Chinski rowerek teoretyczie istnieje- praktycznie cos sie przetarło i nawet na najciezszym trybie nie ma praktycznie oporu :/ Hak mu w smak, wolimy zwykle rowery
Dzisiaj przetestowalismy bagaznik samochodowy na rowery i pojechalismy we trojke do Otwocka- oczywiscie do slynnego rezerwatu "Na Torfach". Krotka wizyta nad jeziorem (tysiace komarów

), para labedzi i kaczuchy. Pozniej wizyta z lekka nutka historyczna - czyli bunkry z II W.Ś. I powrot

Kilometrow sporo, nogi bola, ale warto bylo
Czujemy sie lepiej, mamy lepsza kondycje (narezcie 3 pietro w bloku to juz nie taki problem

), nawet udalo mi sie znacznie ograniczyc palenie, czyli wszystko idzie w dobrym kierunku
Jutro zamawiam Triopsy, w piatek jade po kryte akwarium. Prezent powinien sie spodobac

Tylko teraz pytanie gdzie takie akwarium umiescic (pewnie na blacie w salonie), co sie stanie jak koty skonsumuja tego skorupiaka (?)

i jak duze kupic akwarium, aby nie zostalo zwalone przez wygłodniale koty
Tez jestem za tym aby nie uogolniac, moja mama zachwycila sie Triopsami i stwierdzila, ze jak wrezcie wyczyszci stare akwarium ze strychu, to sama sobie zamowi
A wiec kolorowych snow, lece pod prysznic i do spania. Dawno nie bylem tak zmeczony