Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Natala C pisze:W pracy mojej mamy jest około roczna bura kotka. Bardzo miziasta, gdy tylko ktoś przechodzi ta od razu podbiega z podniesionym do góry ogonem. Również czeka na dom, choćby tymczasowy. Niby wszyscy z okolicy ją dokarmiają, ale nikt nie chce jej przygarnąćMiałam jej założyć wątek, ale najpierw muszę zdobyć aparat i porobić zdjęcia, kotka podobno prześliczna
![]()
W razie czego, gdyby z innymi kotkami nie wyszło odezwij się do mnie.
malkavianka pisze:Aleba, postaraj się o te zdjęcia. Bo w sumie to nawet ciężko powiedzieć który kot jest bardziej potrzebujący. W sumie to właśnie na tego który bardziej potrzebuje domku bym się zdecydowała. Tylko, że jeden i drugi ma domek tylko na kilka dni teraz.
tantawi pisze:malkavianka pisze:Aleba, postaraj się o te zdjęcia. Bo w sumie to nawet ciężko powiedzieć który kot jest bardziej potrzebujący. W sumie to właśnie na tego który bardziej potrzebuje domku bym się zdecydowała. Tylko, że jeden i drugi ma domek tylko na kilka dni teraz.
Jesli chcesz wziąć tego, który bardziej potrzebuje domu, to chyba zdjęcia tu nic nie rozwiążą. Chcesz mieć kota natychmiast, a Kicia, którą wzięłam musi odpocząć swoje po sterylizacji, bo Ty nie jesteś skłonna jej wysterylizować.
Myślę, że w takim razie decyzja się sama podjęła.
A my szukamy domu dalej. Mało mamy czasu, ale może się uda.
Natala C pisze:tantawi kotka właśnie nie jest wysterylizowana, więc boje się by nie zaszła w ciążę. Chciałabym ją wysterylizować, mogłabym wydać własne pieniądze. Problem jest taki, że nie miałabym gdzie jej przechować po zabiegu.
malkavianka pisze:mircea - wiem, tylko się zastanawiam czy uda mi się załatwić tam ciachnięcie, bo to już jakby nie było będzie moja kotka.
malkavianka pisze:Aleba dobrze, tylko może zaprosiłabyś ją do tego wątku, bo jakoś jak jestem to jej nigdy nie ma.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 48 gości