Milusia
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Georg-inia pisze:śmiejcie się z kota, śmiejciezamiast mu współczuć, to Ciotki sobie obiekt do "śmiacia" znalazły
![]()
![]()
![]()
co mu zrobić, aby łaskawca zechciał zacząć wydalać?
Femka pisze:Georg-inia pisze:co mu zrobić, aby łaskawca zechciał zacząć wydalać?
grzecznie poprosić
Georg-inia pisze:Femka pisze:Georg-inia pisze:co mu zrobić, aby łaskawca zechciał zacząć wydalać?
grzecznie poprosić
prosiłampotem groziłam
zastosowałam szantaż (parafina)
nic nie pomaga
Georg-inia pisze:śmiejcie się z kota, śmiejciezamiast mu współczuć, to Ciotki sobie obiekt do "śmiacia" znalazły
![]()
![]()
![]()
co mu zrobić, aby łaskawca zechciał zacząć wydalać?
Femka pisze:Georg-inia, mnie (a ściślej mówiąc Milusi, ja nie potrzebowałam) na zaparcie wetka poleciła taki syropek. Po trzech godzinach była qpka aż miło popatrzeć. Jak parafinka nie podziała, to może Ci podrzucę.
pixie65 pisze:Femka pisze:Georg-inia, mnie (a ściślej mówiąc Milusi, ja nie potrzebowałam) na zaparcie wetka poleciła taki syropek. Po trzech godzinach była qpka aż miło popatrzeć. Jak parafinka nie podziała, to może Ci podrzucę.
laktuloza...![]()
mokkunia pisze:pixie65 pisze:Femka pisze:Georg-inia, mnie (a ściślej mówiąc Milusi, ja nie potrzebowałam) na zaparcie wetka poleciła taki syropek. Po trzech godzinach była qpka aż miło popatrzeć. Jak parafinka nie podziała, to może Ci podrzucę.
laktuloza...![]()
o smaku pomarańczowym?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 69 gości