CK AnToska - Mam swoj dom i swojego ludzia :)

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Pon kwi 23, 2007 11:37

Brytola to jest ser. Wiem to na pewno.
Bill
Obrazek

ryśka

Od: Sob wrz 07, 2002 11:34

Post » Czw kwi 26, 2007 21:16

U nas na ser sie mowi "kocia sraczka". Ale moze byc i brytola. :D Ja lubie ser, tylko Duza malo go daje. Czasem pozwoli papier wylizac, ot co :roll:
Aha, i sie dogadalysmy jesli chodzi o tablety. Znaczy, ze ona mi ich nie bedzie wpychac na sile do buzi, bo ja je bede sama jadla. No to jem sama. O. Wujek Mamut powiedzial, ze za zadne skarby, no to mu wpycha :twisted:
No i jak rano pobarankowalam Duza w grzbiet, to mowila duzo dziwnych rzeczy. Ale zabronila powtarzac. Nie wiem czemu. Pozwolila tylko powtorzyc, ze "nerki jej odbije". Reszty nie. Za to fajnie jest sie raniutko kolo Duzej na luzku wyciagnac, do gory brzuszkiem. Ona wtedy mizia az sie gruchac chce :mrgreen:

AnTosia

Myszka.xww

Od: Sob lip 20, 2002 18:09

Post » Pon kwi 30, 2007 11:13

Nam pozwalają pudełeczko wylizać po brytoli białej. Fajna ta Twoja Pancia - strasznie inteligentna jest z tym mizianiem.
Bill
Obrazek

ryśka

Post » Wto maja 01, 2007 17:26

Myszka.xww pisze:U nas na ser sie mowi "kocia sraczka". Ale moze byc i brytola. :D Ja lubie ser, tylko Duza malo go daje. Czasem pozwoli papier wylizac, ot co :roll:
Aha, i sie dogadalysmy jesli chodzi o tablety. Znaczy, ze ona mi ich nie bedzie wpychac na sile do buzi, bo ja je bede sama jadla. No to jem sama. O. Wujek Mamut powiedzial, ze za zadne skarby, no to mu wpycha :twisted:
No i jak rano pobarankowalam Duza w grzbiet, to mowila duzo dziwnych rzeczy. Ale zabronila powtarzac. Nie wiem czemu. Pozwolila tylko powtorzyc, ze "nerki jej odbije". Reszty nie. Za to fajnie jest sie raniutko kolo Duzej na luzku wyciagnac, do gory brzuszkiem. Ona wtedy mizia az sie gruchac chce :mrgreen:

AnTosia

Duży gada, że zrobił coś na stronie, ale mu się pewnie pomyliło... Wąchałem i nic nie czuć.
On się upiera, że to ma coś wspólnego z Tobą. Albo gupi, albo zwariował.
Ale se sprawdź.

Acha, odgraża się, że to nie koniec.
Uważaj, AnTośka. On tak zmieniał z Markizem i Markiza już nie ma tu.

Tynio

janykiel

Od: Wto lip 05, 2005 19:54
Lokalizacja: miejscowy od 2002: ex Gandalf Jarka, ex janykiel3, ex ascalithion:P, ex Jose AB

Post » Wto maja 01, 2007 20:42

To dobrze, ze nic nie wywachales. Bo jak wujek Mamut zrobil COS w kuwecie, to sie wejsc do kuchni nie dalo :roll:
A na stronie to som nowe obrazki. I widac, jaka jestem sliczna :mrgreen:

AnTosia

Myszka.xww

Post » Czw maja 03, 2007 14:26

Widziałem. Faktycznie, jesteś śliczna. Napisz mi jak pachniesz, co? Pewnie brytolą trochę. Mniam.
Bill
Obrazek

ryśka

Post » Sob maja 05, 2007 9:05

Odpowiesz, miła Panno? Czy może Rolando zajął Twój poranek i już nie masz czasu na korespondecję ze mną? Pewnie razem wylizujecie papier po brytoli :oops: i nie masz już dla mnie czasu :placz:
Bill
Obrazek

ryśka

Post » Sob maja 05, 2007 9:37

Rolando Wuj zaropial sobie palec. Znowu. I Duza wklada mu lapke w takie zolte, ladne cos. A potem wyciera i wyciera. Rolando marszczy wtedy nos.
Tez chcialam wlozyc lapke w to zolte ladne cos, ale mnie ofuknela 8O
Nie rozumiem, tez mam biale lapki, jak Rolando. Znaczy, on ma teraz zolte. Ladne. Jak cytryna. Tez bym chciala, ale nie pozwala.
Aha, i mowi ze nie wolno ostrzyc pazurkow o jej noge. Tego juz calkiem nie rozumiem 8O
Za to wczoraj spiewalysmy w kuchni na dwa glosy. Ja mam ten ladniejszy 8)

AnTosia

Myszka.xww

Post » Sob maja 05, 2007 14:50

Powiedz Rolowi, żeby się nie łamał.
Duża pewno wie, co robi.
A żółte są siki. Nie chciałbym mieć żółtych łap. :roll:

Fil
(jakiś zblazowany dziś)

PS.
Wklejam coś od Dużego, oszalał zupełnie z tymi OGŁOSZENIAMI...

Mam nadzieję, że te ogłoszenia pomogą AnTosi wreszcie znaleźć dom!
Jeśli tylko ktoś może pomóc, wieszając je, będziemy bardzo wdzięczni.
:D

Format, A4, plik jpg.

Obrazek

Bezpośredni link do pliku:
http://img356.imageshack.us/img356/34/o ... a01dv6.jpg

I nieco mniejsze, skompresowane trochę...

Obrazek

Bezpośredni link do pliku:
http://img295.imageshack.us/img295/4586 ... a02cg3.jpg

Powodzenia kotuniu:D

janykiel

Od: Wto lip 05, 2005 19:54
Lokalizacja: miejscowy od 2002: ex Gandalf Jarka, ex janykiel3, ex ascalithion:P, ex Jose AB

Post » Śro maja 09, 2007 21:57

Siki to som w brylkach. Widzialam. O.
A mnie sfendzi szyja, to Duza powiedziala, ze musze takie inne jedzenie jesc. I dostalam takie jedzenie dla uczulonych od Billa. Pyszne jest :D
Podobno nie bedzie tak sfendzialo po nim. No nie wiem. Zjadlam na kolacje i dalej sfendzi. Roll mowi, ze trzeba zjesc duzo, zeby przestalo. No zjadlbym duzo, ale juz schowali :(
I teraz w trzech jemy tabletki. Znaczy ja jem, a Rollowi i Mamutowi wpychajom. Ja mam dobre tabletki. Polizalam te, co wpychajom Mamutowi. Bue.

AnTosia

Myszka.xww

Post » Nie maja 20, 2007 10:10

Antosiu, swędzi Cię nadal sierść czy już zjadłaś dość dużo?
Fil
Obrazek

ryśka

Post » Nie maja 20, 2007 10:14

Juz nie sfendzi :mrgreen: I tabletki te dobre sie skonczyly, a swoimi sie Duza podzielic nie fce :(
A dzisiaj poszlismy fszyscy obudzic Duzom, bo juz jasno calkiem bylo, a ona spala i spala. Kotom jesc przeciez trzeba dac, no nie? No i my spiewali i gruchali, a Merci to nawet lapka jom po pyszczku klepala. Nie pamietam dokladnie, co duza mowila, ale bylo cos ze swit jest blady i duzo rrrr bylo. Ale dala jesc 8)

Aha, a ciocia Hanka ma teraz bakcyle na nosie i jom masciujom :twisted: Ciocia powiedziala, ze to przez nas i nie pozwala sie przytulic. Wujo Roll mowi, ze jej przejdzie. Dobrze. Byle nie na mnie. Nie lubie masciowania.

AnTosia

Myszka.xww

Post » Czw maja 24, 2007 7:45

Fajnie, że Cię już nie swędzi. Mnie tez nie swędzi. Ale mnie nigdy nie swędziało, więc muszę przyznać, że ta dyskusja ma w sobie posmak abstracji.
Fil
Obrazek

ryśka

Post » Pt maja 25, 2007 20:52

Jedzononko na swendzenie mi sie konczy, ale Duza powiedziala, ze u Billa czeka na mnie nowe i mi przywiezie. Lubie Billa :mrgreen:

A teraz cieplo bylo, to my lezeli na plazowaniu w kuchni. TRoche ciasno nam bylo

Obrazek
ale co tam, mam fajna kolezanke
Obrazek
i sie lubimy bardzo
Obrazek
a Rolando Wuj to nawet WIZJE mial
Obrazek
Duza mowi, ze od slonca...

AnTosia

Myszka.xww

Post » Pt maja 25, 2007 21:03