Aleba pisze:Biedne te kocie ślepka...
Zaczynam się bać tych miotów z Brzeskiej.
Nie martw się...gorzej na pewno nie będzie...
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Aleba pisze:Biedne te kocie ślepka...
Zaczynam się bać tych miotów z Brzeskiej.
KaasiakN pisze:Jopop, sama ugrzęzłam z tymczasami, ja juz do domu wziąśc nie moge, mam nadzieję, ze pomoże ci Agalenora, ty chyba bardziej potrzebujesz pomocy niz ja, my sobie chyba jakos poradzimy...
jopop pisze:małpki łazą po klatce do góry brzuchem:)
jopop pisze:SUPER!
To ja się dowiem, tylko może nie o 7 ranoktóre kociaki są na już.
Dobre wieści - większość oczu jest niezła, grozi im conajwyżej zmętnienie. u jednego nie dało się obejrzeć nic, więc o nim nie wiemy, ale miejmy nadzieję, że to też tylko bardzo silny obrzek powiek, a pod spodem nie jest tak źle.
Kociaki dostały antybiotyk (Agis - będziesz je kłuć).
Łażą po klatce i strasznie miauczą. Jedzą nieźle, już nawet mordki do miski z RC wkładają.
Żebym je tak całkiem odróżniała to nie powiem...
Agalenora pisze:KaasiakN pisze:Jopop, sama ugrzęzłam z tymczasami, ja juz do domu wziąśc nie moge, mam nadzieję, ze pomoże ci Agalenora, ty chyba bardziej potrzebujesz pomocy niz ja, my sobie chyba jakos poradzimy...
KaasiakN, wolałabym być osobiście powiadomiona, że jednak sobie poradzisz bez mojej pomocy, tym bardziej, że dysponujesz moim telefonem...
Jeszcze dziś o 14 rozmawiałam z Kasią. Miałam 'czekać' na kontakt w przyszłym tygodniu.
Nic nie rozumiem, dowiaduję się z forum, że jednak nie.
![]()
Mam jedną wielką prośbę.
Szanujmy swój, czas, energię i zaangażowanie. ...![]()
Szkoda, bo z mojej pomocy mogły już skorzystać jakieś kociaki...
Asiu, w taki oto dziwny sposób zgłasza się kolejny domek tymczasowy z łazienką .
Kciuki za te kocie ślepkaJa takich okropnych ocząt jeszcze nie widziałam, ale mam nadzieję, że da się je uratować.
jopop pisze:Ciekawe co zastanę jak wrócę:)
Użytkownicy przeglądający ten dział: fruzelina, kamizares i 810 gości