie rozerwać praktycznie na każdym kroku.
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar, Google [Bot], Kankan i 65 gości