Tak bym chciala Kitusia przytulić tak mi go brak ,że nie mogę tego wytrzymać tak za nim tęsknię nie potrafię tego opisać jak bardzo.
Myślę,że teraz nikt nie ma wątpliwości, że
Jagódka jest koteczką brązową jak czekoladka Kocham Jagódkę-ponieważ ona często sypia w innym pokoju to jak zdarza mi się wstać w nocy to idę biorę ją taką cieplutką na ręce a ona mruczy i mruczy moje cudo słodziutkie o okrągłych oczkach.
Agatka od piatku ma rujkę -z soboty na niedzielę tak miauczala na caly blok i jeszcze wczoraj dziś w nocy jakby trochę mniej a jeszcze porzedniej nocy spala tuż koło mnie razem z milutkiem bo oczywiście jak wszystkie moje trzy panny natychmiast w rujce się w nim zakochała i caly czas za nim chodzi i wdzięczy się do niego. Milutuś pociesza ją jak może ale kocha mnie i noce spędza na przytulony do mojego serca więc Agatka z nim. Kocham Agatkę moją oswojoną i dziką koteczkę zależnie od jej chęci- czyż to nie jest prawdziwa kocia natura.
W miarę ustępowania rujki dziewczynki zaczynają znów rozrabiać jak małe kociaczki i cala szóstka biega jak oszalała ciekawe kiedy sąsiedzi na skargę przyjdą noc w noc albo miauki albo rozróba.
Madzik Inka prześliczna kotunia

Dziękuję za śliczne zdjęcia. Prawie identyczne te nasze dziewczynki ukochane male tri.
Jeszcze coś napiszę. Czarusia zrobila kolejny krok gdy siedziałyśmy na tapczanie zeszła z mojej głowy i przyszła się przutulić na tapczan. Czarusia długo uczyła się, że wolno jej być swobodną kocham moją Czarunię jest taka grzeczna mój wieelki czarny skarb.
Nie muszę dodawać, że naj bardziej rezolutnym z moich kotków jest Kubuś mój slodki promyczek wesoły chłopczyk. Ukochane kociątko już jest całkiem dużym chłopczykiem jest prześliczny czarny szczuplutki i błyszczący.