Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Igulec pisze:To i ja pozwole sie przyłaczyćMagija, ja mam podobny balkon do twojego, czyli nie loggia. Podpowiedz mi, jak zamontowaliście siatke od góry - chyba jakąs rame zbudowaliście. Bo ja nie bardzo mogę się "w sąsiadów" na górze wwiercać.
Magija pisze:Igulec pisze:To i ja pozwole sie przyłaczyćMagija, ja mam podobny balkon do twojego, czyli nie loggia. Podpowiedz mi, jak zamontowaliście siatke od góry - chyba jakąs rame zbudowaliście. Bo ja nie bardzo mogę się "w sąsiadów" na górze wwiercać.
no właśnie, mieliśmy ten sam problem, nie chcieliśmy się wwiercać w balkon sąsiadów. Mamy zrobioną stalową konstrukcję wyglądem przypominającą bramkę - przymocowaną do barierki i do ściany nad oknami, wyglada estetycznie i jest demontowalna, gdy zajdzie taka potrzeba (remontowali nam balkony w zeszłym roku i bez problemów zdjeliśmy bramkę a póxniej znów założyliśmy) Na tej bramce już mam przyspawane haczyki. Dokładniejsze foto mogę zrobić i wstawić z domku.
gingerka pisze:Doradźcie
ile powinno być tej siatki na balkonie typu loggia? Na wymiar czy trochę więcej (ma być napięta, żeby smętnie nie zwisała)
i ewentualnie to ile to jest to trochę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 49 gości