Brzusie - jednak zbieramy kandydatury. Do piątku!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt kwi 20, 2007 19:54

Kochani, dopiero dziś udało mi się wyjść z pracy o takiej porze, że dotarłam na pocztę przed jej zamknięciem. Oznacza to, że pieniążki dla Kociamy poszły dopiero dziś :oops:
Kociama mi wybaczyła, że tak długo to trwało, mam nadzieję, że Wy również wybaczycie.
Na swoje usprawiedliwienie mam to, że w pracy spiętrzyły się trudne projekty, a ja poza pracą kończę właśnie pisać doktorat - muszę go oddać w czerwcu do dziekanatu. Często piszę w pracy, bo w domu nie mam normalnego biurka i muszę się krzywić na zbyt niskim krześle. W pracy za to mogę wszystko rozłożyć i pisać.
I tak się to teraz poskładało, że wychodziłam w porze, gdy poczta była zamknięta.
Z tego też powodu mam pewne opóźnienia we wpisywaniu wpłat na pierwszej stronie - po prostu natłok myśli pracowo-doktoratowych powoduje, że często o tym zapominam - wchodzę na forum, poczytam w ramach oderwania się od spraw naukowych, ale zapominam wejść na stronę inteligo i pospisywać wszystko co trzeba. Potem robię to hurtem.
Teraz przez jakiś czas powinno być lepiej, bo właśnie oddałam tekst promotorce, żeby naniosła kolejne poprawki.
No, to tyle tytułem usprawiedliwiania :wink:

Acha - dzięki zwłoce w wysłaniu pieniążków do Kociamy mogłam ich wysłać nieco więcej. Kociabanda wpłaciła składki na 10 miesięcy, dopisanie składki na marzec powodowało, że składki wyszły idealnie do końca roku. Oczywiście zrobiłam to za zgodą Kociejbandy :D
Czyli do Kociamy poszło 193,50 zł :D

A komu pomożemy w kwietniu :?:
Obrazek

galla

Od: Wto wrz 20, 2005 13:39

Post » Pt kwi 20, 2007 20:55

Moze Fundacji Felis? U Kasi jest teraz caaaaala masa kotow....
Amiś, Antoś, Bambosz, Pepsi i Cola

Sydney

Od: Pt mar 19, 2004 10:28

Post » Nie kwi 22, 2007 20:14

Sydney pisze:Moze Fundacji Felis? U Kasi jest teraz caaaaala masa kotow....

Jak najbardziej. Przy takiej ilości kociaków każda złotówka się przyda.

Sirma

Od: Czw sty 26, 2006 18:57

Post » Wto kwi 24, 2007 8:42

Ja wprawdzie nie jestem z klubu, ale nieśmiało proponuje, żeby brać pod uwagę sponsoring jopop - masa kociaków, kotki na sterylki...

Jana

Od: Pt sty 03, 2003 19:59

Post » Wto kwi 24, 2007 18:23

Dzisiaj dostaliśmy przekaz pienieżny z Klubu Brzusiowatych :D
Kochane Cioteczki biedne wiejskie Kotuchy bardzo mocno wam za tą pomoc finansową dziękują :1luvu:
Ja jako ich opiekun Jestem Wam bardzo wdzięczna i tez bardzo Wam dziękuję jesteście Kochane :king:
Przepraszam za utrudnienia jakie sprawiłam tym ze nie posiadam konta w banku :oops:
Pieniążki bedą wydane na wyżywienie Dzikusków.
Trzeba też Kociaste odrobaczyć.
Poprostu wydamy je rozsądnie na największe Kocie potrzeby :D
Jeszcze raz bardzo dziękuję galli i Wam Kochane Cioteczki. :love:

Kociama

Od: Czw gru 07, 2006 18:34

Post » Wto kwi 24, 2007 20:10

Kociamo - to ja przepraszam Ciebie oraz wszystkie Brzusie za to, że tyle to wysłanie trwało :oops:
Bardzo cieszymy się, że mogliśmy pomóc i że zdejmiemy Ci choć małą część finansowego ciężaru :D :D :D
Obrazek

galla

Post » Wto kwi 24, 2007 21:37

Ehhh, wszędzie są kociaki, które potrzebują pomocy :(
Głosuję na jopop (patriotyzm lokalny :oops: )

A może tak na pół podzielić, wtedy będzie i dla Kasi i dla jopop?

pozdrawiam
Agnieszka
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Wto kwi 24, 2007 22:08

Jana pisze:Ja wprawdzie nie jestem z klubu, ale nieśmiało proponuje, żeby brać pod uwagę sponsoring jopop - masa kociaków, kotki na sterylki...

No tak u jopop tez nie jest kolorowo....

Sydney

Post » Śro kwi 25, 2007 10:24

genowefa pisze:A może tak na pół podzielić, wtedy będzie i dla Kasi i dla jopop?

Ja jestem przeciwna dzieleniu, chyba że dwie osoby zdobędą taką samą ilość głosów.
A przeciwna jestem dlatego, że to byłoby, IMHO, nieuczciwe w stosunku do osoby, która wygrała głosowanie. W poprzednich miesiącach nie dzieliliśmy zebranych pieniędzy i cała kwota trafiała do wybranej osoby. Dlatego teraz czułabym się nie w porządku wobec kogoś, kto miał większość podczas głosowania, a dostał połowę.
Oczywiście - tak czy inaczej jest to pomoc i to pomoc spora, ale jakoś tak wolę żeby całość dostawała jedna osoba.
Ale mogę się mylić, rzecz jasna :wink: Może mam niewłaściwe spojrzenie na sprawę...
A Wy co myślicie?

Możemy też w tym miesiącu wspomóc Kasią a w następnym jopop, albo odwrotnie.
Obrazek

galla

Post » Śro kwi 25, 2007 19:41

Raz był podział na dwie osoby :twisted:

Jana

Od: Pt sty 03, 2003 19:59

Post » Śro kwi 25, 2007 21:56

Jana pisze:Raz był podział na dwie osoby :twisted:

Podział był kiedyś, w którymś konkursie - nie wiadomo było co robić, miało nie być podziału, potem przyszedł pomysł, żeby był, zrobiłyśmy z 123 ankietę i wyszło, żeby był.
Drugi raz był, jak było po równo głosów - były dwie opcje - dogrywka albo podział. Wszyscy wybrali podział.
Jeśli był jeszcze jakiś podział, to na początku, potem jednak ustaliliśmy, że nie będziemy dzielić, tylko cała kwota trafi do jednej osoby.
Oczywiście zasady można zmienić :wink:
Tylko moim zdaniem lepiej raz przesłać Kasi całość a drugi raz jopop całość. Będą miały jednorazowo większą wpłatę.
Obrazek

galla

Post » Sob kwi 28, 2007 11:23

galla pisze:Możemy też w tym miesiącu wspomóc Kasią a w następnym jopop, albo odwrotnie.

jestem za, w tym miesiącu podtrzymuję głosowanie na jopop i na przyszły głosuję na Kasię.

pozdrawiam
Agnieszka
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Pon kwi 30, 2007 10:19

genowefa pisze:
galla pisze:Możemy też w tym miesiącu wspomóc Kasią a w następnym jopop, albo odwrotnie.

jestem za, w tym miesiącu podtrzymuję głosowanie na jopop i na przyszły głosuję na Kasię.

pozdrawiam
Agnieszka

to ja w takim razie też jestem za :D

Sydney

Post » Pon kwi 30, 2007 11:39

To ja też jestem za :wink:

A inni?
Obrazek

galla

Post » Pon kwi 30, 2007 11:46

Ja tez jestem za propozycją: Jopop w tym miesiącu, Kasia w następnym :D
Spróbuj trochę z siebie dać tym, co mają gorszy świat...
Obrazek ->tu nasz wątek-> a tu album :)

Fraszka

Od: Wto lip 27, 2004 9:04

[poprzednia][następna]