To teraz "tylko" transport...
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Rustie pisze:Femka, ja naprawdę niewiele robię, niewiele mogęZa to wrabianie innych w pomoc idzie mi nieźle
![]()
magicmada pisze:skonczyła się moja aukcja doa kotów, Biafra nie odbiera pw, czy numer konta to ten fundacyjny?
Rustie pisze:a dla Femki i innych spoza Krakowa: tutaj jest do sciągnięcia ostatni "Kundel..." http://ww2.tvp.pl/7400,20070412484753.strona
Piękne dziewczynki, prawda?
tantawi pisze:Dałam link do wątku na moim blogu, przychodzi tam sporo ludzi, może to coś pomoże.
No i rozsyłam, dużo rozsyłam. Finansowo teraz nie pomogę, mam Sambę, ale jakby coś zostało z jej leczenia, to przekażę.
tantawi pisze:Jak będzie ciężko, to zaprzyjaźnioną dwójkę kotów nawet mogę wziąć, ale na tymczas, czyli będe im szukać dobrych poznańskich domków. Jednakże zostaną u mnie tyle, ile trzeba, dopóki nie uznam, że dany domek da im wszystko to, co ja daję swojej Alusi. Przeegzaminuję dociekliwie, tak jako i ja byłam egzaminowana
Szkoda, że nie oglądałam tego programu, przydałyby się zdjęcia i opisy kotków, mam trochę znajomych w Kraku.
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510, puszatek i 1506 gości