Wiem, że ... [i] Pani Krysia umarła

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob kwi 14, 2007 10:30

tantawi, byłoby super :D Każdy z nich musial dogadywać z pozostałymi 29, więc jedna rezydentka nie sprawi problemu :wink:

To teraz "tylko" transport...

Rustie

Od: Wto paź 21, 2003 6:11

Post » Sob kwi 14, 2007 10:32

a dla Femki i innych spoza Krakowa: tutaj jest do sciągnięcia ostatni "Kundel..." http://ww2.tvp.pl/7400,20070412484753.strona

Piękne dziewczynki, prawda? :D

Rustie

Post » Sob kwi 14, 2007 10:37

Rusti, bardzo Ci dziękuję, zaraz zabieram się do oglądania. Nie wiem, jak Wam pójdzie w Krakowie, ale możecie sobie przypiąć order za jedno wielkie osiągnięcie: do tej pory dokarmiałam swoje piwniczne, czasami woziłam je do weta. Od Waszego wątku i wielkanocnej akcji Teqquilli chyba zaczynam się brać do sensownej roboty. Będę na bieżąco informować o postępie mojego uczłowieczłowienia :lol:
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Sob kwi 14, 2007 10:41

Femka, ja naprawdę niewiele robię, niewiele mogę :( Za to wrabianie innych w pomoc idzie mi nieźle :twisted:

Rustie

Post » Sob kwi 14, 2007 10:43

skonczyła się moja aukcja doa kotów, Biafra nie odbiera pw, czy numer konta to ten fundacyjny?
Obrazek

magicmada

Od: Śro paź 05, 2005 19:10

Post » Sob kwi 14, 2007 10:47

Rustie pisze:Femka, ja naprawdę niewiele robię, niewiele mogę :( Za to wrabianie innych w pomoc idzie mi nieźle :twisted:

ale chce Ci się wrabiać innych, którzy mogą więcej. To już bardzo dużo. Mnie wrobiłyście skutecznie i wyniknie z tego tylko coś dobrego. :lol: pozdrówka :wink:
Obrazek

Femka

Post » Sob kwi 14, 2007 10:49

magicmada pisze:skonczyła się moja aukcja doa kotów, Biafra nie odbiera pw, czy numer konta to ten fundacyjny?

Na pierwszej stronie masz nr konta
Obrazek

mjs

Od: Pon kwi 03, 2006 17:46

Post » Sob kwi 14, 2007 11:04

Jak będzie ciężko, to zaprzyjaźnioną dwójkę kotów nawet mogę wziąć, ale na tymczas, czyli będe im szukać dobrych poznańskich domków. Jednakże zostaną u mnie tyle, ile trzeba, dopóki nie uznam, że dany domek da im wszystko to, co ja daję swojej Alusi. Przeegzaminuję dociekliwie, tak jako i ja byłam egzaminowana :D
Szkoda, że nie oglądałam tego programu, przydałyby się zdjęcia i opisy kotków, mam trochę znajomych w Kraku.
Ja+Dorotka+Alusia+Żabula i Krzysia za TM

tantawi

Od: Nie paź 15, 2006 21:15

Post » Sob kwi 14, 2007 11:15

Rustie pisze:a dla Femki i innych spoza Krakowa: tutaj jest do sciągnięcia ostatni "Kundel..." http://ww2.tvp.pl/7400,20070412484753.strona

Piękne dziewczynki, prawda? :D

no, obejrzałam i pytanie mam tylko jedno: czy ten zwyrodnialec już nawiązał znajomość z prokuratorem?

dziewczynki są cudowne. Pani Krysi należą się głębokie ukłony i wielki szacunek: do duża sztuka i nadludzki wysiłek, żeby gromada 30 kocurów wyglądała jak wychuchane jedynaki.

Czy w tym programie koty będą pokazywane co tydzień? widać, że to skuteczna metoda na adopcję.

już tak z czystej upierdliwości zapytam, czy jakoś są sprawdzani nowi właściciele na okoliczność poczucia odpowiedzialności.
Obrazek

Femka

Post » Sob kwi 14, 2007 11:18

Tu jest ten najgorszy, nasmutniejszy film :( http://ww2.tvp.pl/7400,20070405482174.strona

tantawi

Post » Sob kwi 14, 2007 11:32

obejrzałam ten film również. bez komentarza. j/estem za karą śmierci.
Obrazek

Femka

Post » Sob kwi 14, 2007 11:32

Pani Magda to psiara, takie mam wrażenie, i koty troche po macoszemu traktuje. Ale jeśli sie w coś zaangażowała, to pociągnie sprawę do końca :)

Domki są weryfikowane oczywiscie. "Zwroty" mogą się zdażać mimo to. Do nas za pół godziny wraca koteczka, dom był najlepszy na świecie, ale nie wyszło.

Zwyrodnialcy są dwaj. Parę tyg. temu Modlniczka, teraz kolejna ubojnia. Prokuratura działa. Większość reaguje oburzeniem na takich drani, może teraz, po reportażach, nabiorą odwagi by ujawniać kolejne takie miejsca (bo obawiam się, że wytwórni smalcu u nas więcej).

Rustie

Post » Sob kwi 14, 2007 11:34

Dałam link do wątku na moim blogu, przychodzi tam sporo ludzi, może to coś pomoże.
No i rozsyłam, dużo rozsyłam. Finansowo teraz nie pomogę, mam Sambę, ale jakby coś zostało z jej leczenia, to przekażę.

tantawi

Post » Sob kwi 14, 2007 11:41

tantawi pisze:Dałam link do wątku na moim blogu, przychodzi tam sporo ludzi, może to coś pomoże.
No i rozsyłam, dużo rozsyłam. Finansowo teraz nie pomogę, mam Sambę, ale jakby coś zostało z jej leczenia, to przekażę.

ja też mam blog, ale bardzo mało odwiedzany. Jeśli to mogłoby pomóc, to tylko trzeba popracować nad jego rozpropagowaniem i mogę udostępnić z przyjemnością.

jeśli chodzi o udostępnienie domu dla tymczasów, to pozwólcie mi dojrzeć i podjąć decyzję, której będę pewna na 200%. Nie mam zwyczaju robienia zwrotów, więc chcę, żeby wszystko odbyło się z absolutnym przekonaniem.

na razie tylko wpłata. następną kwotę przeleję pewnie po zakończeniu aukcji bransoletki, jak ją wygram, a jak nie, to i tak w przyszłym tygodniu będę mogła znowu. Z tego, co wiem, Wasza Fundacja ma prawo do 1%, więc jeszcze na koniec kwietnia będzie stówka. na razie mogę tylko to. do reszty muszę dojrzeć.
Obrazek

Femka

Post » Sob kwi 14, 2007 11:45

tantawi pisze:Jak będzie ciężko, to zaprzyjaźnioną dwójkę kotów nawet mogę wziąć, ale na tymczas, czyli będe im szukać dobrych poznańskich domków. Jednakże zostaną u mnie tyle, ile trzeba, dopóki nie uznam, że dany domek da im wszystko to, co ja daję swojej Alusi. Przeegzaminuję dociekliwie, tak jako i ja byłam egzaminowana :D
Szkoda, że nie oglądałam tego programu, przydałyby się zdjęcia i opisy kotków, mam trochę znajomych w Kraku.

tantawi jest tam rodzeństwo, koteczka z kocurkiem, bardzo zżyte ze sobą. Byłoby super gdybyć mogła dwójkę zabrać, nie wiem tylko co na to P. Krysia...czy zgodzi się tak daleko koty wysłać. Biafra pewnie jutro pojawi się na forum, wczesniej z nią pogadam jak się na to zapatruje.
Ale byłoby super jakby mogły w dwójkę przyjechać :D

Kotka ma we wtorek sterylkę i chyba czyszczenie ząbków.
Dla moich adoptusiów za TM [']

Gór mi mało i trzeba mi więcej....

berni

Od: Pon sty 10, 2005 15:12

[poprzednia][następna]