Wątek Azorka i reszty!!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon kwi 16, 2007 11:52

SNAM jest zdecydowanie chorobą zakaźną rozprzestrzeniającą się drogą komputerową
Simbutek też ma takie napady miłości w środku nocy aż ślina leci mi po uszach :roll:
szkoda tylko że jak mam ochote w dzień poprzytulać koteczka to mogę dostać najwyżej w łeb :evil:
Obrazek + Arctica Obrazek

czarna.wdowa

Od: Śro lip 26, 2006 12:51

Post » Pon kwi 16, 2007 12:17

Może to rodzaj wirusa :lol: , taki trojan albo inne cuś :twisted: .
Znowu zaliczyliśmy spacerek :D , mam nadzieję że Azik nie będzie mi za niego dziękował przez całą noc :wink: .
Jeszcze jest u nas ciepło ale pogoda zaczyna się psuć :( , dlatego też korzystamy kiedy się da :lol: . Azik chodzi jak na psa przystało - grzecznie, prościutko i ma potwornie wysoko zadarty ogon :ryk:, aż przyjemnie popatrzeć :D . Zaraz przypominają mi się spacery z moim psiakiem :( , może faktycznie Azik to wcielenie Smoka....
Obrazek

gattara

Od: Czw kwi 20, 2006 7:03

Post » Pon kwi 16, 2007 20:29

Możliwe, że to jakiś rodzaj wirusa bo dzisiaj Kitek się do łóżka strasznie pchał i do głasków, buzi też by dawał... ale bardziej interesowało go to, co jadłam :lol:
A Fotki suuuper ;)
Gdyby można było skrzyżować człowieka z kotem, skorzystałby na tym człowiek, a stracił kot.

Aniołek_

Od: Pon sie 14, 2006 17:28

Post » Wto kwi 17, 2007 7:54

Aniołek_ pisze:Możliwe, że to jakiś rodzaj wirusa bo dzisiaj Kitek się do łóżka strasznie pchał i do głasków, buzi też by dawał... ale bardziej interesowało go to, co jadłam :lol:

A Ty się jak zwykle czepiasz :wink: , Kitek nawet nie zwrócił uwagi na to co jesz, on po prostu kocha Cię bezgranicznie :lol: ( za-żarcie :wink: ).

Pamiętacie może firankę którą skracałam przy wydatnej pomocy Kociastych? Dziś rano dokonała żywota, pokój niech będzie jej splotom ;).
Kłopunia silnie się nią zainteresowała i stąd to śmiertelne zejście :twisted: .
Obrazek

gattara

Post » Wto kwi 17, 2007 9:40

firanka, dywan, obicie sofy, dywanik, naczynia...

to widac delikatne sugestie, ze sie nie znamy i ze brzydkie byly :twisted:

Dagmara

Od: Nie gru 31, 2006 9:37

Post » Wto kwi 17, 2007 11:49

Powiadomienia od jakiegoś czasu mi nie przychodzą :evil:

Śliczne foteczki i jeszcze śliczniejsze koteczki :love:
Obrazek Polska - katolska oraz kibolska

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Wto kwi 17, 2007 11:58

Dagmara, widać obie musimy nad naszym gustem popracować ;), tylko te sugestie mogłyby być delikatniejsze, pisemne na przykład :lol: .

Kicorku dzięki za komplementy :D , rozpuścisz mi Kociaste :wink: i tak już mają muchy w nosie :lol: . A co u Was? Jak mój ulubiony Drobik??
Obrazek

gattara

Post » Wto kwi 17, 2007 12:01

Drobikowi łysa pała pięknie zarosła, a bryka jak zwykle 8)
Jutro rano będę w domu, to może też coś pstryknę.
Na szczęście nic wielkiego u nas się nie dzieje: sielanka przerywana burackimi zagrywkami rudego :twisted:
Obrazek Polska - katolska oraz kibolska

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Wto kwi 17, 2007 12:03

Koniecznie pstryknij :lol: , normalnie mam taki niedosyt drobiu że hej :wink: .
Wymiziaj Gromadkę mocno :love:
Obrazek

gattara

Post » Wto kwi 17, 2007 17:18

gattara pisze:
Aniołek_ pisze:Możliwe, że to jakiś rodzaj wirusa bo dzisiaj Kitek się do łóżka strasznie pchał i do głasków, buzi też by dawał... ale bardziej interesowało go to, co jadłam :lol:

A Ty się jak zwykle czepiasz :wink: , Kitek nawet nie zwrócił uwagi na to co jesz, on po prostu kocha Cię bezgranicznie :lol: ( za-żarcie :wink: ).

Że niby ja przesadzam tak? ;)
Pewnie dlatego jak weszłam do pokoju z jogurtem to kotek się nagle obudził i stwierdził, że jest najważniejszy i musi mi do tego jogurtu wejść... :P
Gdyby można było skrzyżować człowieka z kotem, skorzystałby na tym człowiek, a stracił kot.

Aniołek_

Post » Wto kwi 17, 2007 17:28

Kitek chciał sprawdzić czy aby jogurcik nie jest zatruty :twisted: , dba o Ciebie a Ty masz pretensje :ryk:.
Obrazek

gattara

Post » Wto kwi 17, 2007 17:34

gattara pisze:Kitek chciał sprawdzić czy aby jogurcik nie jest zatruty :twisted: , dba o Ciebie a Ty masz pretensje :ryk:.

eee... nie mam pretensji :mrgreen:

Aniołek_

Post » Śro kwi 18, 2007 10:59

Azik od samego rana płacze jak szalony i biega do szafki w której leżą jego szeleczki :lol: . Psinka chce na spacerek :wink: , niestety u nas dzisiaj "żabami rzuca" :wink: , a przy takiej ulewie o spacerach nie ma mowy :( . Tylko jak to Azikowi wytłumaczyć...?
Obrazek

gattara

Post » Śro kwi 18, 2007 11:15

Ja sie właśnie zastanawiałam, po tym co Kitek odstawia, czy go nie zabrać na minute na ten deszcz... oj nie chciałby chyba już wychodzić :lol: (tylko gorzej jakby mu się podobało) :lol:
A Azika musisz czymś zająć :)

Aniołek_

Post » Śro kwi 18, 2007 11:24

Azika czymś zająć 8O , to jest niewykonalne :evil: . Jak sobie coś Bestia ubzdura to.... grrr, wrrr i inne takie :evil: . Powieszę go za oknem, niech się futro przewietrzy....
Obrazek

gattara

[poprzednia][następna]