czarna.wdowa pisze:kociska równie piękne jak ich właścicielka
No proszę, jaki komplement z rana, od razu się uśmiechnęłam...

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Icicle pisze:Otis jest bardzo podobny do mojego Fango, tylko sporo większy i znaczenia jaśniejsze. Można spytać ile waży (aparat pogrubia) ?
Monika L pisze:Izo życzę kolejnych 18 tak pięknych rocznic przepełnionych taką miłością ,która nie zdarza się tylko w filmach
izaA pisze:Icicle pisze:Otis jest bardzo podobny do mojego Fango, tylko sporo większy i znaczenia jaśniejsze. Można spytać ile waży (aparat pogrubia) ?
Waży +/- 5,5 kg...aparat raczej nie pogrubia...kiedy do nas przyszedł, miał ogromne przepukliny tłuszczowe, które zoperowaliśmy przy okazji szukania zagubionego jajka - był wnętrakiem...ale przez kilkudniowy pobyt na drzewie - znacznie schudł, tak, że worki smętnie wisiały do ziemi...ale rozepchany brzuszek i mocno obłe żebra zostały - apetycik bardzo dopisuje i nawet jak Pańcia karmę wydziela, to zawsze coś się uda ukraść
izaA pisze:Rzeczywiście, jak braciszek, tylko trochę bardziej przybrudzony, ale mordka wypisz - wymaluj...ciekawe, czy z charakteru podobny, bo mój strasznie zawodzi i ciągle beeeeeeeeeeczy, czym może wyprowadzić z równowagi, za to jest niepoprawnie nakolankowy i przytulasty, wręcz namolny
Ale, że Fango wybrzydza, to normalnie - zazdroszczę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Kankan i 32 gości