Wątek Azorka i reszty!!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro kwi 18, 2007 11:40

hm, u mnie jest o tyle dobrze, ze Kitek ciepłolubny jest 8)
Może akurat pogoda się zmieni i Azik będzie mógł wyjść :lol:
Gdyby można było skrzyżować człowieka z kotem, skorzystałby na tym człowiek, a stracił kot.

Aniołek_

Od: Pon sie 14, 2006 17:28

Post » Śro kwi 18, 2007 12:23

A to moje dwa "urządzenia peryferyjne" od kompa :lol: , jak tak dalej pójdzie to nie zmieszczę monitora na biurku :lol: , nie wiem tylko który z nich to drukarka, a który skaner ;).

Obrazek Obrazek
Obrazek

gattara

Od: Czw kwi 20, 2006 7:03

Post » Śro kwi 18, 2007 12:29

Co najważniejsze urządzenia peryferyjne są w całości niepowtarzalne :lol:
Kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!
[...] jesteś tym, co jesz... kabanosem w majonezie"

ariel

Od: Wto mar 15, 2005 11:48

Post » Śro kwi 18, 2007 12:41

ja tam obstawiałabym że oba marzą aby zostać niszczarką :wink:
Obrazek + Arctica Obrazek

czarna.wdowa

Od: Śro lip 26, 2006 12:51

Post » Śro kwi 18, 2007 13:13

Dwie niszczarki? Nie za dużo szczęścia na raz? :twisted:
Obrazek "Mój dom murem podzielony..."

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Śro kwi 18, 2007 14:03

gattara pisze:Azik całą noc siedział mi na głowie i obdarzał siarczystymi całusami z języczkiem 8O , jeżeli udało mi się go pozbyć z głowy siedział nade mną i dyszał 8O , gdy tylko zamknęłam oczy miałam go znowu na głowie i całuski powracały ze zdwojoną siłą :roll: - a jaką miała bestia przy tym zdowoloną minę :lol: . Teraz śpi, pewnie się nie wyspał... :evil: .

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Haker tez uwielbia mnie w nocy całować, wylizywać i spać na mojej głowie. Pogadanki w wykonaniu mojego ślubnego zazdrosnego :wink: nic nie pomagają.

Azik ma super nosek. Azik rośnie tobie "psia" konkurencja w Poznaniu. Student mi opowiadał o swojej małej kotce, która aportuje, chodzi przy nodze, podaje łapę itp, wogóle myśli, że jest psem.

Hannah12

Od: Czw sie 11, 2005 11:57

Post » Śro kwi 18, 2007 15:34

czarna.wdowa pisze:ja tam obstawiałabym że oba marzą aby zostać niszczarką :wink:

I tu masz chyba rację :twisted:

Kicorek pisze:Dwie niszczarki? Nie za dużo szczęścia na raz?

Taaa, mogę nie znieść ogromu tego szczęścia :twisted:

Aga86 pisze:Azik rośnie tobie "psia" konkurencja w Poznaniu. Student mi opowiadał o swojej małej kotce, która aportuje, chodzi przy nodze, podaje łapę itp, wogóle myśli, że jest psem.

Pso-kotowatość się rozprzestrzenia ;).

A propos Azika :lol: . Mam dla Was filmik z udziałem tego "gwiazdora". Taki szybki jest w zabawie :lol: .
Musicie uzbroić się w cierpliwość żeby zobaczyć końcowe zbliżenie brzunia :wink:

Szybki jak błyskawica
Obrazek

gattara

Post » Śro kwi 18, 2007 16:50

Puściłaś film na zwolnionych obrotach? :twisted:

Mam taką samą rudą poduszkę w kształcie głowy kota :lol:
Obrazek "Mój dom murem podzielony..."

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Śro kwi 18, 2007 17:08

Nie film :lol: , Azika puściłam na zwolnionych obrotach :twisted: .
Kocina jest samowystarczalna :wink: .
Obrazek

gattara

Post » Śro kwi 18, 2007 17:44

Jak ty się możesz tak bawić tylko z Azikiem. Co robi wtedy reszta kociastych. U nas taki numer nie przejdzie, jak tylko zaczynamy zabawę z Pysią, Haker od razu jest przy zabawkach i przegania Pysiulkę :evil:.

Hannah12

Od: Czw sie 11, 2005 11:57

Post » Śro kwi 18, 2007 17:49

Azikowi nigdy nikt nie przeszkadza w zabawie :lol: , to raczej on przeszkadza innym :roll: . On może tak leżeć godzinami, aż ręka boli od machania myszką czy innym sznurkiem :lol: .
Żeby pobawić się z Wegulką muszę się z nią zamykać w innym pokoju i dopiero wtedy reszta złośliwców daje jej spokój, oczywiście wyją pod drzwiami jak stado hien :wink: .
Obrazek

gattara

Post » Śro kwi 18, 2007 18:12

heh ;) Azik cudny ;)
Ale mi się najbardziej podobała Wega w 'strange world' :)
Gdyby można było skrzyżować człowieka z kotem, skorzystałby na tym człowiek, a stracił kot.

Aniołek_

Od: Pon sie 14, 2006 17:28

Post » Śro kwi 18, 2007 21:29

to ja ide filmik ogladac :)

Dagmara

Od: Nie gru 31, 2006 9:37

Post » Czw kwi 19, 2007 2:26

hehe azik do zabawy jak moja ziuta :twisted: musi pomyslec zastanowic sie dwa razy machnie lapka i juz zmeczona :wink: a ja jeszzcze chcialam uroczyscie powiadomic iz moja misia dzis wrocila do domku po tygodniowym pobycie w szpitalu :!: kota zostala naprawiona jak pan doktor powiedzial :wink: wiec miska po wypadku miala uszkodzone pluca w plucach zebrala sie woda woda zeszla zrobilo sie cisnienie ktore wciagnelo 8O 8O 8O jelita trzustke i inne narzady w sumie to na miejscu miala tylko zoladek i watrobe, gdybym czekala ze sterylka jeszzce kilka dni miski by juz nie bylo z nami 8O 8O 8O no ale na cale szzcescie mam ja cala i zdrowa :lol: ziuta ponownie na mnie obrazona jak ja znowu moglam te szare paskudztwo do domu przyciagnac a nikos juz zaczyna mala ganiac po pokojach :wink: miska jeszcze slabiutka i chudziutka z wygolonym prawie po sama szyje brzuszkiem po bokach siersc wycieta bo rentgena trzeba bylo znowu robic na lapach siersc wycieta bo kroplowki byly podlaczone wyglada na razie jak siedem nieszczesc ale kilka tygodni z z kaczata bedzie labadek sliczny labadek :twisted: :twisted: :twisted: to tyle nowych wiadomosci :lol:
Obrazek

ewapod

Od: Nie maja 28, 2006 4:56

Post » Czw kwi 19, 2007 5:52

Ewuś jak to dobrze że zdążyłaś na czas :dance: , teraz już będzie tylko lepiej :!: . Wygłaskaj chudzinkę od Ciotki :1luvu: :1luvu: , pozostałą szaloną dwójeczkę oczywiście też.
Takich dobrych wieści powinno być więcej.....
Obrazek

gattara

[poprzednia][następna]