Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
justyna_ebe pisze: - miseczka była pusta
agusiaw pisze:kurcze, nie mogę! czytam takie historie, jak ta, patrze na moich dwóch łobuzów i po prostu w głowie mi się nie mieści jak mogłabym któregoś z nich uderzyć - nie mówię nawet o jakimś katowaniu, ale nawet o takim lekkim klapsie!!! nawet jak czasem "psiknę" na nie i któryś się mocno wystraszy, to aż mi się głupio robi i od razu przytulam footro i przepraszam za swój "wybuch gniewu"![]()
a przecież też rozrabiają, drapią meble, gryzą buty, budzą mnie o 3 nad ranem - no i co z tego? no po prostu nie wyobrażam sobie jak mogłabym podnieść na któregoś z nich rękę! nie wiem może mam mało bujną wyobraźnię, czy coś, ale po prostu nie jestem w stanie objąć rozumem jak można skatować zwierze - nawet jeśli coś tam przeskrobało, czy coś - po prostu nie mieści mi się to w głowie
marzena1234 pisze:agusiaw pisze:kurcze, nie mogę! czytam takie historie, jak ta, patrze na moich dwóch łobuzów i po prostu w głowie mi się nie mieści jak mogłabym któregoś z nich uderzyć - nie mówię nawet o jakimś katowaniu, ale nawet o takim lekkim klapsie!!! nawet jak czasem "psiknę" na nie i któryś się mocno wystraszy, to aż mi się głupio robi i od razu przytulam footro i przepraszam za swój "wybuch gniewu"![]()
a przecież też rozrabiają, drapią meble, gryzą buty, budzą mnie o 3 nad ranem - no i co z tego? no po prostu nie wyobrażam sobie jak mogłabym podnieść na któregoś z nich rękę! nie wiem może mam mało bujną wyobraźnię, czy coś, ale po prostu nie jestem w stanie objąć rozumem jak można skatować zwierze - nawet jeśli coś tam przeskrobało, czy coś - po prostu nie mieści mi się to w głowie
ja tak samo, mam barzdo trudnego kotka jest okrutnie agresywny ale nie jestem w stanie na niego krzyknąć , o klapsach nie wspomnę,
ale to wynika z jednej podstawowej różnicy my te koty kochamy a kotś kto to zrobił na pewno nie
Gocha17 pisze:uslyszalam dzisiaj swietnie pasujace okreslenie:
ogol ludzi dzieli sie na SPOLEczenstwo i SWOLEczenstwo... i wszystko jasne,
choc humoru mi to nie poprawia, gdy dociera do mnie jak liczne jest to SWOLEczenstwo
Gocha17 pisze:uslyszalam dzisiaj swietnie pasujace okreslenie:
ogol ludzi dzieli sie na SPOLEczenstwo i SWOLEczenstwo... i wszystko jasne,
choc humoru mi to nie poprawia, gdy dociera do mnie jak liczne jest to SWOLEczenstwo
Użytkownicy przeglądający ten dział: IrenaIka2 i 277 gości