czarne są na "szczęście" powinien być popyt
a tak na serio syjamkowa panienka jedzie do mojej przyjaciółki do Tczewa napewno bedzie ciachana szczepiona i bedzie miałą co trzeba , jak szukam kociakom domków takim małym w szczegolnosci jeśli sa to koteczki to moje 2 pytania główne czy bedzie sterylizowana i szczepiona , jeśli widze ze te pytania sie nie bardzo podobają albo dostaje odpowiedz myśle ze to sie da zrobić to dziękuje za rozmowe i na tym sie konczy , jeśli chodzi komus o kase bo sterylka za droga proponuje koteczki starsze juz wycięte ktorych tez nie brakuje ........bez pewnosci utrzymywania ze mną kontaktu bez podpisania umowy adopcyjnej bez wiążącej obietnicy o nie rozmnazaniu i wysterylizowaniu kotów nie oddaje , jeśli wydaje sie komus to przesadne to zapraszam do schronu jezdzimy co sobote ile takich maluchów teraz wrzeszczy w klatkach

ilu maluchom nie pozowlono nawet doczekac karmienia przy mamie ( te są usypiane niestety)załadowano w pudło i dalej do schronu bo przeciez oni sa od tego zeby je brać

wiele osób nadal uwaza ze kotka powinna rodzic bo do tego stworzona ale nie zastanawiają sie co dalej .......słyszałam to nie raz ....ze przeciez od zawsze tak było ze natura sama elijminuje " nadwyzki kociaków " bo są choroby psy i inne takie eliminatory

nie sztuka jest koty rozmnozyc ale sztuką jest dać im odpowiedzialne domy ktore nie potraktują zwierzaka jako rzeczy , zabawki , przyjemnosci a jak przyjda wydatki choroba czy wyjazd to sie pozbywają bo to przecież tylko kot ............
Ostatnio edytowano Pon maja 21, 2007 14:07 przez
ko_da1, łącznie edytowano 2 razy