Bali & Moria - kocie jesienne porzadki...:)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon maja 14, 2007 7:02

samar pisze:jakby Balus wiedzial jaka jest gwiazda na pewno by sie ucieszyl

Nasza gwiazda już u mnie na tapetce :love:
Bardzo proszę o sukcesywne dostarczanie pięknych fotek w celu aktualizacji tapetki :wink:
samar pisze:tylko czemu dziecko takie zmarnowane

Poprostu jedynaczka - musiałabym prowadzić dziennik żeby pamiętać o co tym razem chodziło :roll:
Obrazek
"Nie miłosierdzie a sprawiedliwość jesteśmy winni zwierzętom"

ania c

Od: Czw lis 24, 2005 12:56

Post » Pon maja 14, 2007 13:22

ania c pisze:Bardzo proszę o sukcesywne dostarczanie pięknych fotek w celu aktualizacji tapetki :wink:

postaram sie :wink:
sluchajcie, mam juz interferon! :D dzieki pomocy jul-kota ( :flowerkitty: ) udalo mi sie uzyskac interferon od Pani ze Szczecina, strzykaweczki leza juz sobie u mnie w lodowce. musze jeszcze tylko dkupic dzis Beta-glukan zamiennik scanomune, dostosowac dawke i zaczynamy :twisted:
Obrazek

samar

Od: Pon lis 13, 2006 21:29

Post » Pon maja 14, 2007 13:28

samar pisze:sluchajcie, mam juz interferon

Super :dance:
Czyli sama będziesz dawać zastrzyki Balusiowi :?:
A kiedy szczepienie Morki?
Obrazek

ania c

Post » Pon maja 14, 2007 15:24

ania c pisze: Czyli sama będziesz dawać zastrzyki Balusiowi :?:

co prawda lek jest w strzykawkach ale stosowany doustnie :)
ania c pisze: A kiedy szczepienie Morki?

jak uzbieram cala kwote...m.in. tu --> http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=60 ... 3b1e550aea lub gdzie indziej :wink:
Obrazek

samar

Post » Pon maja 14, 2007 16:50

:dance: :ok:
Bali nawet się nie waż wybrzydzać :D
Gdyby można było skrzyżować człowieka z kotem, skorzystałby na tym człowiek, a stracił kot.

Aniołek_

Od: Pon sie 14, 2006 17:28

Post » Pon maja 14, 2007 17:12

Aniołek_ pisze::dance: :ok:
Bali nawet się nie waż wybrzydzać :D

wybrzydzal strasznie :roll: ale juz mam na niego sposob, musze trzymac go jedna reka za skore na karku :twisted:
Obrazek

samar

Post » Pon maja 14, 2007 17:40

A po ilu dawkach się robi kolejny test? (tzn. po tygodniach ;))
Gdyby można było skrzyżować człowieka z kotem, skorzystałby na tym człowiek, a stracił kot.

Aniołek_

Od: Pon sie 14, 2006 17:28

Post » Pon maja 14, 2007 19:34

Dzisiaj parę fotek Czarnuli - podjadacza jogurtów, lodów i serków
Obrazek
i ponownie moja czarna anoreksja
Obrazek
ja tez mam piękne oczy, nie tylko Bercia :evil:
Obrazek
ale ze mnie czarrrrny kot
Obrazek
Obrazek

ania c

Post » Pon maja 14, 2007 19:59

ania c pisze:ja tez mam piękne oczy, nie tylko Bercia :evil:
Obrazek

wcale nie twierdze inaczej :wink: piekna czarna panterka :D
Obrazek

samar

Post » Pon maja 14, 2007 20:05

Aniołek_ pisze:A po ilu dawkach się robi kolejny test? (tzn. po tygodniach ;))

Aniolku tak czytalam i czytalam w roznych postach..i mam wrazenie ze nie ma na to reguly...jedni sprawdzaja po miesiacu inni pozniej...ja na pewno chcialabym sie wyrobic przed wakacyjnym wyjazdem zagranice, ale kiedy to zrobie zapewne tez uzaleznione bedzie od funduszy..no bynajmniej przygotowuje sie ze do lipca powtorze.
Obrazek

samar

Post » Wto maja 15, 2007 19:34

Przyszedł dzisiaj czas na zaprezentowanie Asiuni
Berta i Czarnula to siostry i sa u nas od kociaka czyli od grudnia 2004r.
Asiunia przyjechała do nas z Warszawy w styczniu 2006r i dołączyła do naszego skromnego stadka
Obrazek
Obrazek
Ja nie mam ładnych oczek, wogóle to mam tylko jedno ale i tak lubie podziwiać świat. Ostatnio nawet potrafie wypatrzeć muchę :lol:
Obrazek
przede wszystkim jestem kotem pro ludzkim tzn naludzkim :wink:
Obrazek
Prawda że jesteśmy z Morcią podobne?
Pozdrowionka i mizianki dla Balusia :lol:
Obrazek

ania c

Post » Wto maja 15, 2007 20:38

no naprawde 8O Asiunia to prawie Morka 8O tylko, ze Morka jest chyba troszke chudsza (moze ja glodze? :strach: ale ona zjadlaby wszystko i o kazdej porze...i musze jej wydzielac jedzenie :roll: ) a poza tym Morka ma wystajace dolne dziaslo 8) ale tak to istny sobowtor :)
a poniewaz Asiunia jest wyjatkowo pieknym kotem z racji podobienstwa do mojego wlasnego :twisted: to uwazam ze brak oczka zdecydowanie nadrabia innymi walorami :1luvu: przesylam mizianki dla calej trojeczki :wink:
kupilam dzis Betaglukan i stosuje juz pelna kuracje wzmacniajaca :D mimo, ze nie wiem jeszcze jakie spotkaja nas rezultaty, to ciesze sie, ze nie siedze bezczynnie z zalozonymi rekoma i nie patrze czy chorobsko sie rozwinie dalej..czy sie nie rozwinie :roll:
Obrazek

samar

Post » Śro maja 16, 2007 6:51

samar pisze:tylko, ze Morka jest chyba troszke chudsza (moze ja glodze?

Z pewnością jej nie głodzisz :lol: To moja Asia podjada ze wszystkich trzech misek - muszę jej pilnować i zabierać miski kiedy koty się najedzą bo by już chyba pękła :wink: Na początku biła moje kocice kiedy nakładałam jedzenie i odpędzała od misek :evil: ale tłumaczyłam to tym że była z 30-ma kotami i musiała się ostro do michy dopychać. Bicie juz minęło ale obżarstwo pozostało - Asia nabrała już (pewnie nieodwracalnie) kształtów gruszki :roll:
samar pisze:ciesze sie, ze nie siedze bezczynnie z zalozonymi rekoma i nie patrze czy chorobsko sie rozwinie dalej..czy sie nie rozwinie

Ja też się cieszę że robisz dla Balusia wszystko co można w takiej sytuacji i bardzo Ci dziękuję że stanęłaś na wysokości zadania no i że nie oddałaś Balusia do schronu. Jest leczony i jest szczęśliwy a czytałam że to bardzo ważne dla kotka z białaczką.
Obrazek

ania c

Post » Śro maja 16, 2007 15:02

ania c pisze:Asia nabrała już (pewnie nieodwracalnie) kształtów gruszki :roll:

Asia wie jakie sa najnowsze trendy i ze kobiece ksztalty pelne kraglosci powracaja do lask 8) :D
ania c pisze:Ja też się cieszę że robisz dla Balusia wszystko co można w takiej sytuacji i bardzo Ci dziękuję że stanęłaś na wysokości zadania no i że nie oddałaś Balusia do schronu. Jest leczony i jest szczęśliwy a czytałam że to bardzo ważne dla kotka z białaczką.

dziekuje Aniu... :oops: po prostu wbilam sobie juz w glowe ze Bali to MOJ kot, nie 'ten ze schroniska', nie 'wypozyczony'...
Obrazek

samar

Post » Sob maja 19, 2007 19:11

wczoraj mialam imieniny i dostalam od mamy kilka drobiazgow w duuzej torbie. tzn, ja dostalam zawartosc a Morka owa torbe :twisted: walczyla z nia chyba ze 3 godziny, a dzis rano jak tylko sie obudzila pobiegla szybko zobaczyc czy torba jest tam gdzie ja wczoraj zataszczyla (no bo nie wiadomo czy torba nie uciekla gdzies w nocy przeciez :roll: ). oto kilka fotek uwieczniajacych 'impreze' :D

hmm, a co tu mamy? 8O
Obrazek
w torbie
Obrazek
Obrazek
pod torba
Obrazek
torba wzieta 'na spacer' (trzymala sznurek-uszko w zebach i ciagnela po calym pokoju)
Obrazek
Obrazek
i wreszcie na torbie
Obrazek

a Balus swietowal wczoraj ze mna na dole, kombinowal jak wejsc na lawe i ukrasc ciacho...a do tego kawa tak ladnie pachnie... :twisted: nie mam zdjec z imprezy z udzialem Baliego bo caly czas musialam pilnowac paskuda by nic z lawy nie zwalil, ktora z racji tego, ze niska, nie jest calkiem nieosiagalna dla Balucha :wink: ale za to jest pare fotek z dzisiejszego spacerku po ogrodku, kiedy to Bali podgladal przez krzaki co robia sasiedzi (a fe Balus, wstydzilbys sie :P ), ale i tak najfajniejsze jest jak zwykle chodzenie za pancia krok w krok i jak tylko nadarzy sie okazja lezenie na jej nogach :1luvu:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

samar

[poprzednia][następna]