Ziutka-Bidunia & Dranie, czyli Wielbłąd i koty ;)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw maja 24, 2007 22:07

Ciocie, gdzie jesteście :( ? bo Bidzie smutno...
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Czw maja 24, 2007 23:15

Są, są- też smucą się, że Bida smutna i smutna jej Pani :(

behemocia

Od: Śro kwi 04, 2007 0:10

Post » Pt maja 25, 2007 21:33

Bida od dnia po operacji zamieszkała pod łóżkiem :? pewnie to kwestia tego upiornego gorąca ( :twisted: :twisted: :twisted: ), ale dosłownie jakby Bidy nie było :roll: :wink: dziwi mnie to trochę, bo Bolce na przykład upał w ogóle nie przeszkadza i lepi się do mnie jak zwykle :twisted:
a kiedy wychodzi do miseczki albo do kuwety... jest jeszcze bardziej koślawa niż zwykle, dosłownie łapki się pod nią rozjeżdżają we wszystkie strony :( nie wiem, czy coś można jeszcze z tym robić: Bereznowski ocenił, że uraz jest bardzo stary i tak musi zostać... mnie tam to nie przeszkadza, ale... :?: :?: :?:
poza tym to ja mam żal do świata :wink: : dlaczego ona je jak słonica i waży 3,20, a ja jem jak wróbelek i ważę prawie 57 kg :twisted: ?
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Sob maja 26, 2007 6:57

Wielbłądzio pisze:poza tym to ja mam żal do świata :wink: : dlaczego ona je jak słonica i waży 3,20, a ja jem jak wróbelek i ważę prawie 57 kg :twisted: ?

He, he he...
Obrazek
czyli Fundusz Ratunkowy Dzidziulca

Kasia C

Od: Wto cze 13, 2006 6:15

Post » Sob maja 26, 2007 11:51

nie ma sprawiedliwości na tym świecie :wink:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Sob maja 26, 2007 13:46

ano nie ma :twisted: co stwierdzam, pijąc białe winko i jedząc pyszny serek :? bomba kaloryczna :twisted:

Wielbłądzio

Post » Nie maja 27, 2007 17:17

oj Bida, czyś Ty już tylko mnie pisana :roll: :strach: ???

Wielbłądzio

Post » Pon maja 28, 2007 21:43

I w górę- Bidulko hopsa!

behemocia

Post » Pon maja 28, 2007 21:56

Bida obłazi... potwornie obłazi :twisted: co się podrapie, to mam całą podłogę do odkurzania :roll: ... w dodatku niestety znów ma STRASZNE rany na łebku, chyba znów szykuje się wyprawa do dermatologa (w ten upał, na drugi koniec W-wy :strach: ???), a i to nie wiem, czy cokolwiek pomoże, bo jakoś do tej pory nic konkretnego na tę skórę nie pomogło :roll:
no mówię Wam: Biiiiida, nic dodać nic ująć :(

Wielbłądzio

Post » Wto maja 29, 2007 12:11

Naprawdę "bida" u Ciebie Wielbłądziu - Plamka ciągle nie ma domku, z Bidą gorzej... Trzymam mocno :ok: za wszystkie Twoje Futerka. A co u Norci?
.
.

Obrazek

Koty w potrzebie proszą o pomoc
Zobacz, pokochaj, adoptuj: realnie albo wirtualnie
www.koty.sos.pl

BAJKA-BB

Od: Pt gru 02, 2005 23:40

Post » Wto maja 29, 2007 21:24

Norysiowi zagoiły się szwy, wymizerowane kroplówkami łapki porastają futerkiem... no to rozdrapuje sobie do krwi zdrową skórę :roll: :( : a to nad okiem, a to pod szyją, a to na nosie :( to jest straszny nerwus po mamusi, czyli mnie :( , może jeszcze ciągle odreagowuje tę swoją przygodę :roll: ...
a Bidunia...? zaczynam przywykać do myśli, że u mnie zostanie... nie przeszkadza mi to, że nigdy nie będzie miss świata, że czasami nie trafia do kuwety, że większość życia spędza na leżąco... ale jestem autentycznie przerażona, przerażona dziewiątym kotem, bo ZWYCZAJNIE MNIE NA TO NIE STAĆ!!! nadal jestem kompletnie spłukana, idą wakacje, więc nie będę miała ŻADNEJ pracy (dzieci, które uczę, wyjeżdżają na wakacje, a niczego innego nie będę nawet szukać, bo muszę chociaż zacząć magisterkę... :( ), Plamci nikt nie chce... i co ja mam zrobić :oops: ???

Wielbłądzio

Post » Wto maja 29, 2007 22:16

:twisted: Nie lubię być bezsilna i wiem, co czujesz Wielbłądku :(

behemocia

Post » Śro maja 30, 2007 22:06

Źle to wygląda, a niewiele mogę pomóc :cry: Spróbuję troszkę rozreklamować Plamcię i może jakiś bazarek, ale to dopiero pod koniec tygodnia. Chociaż tyle :oops: i oczywiście cały czas mocne, bardzo mocne :ok: :ok: :ok:
.
.

Obrazek

www.koty.sos.pl

BAJKA-BB

Post » Śro maja 30, 2007 22:27

a gdyby ją tak (Plamistą) jeszcze gdzieś wsadzić w necie, tj. na jakieś strony adopcyjne oprócz miau i allegro? ja jestem zielona, zawsze robił to ktoś za mnie i nie wiem, gdzie :oops: :oops: :oops:
nadzieję na oddanie Bidy powoli tracę: dziś znów zrobiła kałużę wokół kuwety na pół pokoju, a na drugie pół rozniosła na łapkach to, co zrobiła :roll: :evil: a potem tradycyjnie ułożyła się na łóżku, więc i koc do prania :roll: ... czasami chce mi się płakać: wracam do domu dosłownie ledwo żywa, sama muszę zarobić na to stado i siebie, nie mam kiedy się uczyć... ech, koty :twisted:

Wielbłądzio

Post » Śro maja 30, 2007 22:36

Wielbłądzio pisze:a gdyby ją tak (Plamistą) jeszcze gdzieś wsadzić w necie, tj. na jakieś strony adopcyjne oprócz miau i allegro?

Właśnie o tym myślałam, zrobię to w tym tygodniu, tylko muszę najpierw ogarnąć zaległości, a trochę się tego nazbierało :roll: Ale na pewno do końca tygodnia Palmista pojawi się na wielu stronach 8)

Ziutka chyba rzeczywiście ma niewielkie szanse... Chyba, że ktoś z forumowiczów zlituje się nad Bidą...
.
.

Obrazek

www.koty.sos.pl

BAJKA-BB

[poprzednia][następna]