Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Greta_2006 pisze:pixie65 pisze:iwona_35 pisze:pixie65 pisze:iwona_35 pisze:TygrysiaKotka pisze:jestes przeciwko mnie bo jestem przeciwniczka ster.?? Szkoda ze nie czytalas wypo. pixie65 chyba ze masz cos z tym co napisal wspolnego,najciemniej jest...
tak czytałam i zgadzam się z nią...
I w dodatku obie z Iwoną budujemy sobie chałupy...Z tych talonów sterylkowych![]()
A wszystko po to, żeby zgromadzić jeszcze większą ilość kotów i dobudować sobie basen![]()
A potem ogród zimowy...![]()
![]()
I jeszcze uzbierać na wakacje w Australii![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pixe65 zapomnialaś o korcie tenisowym
O widzisz![]()
A właśnie miałam wystawić na Bazarek rakietę tenisową....Hmmmmm....
A miejsce na kucyka będzie
Sylwka pisze:Wywalą mnie z roboty ale czy mam się tym martwić skoro kasa leży -raczej chodzi po ulicach.
xandra pisze:Cortunia, gdybyś powiedziała wczesniej - moja przyjaciolka sie własnie z Płatniczej wyprowadziła i szukali kogos na ich miejsce
fajny blizniak, ogrodek...
pixie65 pisze:Greta_2006 pisze:pixie65 pisze:iwona_35 pisze:pixie65 pisze:iwona_35 pisze:TygrysiaKotka pisze:jestes przeciwko mnie bo jestem przeciwniczka ster.?? Szkoda ze nie czytalas wypo. pixie65 chyba ze masz cos z tym co napisal wspolnego,najciemniej jest...
tak czytałam i zgadzam się z nią...
I w dodatku obie z Iwoną budujemy sobie chałupy...Z tych talonów sterylkowych![]()
A wszystko po to, żeby zgromadzić jeszcze większą ilość kotów i dobudować sobie basen![]()
A potem ogród zimowy...![]()
![]()
I jeszcze uzbierać na wakacje w Australii![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pixe65 zapomnialaś o korcie tenisowym
O widzisz![]()
A właśnie miałam wystawić na Bazarek rakietę tenisową....Hmmmmm....
A miejsce na kucyka będzie
Nawet na takiego całkiem dużego...![]()
A talony masz![]()
cortunia pisze:a ja mam już 10 zł odłożone ;D
ko_da1 pisze:kucykato ja tez chce dom z ogrodem zeby pomiescić moje 11 tymczasów + 2 moje kocurki bezjajeczne
w sumie musze miec duzy dom bo Iwona mi robi zakaz wjazdu do schronu z powodu braku miejsca na kolejne kociaki ktorym pozwolono przyjsc na swiat a potem siup do schronu i po problemie
a jakbym miałą taki dom to ech...
pixie65 pisze:cortunia pisze:a ja mam już 10 zł odłożone ;D
NO, NO, NO....
Kolejna nieudana adopcja![]()
![]()
I pewnie talony w skarpecie![]()
A Xandra poleciała kserować....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości