Przeraziłam się. Z całych sił trzymam kciuki za zmiany pourazowe, z tym sobie można poradzić. Czym mógł sie zatruć? Gośka, no nie wiem, jak Ci dodać ducha! Biziu, proszę, zdrowiej!
Cieple mysli i kciuki bardzo bardzo potrzebne
Przypuszczenia co do diagnozy to 50% zmiany pourazowe a 50% FIP
Dzis mamy zly dzien Biziek ma bardzo kiepski apetyt i praktycznie caly dzien spi... podsuwam mu na zmiane gerberka i spazonego kurczaka... ale ledwie skubnie, na sile wepchnelam strzykawka 10 ml gerberka
Biziu, kochanie, jedz proszę ładnie. Duża same najlepsze smakołyki Ci podsuwa.
I proszę, żeby to jednak był uraz, żeby wszystko się ułożyło.
Żeby te magiczne kciuki forumowe zadziałały
Gosiu- dopiero przeczytałam... Trzymam z całych sił za Biznesa kciuki! Witaminę B dajesz? Bo takie zapalenie wielonerwowe może z awitaminozy? Takie pierwsze luźne skojarzenie... A jeżeli Go boli to apetytu może nie ma z tego powodu (kto kiedykolwiek miał np zapalenie korzonków ten wie o czym mówię). Jeszcze nie myśl o najgorszym scenariuszu chociaż wiem, że nie będzie Ci łatwo.... Będę o Was cieplutko myślała!
Do zobaczenia Yennefer- czekaj na mnie w bytowniku przy ognisku. 10.02.2013 mój świat się zawalił.
Kto Ci tam Krokerku brzuch miętosi? Komu ćwierkasz? Do kogo się przytulasz w nocy? W czyich ramionach czujesz się bezpieczny? 09.11.2015r. odszedł Kroker
Gosiu mocno trzymam kciuki. Jak bys chciala pogadac to niestety teraz tylko na gg lub osobiscier. Ładownice do fona zagubiłam:(
Jak bym jakos pomóc mogła to smialo pisz.
Kocie zdrowiej ładnie, bo Duza stresujesz, a Twojej Duzej to szkodzi