S.Katowice.II-zapraszam do nowego wątku-100stron

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw maja 17, 2007 20:14

kochane ciotki Bajeczka wrąbała 2 kolacje :dance: :dance2: nawet nie wiecie jaka to ulga ryczeć sie chce ze szczęścia :crying: więc mysle ze niebezpieczeństwo zazegnane byle tylko kupka sie pojawiła jeszcze i sie upije jak mame kocham :lol: :lol: myśle tez ze w takim wypadku sraka u malucha tez jest chwilowa i przejsciowa i wszystko skonczy sie bajkowo będa bajkowe domki bajkowi Duzi i wogole wszystko będzie bajkowe :dance: :dance2: :cat3: :cat3: :cat3: :cat3: :cat3: :cat3:
Ostatnio edytowano Czw maja 17, 2007 20:41 przez ko_da1, łącznie edytowano 1 raz
Pusia [*] Bonus [*]

ko_da1

Od: Nie sie 13, 2006 13:48

Post » Czw maja 17, 2007 20:15

jak ja kocham te koty .................ja chyba sie powinnam leczyć co ??? :oops: :lol: :lol:
Pusia [*] Bonus [*]

ko_da1

Post » Czw maja 17, 2007 20:39

to powiem wam jeszcze jedną nowinke :lol: Bajeczka w przyszłą sobote jedzie do własnego domku :lol: będzie mieć koleżanke w swoim wieku, kicia juz też jest szczepiona o co pytałam w pierwszej kolejnosci :lol: imie Bajka też sie spodobało i tak zostanie ..........tylko ja wyć bede bo pokochałam tą koteńke i Bonusika też :roll: to najgorszy aspekt tymczasow - rozstania...
Pusia [*] Bonus [*]

ko_da1

Post » Czw maja 17, 2007 20:45

no to super wiesci :D
uspokój mnie jeszcze co do maluszki czarnej i ja tez odetchnę 8)
a nie dała im mama czegoś innego do jedzenia?albo mleka do picia zwykłego?
moja Mojra miała po przyjściu do mnie do domu(tez była malusia) straszną biegunkę po pasztecie drobiowym, ktoś ją bez mojej wiedzy poczęstował.
Oby, oby

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Czw maja 17, 2007 20:51

w sobote była odrobaczana i tego sie trzymam i innego wyjscia wogole nie biore pod uwage :twisted: no moze jeszcze kk bo w sumie Ada miała a mieszkaja pod jednym dachem więc moze..........pozatym od 3 godzin nie było zadnej kupki i kicia wylądowała z mamą w sypialni zeby byc pod czujnym okiem , pozatym je bawi sie i zachowuje normalnie , Iwona przyniosłą coś do oczka jak była zastrzyk robić Adzie i ma juz posmarowane, ale jak kupale sie nie poprawią to wizyta u weta będzie konieczna, po odrobaczaniu wiem ze takie sytuacje nie sa zadkoscią niestety, więc tak poprostu jest i KONIEC o :twisted:
Pusia [*] Bonus [*]

ko_da1

Post » Czw maja 17, 2007 20:53

a widzisz
jasne, to może byc od odrobaczenia
:D

Mała1

Post » Czw maja 17, 2007 20:56

do picia dostają wode i mleko dla kociąt mixor czy jakoś tak :roll: kiciunia dostałą teraz rozgotowanego ryzu z odrobiną kurczaka, więc mam nadzieje ze kupalki sie wkoncu uspokoją i będe mogła troszke odetchnąć :lol:
Pusia [*] Bonus [*]

ko_da1

Post » Pt maja 18, 2007 0:23

na pewno wszystko będzie dobrze :)
KOT JEST DOMOWY NA TYLE NA ILE MU TO ODPOWIADA
Obrazek
SPRZĄTAM I WYPRZEDAJE
Kupię stare widokówki Katowic

bettysolo

Od: Wto kwi 25, 2006 21:43

Post » Pt maja 18, 2007 7:03

bettysolo pisze:ojej chyba nieuważnie czytam wątki :oops:

dopiero teraz sie dowiedziałam ze nie ma już doktora B :D

doktor B.dalej jest szefem, lecz nie miał do nas siły :twisted: i ''oddał władzę młodszym :D ...
Dlatego mamy taki wspaniały układ :D .

Dziewczyny wczoraj bylam u Adusi zrobic zaszczyk, mama od ko_dy jest cudotwórcą, Adusia wygląda o niebo lepiej, jedynie języczek cały czas wisi.
Nawet zeszła aby zjeść chrupek. :D

W sobote kupimy następną paczkę (przypomnijcie bo mam sklerozę) pieniążki na karmę wysle Maria Lewowska z Forum :1luvu:

Czarnulek malutki , faktycznie ma jedno oczko zaropiałe, nie wiem czy to KK, dałam wieczorem maść...zobaczymy

I faktycznie jak pisze Mała jutro może o godzinie 8,00 Jędruś pojedzie do swego domku....ufff kciuki mocno zaciśnięte
Schroniska dla zwierząt ,muszą być postrzegane ,jak wyrzut sumienia .
Kiarunia[i]
Myszaczek[i]
Dziurkacz[i]
http://www.ratujkonie.pl
Obrazek

iwona_35

Od: Sob lis 19, 2005 10:54

Post » Pt maja 18, 2007 8:09

Trzymam mocno kciuki za Jędrusia :ok: . Własnie weszłam tu, zeby napisać, ze nie mogę go wziąć na tymczas, bo mam kłopoty z ciążą i idę do szpitala w poniedziałek. A tu czytam, ze jest szansa na dom dla niego :lol:

Jaaga

Od: Pon lip 03, 2006 16:49

Post » Pt maja 18, 2007 8:31

ko_da1 pisze:jak ja kocham te koty .................ja chyba sie powinnam leczyć co ??? :oops: :lol: :lol:

jak już znajdziesz dobrego lekarza, to poproszę namiar, bo cierpię na to samo schorzenie :twisted:
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Pt maja 18, 2007 8:38

dzień w pracy zaczynam od zaglądania do Waszych wątków... Dzisiaj to po prostu fajerwerki :dance: :dance2: :dance: :dance2:

ko_da - ryki ze szczęścia nad ładną kupą albo tylko dlatego, że np. Milusia raczyła sama wejść na kanapę - to u mnie standard. A wiem z dobrze poinformowanych źródeł, że takich stukniętych jest cała fuuuura :twisted: Więc rycz sobie do woli :D Uściskaj ode mnie te małe zasrańce, wygłaskaj. A dla Ciebie :1luvu: :balony: :aniolek: :king:

Iwonka - już Ty wiesz, co ja myślę i co Ci ślę :1luvu: :balony: :dance: :dance2: :aniolek: :king: Uściski dla Adusi, Bajeczki i wszystkich ogonów świata

Mała - nie przesadzaj z tym sercem dla kotów u mnie. Wczoraj już noże ostrzyłam żeby wszystkie porozpruwać, pasożyty, pasibrzuchy, szkodniki jedne. Uratowało je tylko to, że zmęczona byłam i spać poszłam. :twisted: :twisted: :twisted: dla Ciebie też :balony: :dance2: :dance: :aniolek:
Obrazek

Femka

Post » Pt maja 18, 2007 9:37

przed chwila rozmawiałm z ko-dą
Jej mama mówiła,ze maluszka-czarnuszka nie miała biegunki,ze oprócz lekko zaropiałego oczka rano było z nią oki, tzn jest zywotna, ma apetyt :)
Jeśli to byłaby panleukopenia, to pewnie już by jej nie było.
Wygląda na to,ze w schronisku tego świnstwa jednak nie ma :wink:
Ale szczepienia sa dla nas teraz najwazniejsze, co gorsze pracujemy, i soboty na szczepienia nam odpadły, ale jakos damy radę.
Po prostu nie mamy wyjscia :wink:
Szczepienie tych kotów daje mi tak duzo radości,ze nawet sobie nie wyobrazacie :spin2:

Mała1

Post » Pt maja 18, 2007 9:40

Mała1 pisze:przed chwila rozmawiałm z ko-dą
Jej mama mówiła,ze maluszka-czarnuszka nie miała biegunki,ze oprócz lekko zaropiałego oczka rano było z nią oki, tzn jest zywotna, ma apetyt :)
Jeśli to byłaby panleukopenia, to pewnie już by jej nie było.
Wygląda na to,ze w schronisku tego świnstwa jednak nie ma :wink:
Ale szczepienia sa dla nas teraz najwazniejsze, co gorsze pracujemy, i soboty na szczepienia nam odpadły, ale jakos damy radę.
Po prostu nie mamy wyjscia :wink:
Szczepienie tych kotów daje mi tak duzo radości,ze nawet sobie nie wyobrazacie :spin2:

wyobrażamy sobie i zazdrościmy...
Obrazek

Femka

Post » Pt maja 18, 2007 9:56

A ja z innej Beczki,

Femka wysłała nam pieniadze na zaszczepienie naszych katowickich -50zł

Femko :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Dostałysmy 35zł z aukcji Małej od Stasheck :1luvu: :1luvu:

a więc szczepionki dokupujemy.

Na ta chwile mamy w sumie 12.....Jeżeli cos mi sie pomieszało to Mala popraw mnie :D
Mamy dodatkowo 85zł więc spokojnie możemy zamówić 5

Czyli mamy 17
Schroniska dla zwierząt ,muszą być postrzegane ,jak wyrzut sumienia .
Kiarunia[i]
Myszaczek[i]
Dziurkacz[i]
http://www.ratujkonie.pl
Obrazek

iwona_35

Od: Sob lis 19, 2005 10:54

[poprzednia][następna]