FFA (Rokaj) Tiger mieszka w Warszawie ;)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto mar 20, 2007 10:45

annskr pisze:Hej, co u Rokaja :?:
Może szef w ramach obowiązków służbowych będzie zdawał forumowe relacje :?: :wink:

Watpię; cały wolny czas poświęcany jest rudzielcowi - dobrze chłopak trafił :lol: Tylko ja z jasiem trochę tesknimy :?
Obrazek

montes

Od: Śro lut 22, 2006 20:45

Post » Pon mar 26, 2007 9:04

Jakiś wiadomości bym chętnie poczytała...
Zdjęcia zobaczyła... :wink:
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Czw mar 29, 2007 20:46

O zdjęcia już prosiłam, więc jest szansa, że będą. Rudy został już zaszczepiony, Marcin w amoku planuje mu kupić drugi drapak :). Kastracja planowana jest wstępnie na maj, ale jej termin określi wet.
A z anegdotek. Marcin ostatnio przyszedł do pracy ciężko obrażony. Wredny kot obudził go o 5.30, wlazł na JEGO poduszkę, odwrócił się do niego tyłkiem i poszedł spać. Na to mu powiedziałam: Marcin, to już nie jest TWOJA poduszka. TO jest teraz WASZA poduszka. :D Popatrzył na mnie wzrokiem skrzywdzonej niewinności i poszedł sobie. Aczkolwiek widać już, że w razie czego to prędzej nerkę odda niż kota. :)
Ponieważ u nas w dziale prawie wszyscy zakoceni z długim stażem, więc każdy zna to z autopsji, ale jego skargi jakoś wywołują w nas ataki śmiechu... (sami przez to przeszliśmy :D)
Obrazek
Devon, Gizmo i Dzidzia

Jowita

Od: Wto paź 19, 2004 19:35

Post » Czw maja 17, 2007 13:32

Tiger odjajczony- dziękuję informatorowi za wieści :D
Obrazek

montes

Od: Śro lut 22, 2006 20:45

Post » Czw maja 17, 2007 14:38

A ja czekam na zdjęcia ....
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

[poprzednia]