Wątek Azorka i reszty!!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto kwi 24, 2007 12:22

Patrząc na Simbutka widać że prawie 7 kg kota może być "kruchym maleństwem"

A noski są :1luvu: :1luvu:
Obrazek + Arctica Obrazek

czarna.wdowa

Od: Śro lip 26, 2006 12:51

Post » Wto kwi 24, 2007 14:51

rany julek, drogie Panie 8O

czlowiek chcial chwile popracowac, a tu sie watek tak szybko rozwija, ze potem nie mozna ogarnac :lol:

ja jestem ciagle i niezmiennie fanka DJ Azika :1luvu:

(pewnie dlatego, ze moja Bestia nawet by sie tak posadzic nie dala, a co dopiero lapkami pomachac...)

Dagmara

Od: Nie gru 31, 2006 9:37

Post » Wto kwi 24, 2007 14:59

Nie mów :lol: , chciałaś popracować?? Tak jak wczoraj? :wink: Poradzisz sobie Dagmara 8) , bądź silna ;).
Mnie Azik też się strasznie podoba, tylko żeby on był cały czas taki boski :( , a z reguły przez trzy czwarte doby mam go ochotę zamordować :twisted:

Elfrida masz rację :twisted: , ta moja kruszynka nie miała się siły podnieść, a ja wredna nie podniosłam go z tego upadku, tylko pozwoliłam dalej chrapać :ryk:
Wiesz, zbyt czyste sumienie to też podejrzana sprawa :twisted: ....
Obrazek

gattara

Od: Czw kwi 20, 2006 7:03

Post » Wto kwi 24, 2007 15:08

jak to mawia moja babcia: czyste sumienie maja tylko Ci, ktorzy go nie uzywaja :roll:

dygresja bez zwiazku :twisted:

Dagmara

Post » Wto kwi 24, 2007 15:31

Taaaa, bardzo słuszna teza :lol: .

Właśnie wstała ta moja "kruszynka" :twisted: , spał teraz bo przecież jak zwykle w nocy się nie dało ( znowu go pewnie budziłam - przecież nie on mnie, skąd :evil: ). To że zwlókł boskie ciało słychać było po wrzaskach Boniaczka duszonego ponad sześciokilowym uściskiem :roll: . Teraz leją się już bardziej sprawiedliwie :lol: , Azik wziął Boniaczka z zaskoczenia -
ta przewaga nigdy nie trwa :lol: , Bono wie jak bułę przydusić ;).
Obrazek

gattara

Post » Wto kwi 24, 2007 15:34

ale dlaczego on go bije? :roll:
moze mu zaslanial widok jakis, albo lezal na jego kocyku :roll:
Azik tak spokojnie wyglada :lol:

Dagmara

Post » Wto kwi 24, 2007 15:51

Wegi bym nie śmiała zabierać, co to, to nie! :twisted:
Gdyby można było skrzyżować człowieka z kotem, skorzystałby na tym człowiek, a stracił kot.

Aniołek_

Od: Pon sie 14, 2006 17:28

Post » Wto kwi 24, 2007 16:28

Dagmara pisze:rany julek, drogie Panie 8O

czlowiek chcial chwile popracowac, a tu sie watek tak szybko rozwija, ze potem nie mozna ogarnac :lol:

ja jestem ciagle i niezmiennie fanka DJ Azika :1luvu:

(pewnie dlatego, ze moja Bestia nawet by sie tak posadzic nie dala, a co dopiero lapkami pomachac...)

Juz dzisiaj chyba podobna mysl padla :roll: :lol: ....widocznie za duzo wolnego czasu :lol: i jak sie zajzy jutro do Gattary to u niej pewnie piatek juz bedzie :lol:
Gattara ? a nie wiesz Kto to przypadkiem napisal.... a z reguły przez trzy czwarte doby mam go ochotę zamordować......ale to to juz powazny kaliber i trza isc na policje chyba....tez tak tylko pisze bo potem sie okaze,ze to ja jestem ta zla :evil:

elfrida

Od: Pt gru 15, 2006 22:15

Post » Wto kwi 24, 2007 16:33

Dagmara pisze:ale dlaczego on go bije? :roll:
moze mu zaslanial widok jakis, albo lezal na jego kocyku :roll:
Azik tak spokojnie wyglada :lol:

Chłopcy potrafią mocować się ze sobą godzinami :lol: , podłoga drży kiedy takie dwa "king kongi" trenują zapasy :wink: , krzywdy nie robią sobie nigdy chociaż czasem poważnie to wygląda, jednak kiedy patrzę w te dwie zadowolone , prawie uśmiechnięte "mordy" - wiem że oni to uwielbiają :lol: .
Azik jest jak dr. Jeckyll i Mr. Hyde :roll: , nigdy nie wiadomo co z niego w danej chwili "wykwitnie".... :roll:

Aniołek_ pisze:Wegi bym nie śmiała zabierać, co to, to nie! :twisted:

W takim razie nie wiem o kogo Ci chodziło :ryk: :ryk:

elfrida pisze:Gattara ? a nie wiesz Kto to przypadkiem napisal.... a z reguły przez trzy czwarte doby mam go ochotę zamordować......ale to to juz powazny kaliber i trza isc na policje chyba....tez tak tylko pisze bo potem sie okaze,ze to ja jestem ta zla :evil:

Nie mam pojęcia kto tak paskudnie napisał :twisted: , ktoś znajomy???
Obrazek

gattara

Post » Wto kwi 24, 2007 16:42

Ja jak, już to bym chciała jakiś przymilny mięciutki kotomotorek, co by się ułożył koło kominka i motorkował :twisted:
Gdyby można było skrzyżować człowieka z kotem, skorzystałby na tym człowiek, a stracił kot.

Aniołek_

Post » Wto kwi 24, 2007 16:48

Aniołku, przecież masz Kitka :wink: , to taki cudowny przytulak :twisted: , po co Ci inny kotomotorek?
Obrazek

gattara

Post » Wto kwi 24, 2007 18:16

On kotomotorkuje przez dwie minuty a później idą w ruch kły :twisted:
Zawsze mój tata do niego mówi: Kitek, ja cię tutaj głasać chcę, a ty odrazu z tymi pazurskami i zębiskami!
:lol:

Aniołek_

Post » Wto kwi 24, 2007 20:22

No i sie skonczylo!!!Wszyscy(tkie) poszli(szly) spac...widocznie wykonczeni(one)ranno-popoludniowa sesja :ryk:

elfrida

Post » Wto kwi 24, 2007 21:53

elfrida pisze:No i sie skonczylo!!!Wszyscy(tkie) poszli(szly) spac...widocznie wykonczeni(one)ranno-popoludniowa sesja :ryk:

e tam wszyscy :twisted:

Dagmara

Post » Wto kwi 24, 2007 22:07

Nooo dwie sztuki to i tak mizerny wynik :lol: a glowna Prowodyrka pewnie sobie smacznie spi a jutro jak zwykle biednym Azikiem sie wykreci!!! :lol:

elfrida

[poprzednia][następna]