Jaki piekny jest Zezulec No cuuuuuudny miziaczek Jakie umaszczenie grafitowy tygrynio Gattaro jestem zachwycona Twoimi futerkami Mizinaki od nas dla stadka
Nie podejrzewałam że jesteście tak łatwowierne i dacie się tak nabrać tym potfforom z piekła rodem . Mam jeszcze filmik z zabawy Boniaczka - normalnie spokojny, zrównoważony kocur , trzeba go znać żeby wiedzieć że neurotyk z rozdwojeniem jaźni .
Azikowi jakoś nie bardzo się poprawia , mówiłam że ten spokój u niego nie jest normalny
może to pogoda - Simbuś też od kilku dni poleguje i też zaczynał mnie martwić dopóki nie rozwalił kwiatka tylko Sarabka biega na jeszcze wiekszym speedzie ale u niej to normalka
Pogoda może i też ale Azik znowu ma duszności , nie ustępują tym razem . Pożyjemy zobaczymy....
Falka nadal rujkuje , tyle czasu od zabiegu a natura nadal o sobie przypomina .
oglądając kolejny filmik z grzecznym koteczkiem dochodzę do dwóch wniosków:
1) ktoś tu oszukuje - albo ty mówiąc o nich potfory albo one grając przed kamerą
2) zakłądając ze móisz prawdę - szprycujesz je czymś przed nagraniami
Taak, rozszyfrowałaś mnie Nie dość że Was okłamuję to jeszcze szprycuję ich kroplami Bacha przed nagraniem A w wyjątkowych przypadkach jeszcze Biogenem Ale ze mnie bestia