Ciekawe, czy Pikasia będzie się teraz pilnowała.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ais pisze:ciekawe czy dobra siostrzyczka jej potem zrobiła wykład na temat tego jak to tzeba zawsze pilnować drzwi - nie tylko tych otwieranych, ale i tych zamykanych
ariel pisze:Balbina poinformowała Cię jak należy.
Ciekawe, czy Pikasia będzie się teraz pilnowała.
Ais pisze:A teraz ciotka idzie chorować na kolory w mieszkaniu![]()
smil pisze:
[size=12] A Balbinella właśnie się zreaktywowała - galopady, przyczajki godzille...
Ais pisze:smil pisze:
A Balbinella właśnie się zreaktywowała - galopady, przyczajki godzille...
o nie - czuję się obrażona![]()
znaczy co, bać się mnie ta kota?
Ais pisze:Zwłaszcza "dziewczyna Franka" - Pikasia. Jest przesłodka z tym pieprzykiem przy usteczkachi wcale nie taka "uciekliwa". Wdzięczna, smukła ( nie wiem gdzie jej duża widzi nadmiary) i sypia zwinięta w rulonik
![]()
Akineko pisze:Ais pisze:Zwłaszcza "dziewczyna Franka" - Pikasia. Jest przesłodka z tym pieprzykiem przy usteczkachi wcale nie taka "uciekliwa". Wdzięczna, smukła ( nie wiem gdzie jej duża widzi nadmiary) i sypia zwinięta w rulonik
![]()
Ja kcem zdjęcie rulonika!
asiaplasun pisze:Co to za trawka? Bo moje nie chcą jeść - trawka sobie wyrosła i powoli usycha :/
Ais pisze:domyslam się, że ćma którą Pikasia bawiła się z jedną z ciotek, to nie ta sama która potem, wymęczona, odleciała o własnych siłach![]()
![]()
Ais pisze:Moje koty też są od kilku dni jakieś nie do końca, może to rzeczywiście ocieplenie?
smil pisze:Ais pisze:domyslam się, że ćma którą Pikasia bawiła się z jedną z ciotek, to nie ta sama która potem, wymęczona, odleciała o własnych siłach![]()
![]()
![]()
Ne ne, to była ćma autorstwa nieznanego.
Ćmy od cioci tajdzi niestety coraz słabiej wyglądają, tracą kolejne skrzydełka (dzisiaj 4 kolejne odpadły) i na pewno nie dałyby rady o własnych siłach odlecieć![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 34 gości