::GORZKO-CZEKOLADOWE...maluchy str 19 - FOTKIIIIIII

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt maja 04, 2007 8:33

Dziewczynki całą noc szalały z nowymi zabawkami. A Agatka doslownie wszystkie już się pospaly ale ona nie zaczepiała wszystkich łącznie ze mną usiłując kogoś zachęcić do zabawy. Myślalam,że rano padnie ale nie wstała ze wszystkimi i bawiła się i tu czytajcie uważnie świetnym kłębkiem z wełny zrobionym specjalnie dla kotów przez Tatę Magdzik :lol: Bardzo mnie to ucieszylo bo kłębek nie hałasuje w nocy po podłodze i co najważniejsze nie można go wepchnąc pod tapczan jak myszki i domagać się ode mnie wyjęcia :evil: Jeśli chodzi o myszki to Kubuś oczywiście już gdzieś ukrył czerwoną. :lol:
A ogólnie wczoraj wieczór tak szalały, Jagódka dosłownie wspinała się po firance czworołap i docierała na wysokość dwóch metrów prawie pod sufit 8O tak się rozbrykała. Kocham moje koty :1luvu:
A jeszcze jedno mili opiekunowie mają koteczkę która wygląda prawie jak siostra bliźniaczka Perełki. :dance: :dance2:
Bardzo się cieszymy z odwiedzin tak miłych kochających zwierzaki młodych przyjaciół. Oni tego nie napiszą ale dostaliśmy wspaniale prezenty ( ja też :oops: ) za wszystko serdecznie dziękujemy i do zobaczenia znów :1luvu: :balony:
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

iwonac

Od: Śro sty 25, 2006 12:53

Post » Pt maja 04, 2007 15:50

Ale fajnie :lol:

Czy udało Wam się zobaczyć Milutka??? :D

Będą nowe zdjęcia??
Obrazek

Ukradły mi po kawałku serca... Behemot, Figelotka, Pirat, Rutka, Burratino...

olifka1

Od: Czw sty 05, 2006 19:00

Post » Pt maja 04, 2007 16:05

To my dziękujemy Pani Iwonko za gościnę :D
Otóż pragnę Ci Olifko zakomunikować, że Milutka widzieliśmy i sfotografowaliśmy :lol: Co prawda z jakością tego "widzenia" i fotografii kiepściuchno (bo Milutek siedział pod fotelem), ale kot na pewno nie jest wirtualny :kitty:
Nowe zdjęcia nie tyle będą, ile po prostu są :wink: Mamy tylko problem z umieszczeniem ich na forum. Właśnie - niech ktoś podpowie jak się do tego zabrać :conf:

:cat3:

"Madzik"

Od: Czw kwi 26, 2007 9:53

Post » Pt maja 04, 2007 19:53

www.imageshack.us

wybrac zdjęcie i kliknąć "host it"

po załadowaniu wybrać taki dłuuuuugi link Thumbnail for forums (1)

skopiować

i po prostu wkleić :)
Obrazek

florida_blue

Od: Nie cze 18, 2006 11:19

Post » Pt maja 04, 2007 20:17

Obrazek[/img]

JAGÓDKA :)

Następne zdjęcia będą mniejsze...

"Madzik"

Post » Pt maja 04, 2007 20:21

Obrazek

AGATKA :)

Jeszcze jedno zdjęcie duże, bo ładne, no i moja "chrześnica" na nim jest :)

"Madzik"

Post » Pt maja 04, 2007 20:37

Obrazek

A to nasza kotka - w papierach Inka, po domowemu kiciuś vel ciciuś :D

"Madzik"

Post » Pt maja 04, 2007 20:49

Obrazek

Czarusia z Kubusiem w trakcie zabawy nowymi grzechoczącymi myszkami :) i nienowymi niegrzechoczącymi butami mojego męża :D

"Madzik"

Post » Pon maja 07, 2007 7:38

Rok temu o piątej rano odszedł za Tęczowy Most mój Kitek. Nie umiem bez niego,bez niego jest okropnie....

iwonac

Post » Pon maja 07, 2007 18:58

Choć Kitek jest za Tęczowym Mostem, to nie odszedł, bo ciągle o nim pamiętamy!

Jagódka jest śliczna, Agatka też już wygląda na zdrowiutką. Gdzie te domki?
Gdzie można jeszcze kicie ogłosić??

PS. Inusia zupełnie jak Iwonki Perełka 8O
Obrazek

Ukradły mi po kawałku serca... Behemot, Figelotka, Pirat, Rutka, Burratino...

olifka1

Od: Czw sty 05, 2006 19:00

Post » Wto maja 08, 2007 10:06

Tak bym chciala Kitusia przytulić tak mi go brak ,że nie mogę tego wytrzymać tak za nim tęsknię nie potrafię tego opisać jak bardzo.

Myślę,że teraz nikt nie ma wątpliwości, że :lol: Jagódka jest koteczką brązową jak czekoladka Kocham Jagódkę-ponieważ ona często sypia w innym pokoju to jak zdarza mi się wstać w nocy to idę biorę ją taką cieplutką na ręce a ona mruczy i mruczy moje cudo słodziutkie o okrągłych oczkach.

Agatka od piatku ma rujkę -z soboty na niedzielę tak miauczala na caly blok i jeszcze wczoraj dziś w nocy jakby trochę mniej a jeszcze porzedniej nocy spala tuż koło mnie razem z milutkiem bo oczywiście jak wszystkie moje trzy panny natychmiast w rujce się w nim zakochała i caly czas za nim chodzi i wdzięczy się do niego. Milutuś pociesza ją jak może ale kocha mnie i noce spędza na przytulony do mojego serca więc Agatka z nim. Kocham Agatkę moją oswojoną i dziką koteczkę zależnie od jej chęci- czyż to nie jest prawdziwa kocia natura. :wink:
W miarę ustępowania rujki dziewczynki zaczynają znów rozrabiać jak małe kociaczki i cala szóstka biega jak oszalała ciekawe kiedy sąsiedzi na skargę przyjdą noc w noc albo miauki albo rozróba. 8O

Madzik Inka prześliczna kotunia :D :D Dziękuję za śliczne zdjęcia. Prawie identyczne te nasze dziewczynki ukochane male tri.

Jeszcze coś napiszę. Czarusia zrobila kolejny krok gdy siedziałyśmy na tapczanie zeszła z mojej głowy i przyszła się przutulić na tapczan. Czarusia długo uczyła się, że wolno jej być swobodną kocham moją Czarunię jest taka grzeczna mój wieelki czarny skarb.
Nie muszę dodawać, że naj bardziej rezolutnym z moich kotków jest Kubuś mój slodki promyczek wesoły chłopczyk. Ukochane kociątko już jest całkiem dużym chłopczykiem jest prześliczny czarny szczuplutki i błyszczący.

iwonac

Post » Śro maja 09, 2007 14:56

Oj nikt do nas nie zagląda a ja dzisiaj też mam zwariowany dzień i tylko dwa słowa. Wszystkie myszki zostaly starannie ukryte już :twisted: . I zgadnijcie kto będzie musial odsuwać meble, żeby je wyciągnąć-no oczywiście ja :roll:
Pozdrawiamy ja i moje cudeńka: Agatka,Czarusia,Jagódka,Kubuś,Milutek,Perełka, Piwniczaki, Kolejaczki,Bramiaczki,Tysiaczki. :1luvu:

iwonac

Post » Śro maja 09, 2007 19:11

Wesoło tam u Pani, Pani Iwonko :) Nasz ciciuś już wyrósł z gonienia myszy po nocach :lol: Teraz preferuje głęboki sen w naszym łóżku, a dokładniej gdzieś wśród kołdry i poszewki w moich nogach :wink: Rano burczy obrażona jak ścielimy z mężem łóżko i "wytrzepiemy" ją razem z kołdrą :P Wieczorem z kolei musimy uważać gramoląc się do snu, bo jeśli tylko spuścimy na chwilę z oka pościelone łóżko, to kiciuś od razu korzysta z okazji i mości się między kołdrą a poszewką maskując się przy tym tak dokładnie, że po prostu kota nie sposób zauważyć :spin2:

"Madzik"

Post » Czw maja 10, 2007 11:48

Ciciusi nie ma kto zaczepiać :wink: a u mnie zawsze któryś skory do zabawy a jak nie to albo na siebie przypadkiem na zakręcie wpadną albo cudzy ogon z brzegu fotela ładnie zwisa i trzeba go koniecznie złapać a to cudza miska ciekawsza niż własna i już ruch taki w mieszkaniu, jakby stado nosorożców biegalo wrzeszcząc przy tym przerażliwie. :lol:
Ale ,że Ciciusia was nie goni do zabawy to rzeczywiście grzeczna bo mój Kituś to mi kazał biegać z nim po mieszkaniu :lol:
A może myszki są pod poszewką kołdry :wink: :ryk:

iwonac

Post » Czw maja 10, 2007 11:51

Proszę piszcie coś bo jutro idę na szkolenie to dopiero w poniedziałek kompa zobaczę :?

iwonac

[poprzednia][następna]