Sasza['], Georg i Klemcio - zapraszamy do części II :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob maja 12, 2007 14:03

Georg-inia pisze: szczęście nie jest jeszcze w pełni sprawny, poza tym "ubranko" trochę krępuje mu ruchy i mały potrafi nagle się przewrócić :( ale dzielnie wstaje i tupta dalej. Za nim TŻ na kolanach froteruje podłogę :lol:

Identyczne ubranko z "rękawkami" miała moja kotka Klara (za TM) i była z powodu tych rękawków bardzo nieszczęśliwa - tuptała jak radziecki żółnierz, bardzo wysoko i prosto unosząć łapki. Po zmianie ubranka na bez rękawków było o wiele lepiej. Pewnie dlatego Klemensio potrafi się przewrócić.
A jak dzisiaj, no jak?? 8O :?: :?: :?: Qoopka była?
Marcelibu

Post » Nie maja 13, 2007 11:22

Klemensika wczoraj widziałam :D Ubranko ma ślicznie, wygląda w nim jak mały książę :) Nawet swoją własną twierdzę ma :)
I ślicznie dochodzi do siebie po operacji :) Tak trzymaj Klemens :ok:

mokkunia

Od: Wto gru 20, 2005 18:14

Post » Nie maja 13, 2007 18:56

:ok: :ok: za Klemensia w ubranku :-D
Obrazek Obrazek Bazylek
Filipek [']
ok.15/11/2006-6/11/2009
Śpij Słoneczko...

http://www.kiciory.pl

agusiaw

Od: Wto lut 06, 2007 15:10

Post » Pon maja 14, 2007 9:28

W sobotę Klemensowi został wyjęty drenik :) co prawda jeszcze prawie 1 cm odessaliśmy, ale po pierwsze drenik się rozszczelnił :twisted: a po drugie Doktor Ewa powiedziała, że dłużej nie można go w kocie trzymać, bo to grozi stanem zapalnym :( więc wyjęliśmy, jak się coś tam jeszcze wytwarza mokrego, to musi samo reabsorbować i już. (BTW przepraszamy za zrobienie "zatoru" u Doktor Ewy ;) faktycznie długo byliśmy w gabinecie, ale mimo że Ewa uwijała się jak w ukropie - nie dało się szybciej :( )
Obejrzałam całą ranę - jest piękna. Naprawdę :) cieniutka taka, aż pozazdrościłam (żeby mnie tak ładnie pozszywali :twisted: :roll: ) Klemens dostał nowe ubranko, TŻ namalował na nim "10" (bo taki numer miał Pele), imię kota i drużynę "Bieszczadzko-Leśnych" ;) i kot wygląda jak w koszulce piłkarskiej :D
Żeby nie stresować futrzanego bardziej niż to niezbędne - klindamycynę podajemy w zastrzykach, a w czwartek jedziemy na zdjęcie szwów. Kupa była w piątek wieczorem, niestety od tej pory znów nic :( dolewamy do jedzonka parafiny, ale bezskutecznie :(
Klemens wydaję się czuć bardzo dobrze :) nie chce siedzieć w klateczce, awanturuje się i z pasją rozrywa kartonik, w którym ma posłanko. W ciągu weekendu, jak byliśmy w domu, chodził sobie luzem :) śmiesznie łazi, tak sztywno, ale już się nie przewraca i musimy pilnować, aby nie uskuteczniał skoków :roll:
dziś znów zadzwonił do mnie Dr. Trębacz 8O pytał o małego, jak się czuje... Pan Doktor zaskakuje mnie swoim zainteresowaniem :love: większość chirurgów (ludzkich), z którymi się "spotkałam" :twisted: robi swoje i przekazuje pacjenta lekarzowi prowadzącemu. Koniec. A tu proszę :) taki chirurg fajny nam sie trafił :D
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Pon maja 14, 2007 9:34

zator jakoś przeżyliśmy :D :D :D . Bardzo proszę za to ucałować Klemensika od ciotki Femki w sam pyszczek i życzyć zdrówka. :D
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Pon maja 14, 2007 12:59

Jestem pod wielkim wrazeniem tego, co zrobiliscie Wy i Wasi lekarze! I Klemens! Teraz juz bedzie tylko dobrze :D :ok:

Georg-inia pisze:Klemens dostał nowe ubranko, TŻ namalował na nim "10" (bo taki numer miał Pele), imię kota i drużynę "Bieszczadzko-Leśnych" ;) i kot wygląda jak w koszulce piłkarskiej :D

Zdjecie :!: :!: :!: :twisted:
Obrazek

Happy

Od: Śro lis 19, 2003 2:36

Post » Pon maja 14, 2007 13:03

Może być już tylko lepiej. :D

Zakocona

Od: Czw lut 03, 2005 22:19

Post » Pon maja 14, 2007 15:56

Happy pisze:
Georg-inia pisze:Klemens dostał nowe ubranko, TŻ namalował na nim "10" (bo taki numer miał Pele), imię kota i drużynę "Bieszczadzko-Leśnych" ;) i kot wygląda jak w koszulce piłkarskiej :D

Duzo zdjec :twisted: :twisted:
Obrazek

goska_bs

Od: Czw mar 23, 2006 18:12

Post » Pon maja 14, 2007 16:13

Inga jeśli to nie zaszkodzi Klemensikowi, to bardzo prosze o fotkę, na pam iatke do naszego albumu.
Gunia i Zulka&Fruzia
Obrazek Obrazek

GuniaP

Od: Czw sie 05, 2004 20:34

Post » Pon maja 14, 2007 18:19

goska_bs pisze:
Happy pisze:

I jeszczeeee więceeeeej :D

mokkunia

Od: Wto gru 20, 2005 18:14

Post » Pon maja 14, 2007 19:19

mokkunia pisze:
goska_bs pisze:
Happy pisze:

I jeszczeeee więceeeeej :D

No w ogóle całe mnóstwo :twisted: :twisted: :twisted:
ObrazekObrazek

bechet

Od: Śro sie 24, 2005 9:54

Post » Pon maja 14, 2007 20:35

a proszę: fotki Klemensowej koszulki, ale cienkie :twisted: do albumu się nie nadają :twisted: może jeszcze uda mi się zrobić ładniejsze, a póki co, zeby zaspokoić fotkożercze zapędy Cioteczek 8)
Dużych nie ma - można skorzystać z łóżka z pełną swobodą
Obrazek
Czego? no i po coś przylazł? :roll:
Obrazek
może coś na ząb?...? :)
Obrazek
spokojnie, to nie morderstwo z premedytacją, tylko... myjka :D
Obrazek
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Pon maja 14, 2007 20:50

Kochany Klemensik :1luvu:
Dzieki, że nie ukrywacie prawdy o jego pochodzeniu :wink: niech wie skąd jego ród :lol:
Gunia i Zulka&Fruzia
Obrazek Obrazek

GuniaP

Od: Czw sie 05, 2004 20:34

Post » Pon maja 14, 2007 21:16

Gunia :!: :!: :!: No co Ty :?: Toż to przecież powód do dumy, a nie do ukrywania :!: :!: :!: Nie ma piekniejszych i dzielniejszych niż Bieszczadzkie Leśne ( a właściwie Podkarpackie :wink: ) Toż widzisz, że nawet w kaftaniku i po ciężkiej operacji strrrraszny z niego przystojniak :love:
Kocia Metropolia Łódź sie na nich poznała 8) i krótko po Klemensie Łodzianką została Biedroneczka.
Obrazek

agnes_czy

Od: Wto lip 05, 2005 13:48

Post » Pon maja 14, 2007 22:55

Przepraszam, ale trzeba kotu współczuc, taki biedny, po operacji, ale jak zobaczyłam tę koszulkę :ryk: . Czegoś takiego w życiu nie widziałam i nie wymyśliłabym. Może otwórzcie działalność gospodarczą z szyciem takich superaśnych ubranek BOMBOWE!!! Nikt nie ma na świecie kota w takim ubranku!!
Marcelibu

[poprzednia][następna]