Biedronka, co została Łodzianką. Rodzinne fotki s 42

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Czw kwi 26, 2007 9:42

Gwiazda ma się dobrze, zdrówko dopisuje, apetycik również :roll: , na brak rozrywek nie narzeka. Żeby trzymać linię chodzi na fitness
Obrazek
oraz z przyjaciółką Viesią do solarium
Obrazek

Oraz ogromną miłością darzy swoich dużych, przy czym dużego o każdej porze dnia i nocy, a dużą raczej w porze karmienia :wink:
ObrazekObrazekObrazek

marija

Od: Czw gru 28, 2006 22:44

Post » Czw kwi 26, 2007 10:44

Biedroniaaaaaa :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Jakie fiuterko śliczniutkie...Marija,czy dopisałaś się już do wątku na KŁ-gdzie najbardziej lubisz całować swoje koty... 8) :?:
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Czw kwi 26, 2007 12:03

Biedroniu :love: :love: :love:
Służy Ci ten domek, oj służy :D
Obrazek

gattara

Od: Czw kwi 20, 2006 7:03

Post » Pon maja 07, 2007 20:21

Drogie Ciocie,
macie absolutną rację, że Domek mi służy, zwłaszcza z Dużej dobra służąca jest :wink: Bo z Dużym to raczej się bawię i tulam, On nie jest od "brudnej roboty" :D Ale muszę Wam powiedzieć, że moi Duzi coś ostatnio knują. Biegają gdzieś z aparatem, potem oglądają jakieś zdjęcia, dziwnie pachną i są bardzo tajemniczy. Ja to się nawet domyślam, że chodzi o jakieś inne koty, ale nic nie mówię Wiesi i Bronusiowi. Ja to nawet nic bym nie miała przeciwko, ale oni....wolę nie mysleć. No i chyba coś nie za dobrze jest, bo Duza w nocy płakała. Mnie też sie śniły Aniołki :cry:
A w ogóle to muszę Wam się pochwalić : JEM SUCHE :!: to takie kuleczki pyszne. Jem je i nic mnie w buzi nie boli :!: Duzi mówią, że do Zielonej Małgosi musimy pojechać ijeszcze mówią takie dziwne słowo :szczepienie. Że niby mają mi to robić. Nie wiem, co to jest i trochhę się boję :evil: trzeba do Zielonej?A Duży nie może?Bym wolała....
Poza tym jest mi rozkosznie, jestem grzeczna, zdrowa, nie rozrabiam i ładnie jem. Może mnie kiedyś odwiedzicie?
Pozdrawiam cieplutko!
Wasza Biedronka
ObrazekObrazekObrazek

marija

Post » Pon maja 07, 2007 21:49

Biedroniu :1luvu:
Za każdym razem, kiedy czytam wieści z Twojego Domku to mi się tak dziwnie w serduchu ciepło robi i oczy zaczynają mi się pocić... :oops: Cieszę się bardzo, że jesteś zdrowa i nawet SUCHE jadasz :!: Nie bojaj nic , to szczepienie to nic strasznego - malusie kuj i już...Zielona Małgosia musi, ale jak Cię Duży weźmie na ręce i przytuli - zobaczysz sama - nawet nic nie poczujesz...Napewno zresztą jakoś Ci to wynagrodzą, tę kolejną wyprawę do Zielonej... 8) Nie traktuj swojej Dużej tak obcesowo...Ona przekochana jest...i pewnie Jej trochę przykro, że Ty tylko tak - Duży i Duży... :roll:
Ona się troszczy o Was wszystkich i bardzo jej smutno, że nie zawsze może pomóc...Przytul się do Niej i pomrucz od czasu do czasu...
Mizianki dla Viesi i Bronusia...
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Post » Pon maja 07, 2007 21:59

Biedroneczko, mój skarbeczku kochany, nigdy nie zapomne jak tuliłas sie do mnie ... A teraz możesz się tulic do swoich własnych Dużych.

Bardzo bym chciala Cie kiedyś zobaczyc...
Gunia i Zulka&Fruzia
Obrazek Obrazek

GuniaP

Od: Czw sie 05, 2004 20:34

Post » Pon maja 07, 2007 22:04

No to kiedy :?:
ObrazekObrazekObrazek

marija

Post » Pon maja 07, 2007 22:10

No to jest całkiem możliwe :lol: będe w Łodzi 9/10 czerwca na weselu kuzynki, w centrum , czyli na Piotrkowskiej :D
Gunia i Zulka&Fruzia
Obrazek Obrazek

GuniaP

Post » Pon maja 07, 2007 22:14

Dwie przecznice od Piotrkowskiej :D tam rezydujemy :lol:
i jak mawiają starzy łodzianie "zapraszamy uprzejmię" :P
ObrazekObrazekObrazek

marija

Post » Pon maja 07, 2007 22:17

Bardzo dziekuje za zaproszenie :D
Jak dwie przecznice, to jakbbym się ulotnila na godzinkę między "wódką a zakąską" to bym zdązyła Biedroneczke uściskać.
Gunia i Zulka&Fruzia
Obrazek Obrazek

GuniaP

Post » Wto maja 08, 2007 21:45

No jasne :!: Czekamy Guniu, a może i jakaś Cioteczka z Rzeszowa mogłaby się z Wami załapać :?: Nocleg, wódke i zakąskę Jej zapewnimy :wink:
ObrazekObrazekObrazek

marija

Post » Nie maja 20, 2007 21:09

Najdroższe Ciocie Moje,
miałyscie rację, to szczepienie to rzeczywiście nic takiego. Byliśmy u Zielonej Małgosi i (nie uwierzycie!) nie mogła wyjść z podziwu w jak dobrej formie jestem :D :D dostałam taką pastę do zlizywania, żeby mi się w brzuszku kuleczki z włosów nie robiły. No i dostałam szczepienie :!: Bałam się trochę, bo nie wiedziałam, ze to tylko takie tam ukłucie...Prawie wcale nie bolało, tylko troche spać mi sie chciało bardziej niż zwykle :oops: Ale teraz juz nie zachoruję, bo to szczepienie będzie mnie chronić przed choróbskami. fajnie, nie?
Jestem bardzo grzeczna, nic nie psocę i jedna taka Duża, co była u nas powiedziała, że jestem niesamowita. I jeszcze, ze szczęściara ze mnie, bo każdy kotek chciałby takich Dużych dla siebie. No, myślę...Dobrze mi tutaj, jedzonko jest pycha, a Duży do perfekcji doszedł w dziedzinie szczotkowania mojego futerka :wink:
Ściskam Was serdecznie!
Wasza Biedronka
ObrazekObrazekObrazek

marija

Post » Nie maja 20, 2007 21:13

Kochana Biedroneczko :D jesteś bardzo dzielna jak przystało na Rzeszowiankę.
Już niedługo sie zobaczymy :D
Gunia i Zulka&Fruzia
Obrazek Obrazek

GuniaP

Post » Nie maja 20, 2007 21:15

Się wie :!: dziś ustaliliśmy z Ciocią Agnes, że Biedronka jest ambasadorką Rzeszowa w Łodzi :wink:
ObrazekObrazekObrazek

marija

Post » Nie maja 20, 2007 21:28

Biedroniu... :1luvu: :love: :1luvu: cieszę się, że u Ciebie wszystko w porządku i że jesteś taka grzeczna. Uściskaj ode mnie swoich Dużych i oczywiście Viesię i Bronusia :D
Ciekawa jestem, czy coś Ci wiadomo o takich małych, łaciatych "dalmatyńczykach"... 8)
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

[poprzednia][następna]