Proget - gratuluje znalezienia mózgu...

Sorry - musiałam odreagować...

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Bungo pisze:Berni, jeśli progect nie może przechować, to ja mam miejsce w zamrażarce - i mogę pokroić na kawałki, co mi tam![]()
Jeśli nie masz tel do progect, to daj znać - ja mam
progect pisze:Bungo pisze:Berni, jeśli progect nie może przechować, to ja mam miejsce w zamrażarce - i mogę pokroić na kawałki, co mi tam![]()
Jeśli nie masz tel do progect, to daj znać - ja mam
Bungo, Berni przechować mogę, tylko za Chiny Ludowe tego nie pokroję![]()
To zamawiam. Jeden czy więcej jak się da?
berni pisze:hehe najlepiej będzie jak po wszystkich perypertaich mózg dojedzie, spreparuje go odpowiednio, podam na stół a Milko zrobicoś Ty mi tu dała, a feee, nie bedę tego jadł, spadaj, sama se zjedz
![]()
Bungo pisze:berni pisze:hehe najlepiej będzie jak po wszystkich perypertaich mózg dojedzie, spreparuje go odpowiednio, podam na stół a Milko zrobicoś Ty mi tu dała, a feee, nie bedę tego jadł, spadaj, sama se zjedz
![]()
To nie tylko prawdopodobne - to wręcz pewneNo cóż, wtedy masz dwa wyjścia - zjeść sama
albo zmiksować i strzykaweczką Jadowitemu do pysia
Bo przecież nie wyrzucisz takiego trofeum
![]()
Co wybierasz
dakota pisze:- wrzucić na Koci Bazarek
gauka1 pisze:dakota pisze:- wrzucić na Koci Bazarek
dakota pisze:gauka1 pisze:dakota pisze:- wrzucić na Koci Bazarek
potraktowałabym tą wypowiedź jako ofertę kupna
progect pisze:Nie bedzie zadnego fantu na bazarku![]()
przynajmniej na razie![]()
Poleciałam raniutko zamówienie potwierdzić i niestety okazało się, że ze względu na długi weekend w przyszłym tygodniu cielęciny nie będzie, a co za tym idzie z mózgu nici![]()
Mam się przypomnieć w przyszły piątek i na następny wtorek będzie na 100% ale to jeszcze 10 dni![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 60 gości