Simbo&Sarabi 2-zdjęcia dueciku strona 93

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw kwi 19, 2007 16:24

czarna.wdowa pisze:Sarabka ostatnio w wyniku ukrywania papieru i wacików przerzuciła się na patyczki
Nie dość że regularnie je znajduje i rozrzuca po całej łazience
to jeszcze po odebraniu przez cały wieczór regularnie je wygrzebuje z sobie tylko znanych miejsc
Obstawiamy że mam gdzieś nie wyczerpujące się źródło
A w związku z tym że opakowanie 200szt. ledwo starcza na kilka dni w sklepie już na mnie dziwnie patrzą :oops:

polecam ci patent z rurkami do napojów. Są większe niż patyczki i łatwiej je znaleźć a równie lekkie i poręczne (dla kota oczywiście :lol: )
Obrazek]Obrazek

Modjeska

Od: Pt mar 31, 2006 20:52

Post » Pt kwi 20, 2007 7:25

Problem w tym że ja im tych patyczków nie daję :roll:
Sarabka sama otwiera szafke, zwala kosmetyczkę, otwiera pazurem zamek i już patyczki na podłodze :evil:
Patyczki są u nas reglamentowane ze względu na to że Simbo je zjada
wiec rurki jako bardziej ostre po rozgryzieniu tym bardziej dla nich odpadają :?
Ostatnim hitem są drewniane chińskie pałeczki których 1 para została podarowana kotom
co nie zmienia faktu że codziennie wchodząc do domu muszę zbierać patyczki po Sarabce :evil:
Obrazek + Arctica Obrazek

czarna.wdowa

Od: Śro lip 26, 2006 12:51

Post » Pt kwi 20, 2007 7:50

Coś się znów stało z powiadomieniami :evil: i miałam zaległości do poczytania...Ty Sarabkę daj do cyrku z tymi zdolnościami to gwiazdą w jeden sezon zostanie, a Simbutka - do opery i pozamiatane - domek wyczyszczony może przyjmować inne, grzeczne kotecki :lol:

Może do Was powiadomienia też nie przyszły, wpadnijcie do nas, ostatnio tylko Kasia zaglądała :(

izaA

Od: Nie wrz 25, 2005 14:09

Post » Pt kwi 20, 2007 8:05

czarna.wdowa pisze:M

Sarabka ostatnio w wyniku ukrywania papieru i wacików przerzuciła się na patyczki
Nie dość że regularnie je znajduje i rozrzuca po całej łazience
to jeszcze po odebraniu przez cały wieczór regularnie je wygrzebuje z sobie tylko znanych miejsc
Obstawiamy że mam gdzieś nie wyczerpujące się źródło
A w związku z tym że opakowanie 200szt. ledwo starcza na kilka dni w sklepie już na mnie dziwnie patrzą :oops:

Ech te koteczki :D Stich robi dokładnie tak samo .
TZ codziennie rano zbiera bo pierwszy wstaje :wink:
Ostatni patyczki pięknie pływały w wannie .
Jak schowam to chodzi i szuka ,spacerując na półce nad wanną ,jak rozsypie to jest szczęśliwy ,wtedy bierze tylko jedną sztukę i się bawi.

Monika L

Od: Śro wrz 21, 2005 14:53

Post » Pt kwi 20, 2007 9:12

Jasne dobrze radzić oddaj 8) A jak chciałam wymienic to jakoś nikt nie był chętny :roll:
Chyba muszę wejść na jakieś inne forum i kłamać jakie to są kochane i cudowne
to może jakiś naiwniak się skusi :twisted: :twisted: a wtedy będę mogła kupić sobie rosyjskiego Siergieja
chociaż znając moje szczęście pewnie trafiłabym na jeszcze gorsza paskudę niż te dwa razem wzięte :roll:

czarna.wdowa

Post » Pt kwi 20, 2007 9:46

Taki rosyjski Sergiej to dopiero musi być "gieroj" i rozrabiaka nie do zdarcia :wink:.
Może założymy koci cyrk, Sarabka jako żonglerka patyczkami, Simbulec śpiewak operowy, a Haker w roli podniebnego akrobaty.
Kto jeszcze chętny.

Hannah12

Od: Czw sie 11, 2005 11:57

Post » Pt kwi 20, 2007 9:48

Otis podgryzając w łydki będzie napędzał "chętnych" na widownię :lol:

izaA

Post » Pt kwi 20, 2007 9:55

To ja się chętnie dołączę do tego cyrku z moim Totusiem. On wszędzie znajdzie gumeczki, choćbym je za każdym razem gdzie indziej chowała, oczywiście tak żeby Toto nie wiedział gdzie. Po czym on je znajduje - po zapachu? 8O :?
Żadne niebo nie będzie Niebem, jeśli nie powitają mnie w nim moje koty.
Obrazek

M@ja

Od: Pon lis 27, 2006 13:36

Post » Pt kwi 20, 2007 9:57

Jako specjalizację Sarabki podałabym raczej wyczarowywanie nieistniejacych patyczków :roll:
a żonglerkę to raczej jedzeniem bo z ukradzioną szynką lub rybką to nawet przewroty robi :lol:
A Simbutek oprócz arii operowych mógłby zaprezentować 1,5m skoki wzwyż

czarna.wdowa

Post » Pt kwi 20, 2007 10:13

To niech prezentują skoki synchroniczne, z Cyrylem 8)
Cyryl ostatnio łapie w powietrzu myszkę, chyba też może być? :lol:
Obrazek Polska - katolska oraz kibolska

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Pt kwi 20, 2007 10:15

Jasne, że może...Proponuję na początek nagrać filmiki i wystawić w necie, zaraz znajdzie się sponsor i impresario dla takich gwiazd :lol:

izaA

Post » Pt kwi 20, 2007 10:21

ehh te patyczki...skąd ja to znam :lol: rano jak się umyje to już rysia stoi na umywalce i mi z ręki usiłuje podkraść (nie potrafie się tak tuszem walnąć żeby nie upitolić połowy oka i trzeba poprawiać i zmywać potem). A wcześniej jak było pudełko bez przykrywki co przychodziłam do domu albo wstawałam to cały duży pokój w patykach. i jeszcze narzekała że sprzątam.

a co do kociego cyrku to zgłaszam Ryszardę na akrobatkę- potrafi salto zrobić. a Franiu może bilety na wejściu kontrolować :D albo robić za lwa syberyjskiego
Obrazek ObrazekObrazek
Franek & Rysia
Zabezpieczenia okien i balkonów 3miasto- R E A K T Y W A C J A.

rambo_ruda

Od: Pon maja 15, 2006 16:53

Post » Pt kwi 20, 2007 10:38

No coz, Beksa to sie nadaje tylko na ochroniarza z tym swoim zapalem do bicia :roll:
moze bedzie tlukla niezadowolonych i nieplacacych? :roll:

przyda sie wykidajlo? :lol:

Dagmara

Od: Nie gru 31, 2006 9:37

Post » Pt kwi 20, 2007 10:42

każdy członek ekipy cyrkowej jest mile widziany - funkcje będziemy rozdzielać później :wink:

Dagmara
Sarabka ostatnio wsadziła podczas robienia ciasta głowę w kakao i wyglądała identycznie jak Beksa :lol: :lol:

czarna.wdowa

Post » Pt kwi 20, 2007 10:46

czarna.wdowa pisze:Sarabka ostatnio wsadziła podczas robienia ciasta głowę w kakao

Toż ja mam anioły nie koty :P

izaA

[poprzednia][następna]