ps. dzis lub jutro postaram sie wrzucic swieze fotki towarzystwa

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
samar pisze:chodzi o to, ze chcialam kupic dla niego szeleczki (bo dla Morki mam jeszcze te takie dla kociat i ona narazie na styk sie jeszcze w nie miesci) i wziac go na spacer, np do lasu. i stad pytanie czy to nie bedzie dla niego wieksza katroga niz przyjemnoscia?? ale z tego co ja widze on uwielbia gdzies lazic, trudno go zatrzymac wlasciwie..wiec co o tym sadzicie?
samar pisze:Baluniek to w sumie jest kawalek kota - 4,5 kg. Morka wazy max 3,5 kg
ania c pisze::ryk: Ostatnie zdjęci Morki - z jednym ząbkiem - poprostu słodzinka.
ania c pisze:Baluś juz teraz malutki nie jest a myślę że ma szansę nabrać jeszcze ciałka![]()
ania c pisze:Ja niestety muszę zniknąć z forum do czwartku - razem z kociastymi wypoczywamy nad morzem. Nie wiem tylko co zrobie jak sie pogada zepsujeMiłego wypoczynku dla wszystkich.
samar pisze:mam nadzieje, ze po majowce wszyscy wypoczeci i pelni sil by czytac o dalszych losach kudlatych
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 129 gości