***100% BIAŁY KOCUR ICE-T u Hippies na zawsze :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie kwi 08, 2007 9:57

To Kacper:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

To Selene:
Obrazek

Obrazek

A to Hippies:

Obrazek

Obrazek

Hippies

Od: Śro mar 28, 2007 18:58

Post » Nie kwi 08, 2007 10:10

To przynajmniej dwa Kacpry na zdjęciach. Ale jednego to już znam z pewnej łazienki, śliczny i biały, i jak widać świetnie adaptujący się do nowego domowego królestwa.

Samantha

Od: Śro sty 31, 2007 21:51

Post » Pon kwi 09, 2007 10:30

Ślicznoty. :D

kasia1

Od: Pon paź 24, 2005 20:59

Post » Wto kwi 10, 2007 7:16

Witam

Kacper już po praniu wstępnym. Był taki dzielny i grzeczny że nie mogłam w to uwierzyć. Mówię o praniu wstępnym bo chyba go będzie trzeba jeszcze ze dwa razy wyprać, bo daleko mu jeszcze do białości. A tak przy okazji może ktoś zna dobry szampon - dla białych kotów (najlepiej ACE na plamy z sadzy czy czegos :D ). Fotki z kapieli będą jurto :lol:

Hippies

Post » Wto kwi 10, 2007 19:25

Hehe, jakie pozy, dobrze mu :D

Mam nadzieję że Hippies mi wybaczy że uczyniłam go kotem ;)
Obrazek

Ukradły mi po kawałku serca... Behemot, Figelotka, Pirat, Rutka, Burratino...

olifka1

Od: Czw sty 05, 2006 19:00

Post » Pon kwi 16, 2007 21:22

No wiesz .... on chyba ... no pewnie Ci daruje :D

A teraz więcej Kacpra :

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Hippies

Post » Wto kwi 17, 2007 9:57 Odmiana losu

Śliczny kocurek i ma wspaniałe życie, i towarzystwo :lol:

Samantha

Od: Śro sty 31, 2007 21:51

Post » Nie kwi 22, 2007 16:53

cudnie Cynamonku-Kacperku
soorki ale dla mnie zawsze bedzie Ice Cynamonkiem
ales ty sliczny
nawet po tylko 1 praniu
i jak ci dobrze
cuuda ludzie cudaa ;D
Iwona
Obrazek Obrazek

iwona72

Od: Pt gru 09, 2005 20:51

Post » Pon kwi 23, 2007 13:13

Cieszę się bardzo że Kacper się zaklimatyzował, nawet Selene mu ustępuje. Zrobił się z niego macho :D . A jaki wybredny w jedzeniu :twisted: , ale daję radę, Najbardziej mnie ujmuje za serducho jak wchodzę do pokoju i zamykam drzwi to potrafi stać i płakać pod nimi że go ze sobą nie zabrałam.

Obrazek

Jak takiego nie kochać ?????? :?

Hippies

Post » Wto kwi 24, 2007 0:14

oj płakać to on potrafi.... :roll:

sąsiedzi nie narzekają ???

bardzo się cieszę Hippies że ma taki domek u Ciebie :)

a co mu dajesz do jedzenia że tak wybrzydza ??? myslałby kto, że biedaczek piwniczny a tu krew błękitna daje znać o sobie ;)
Obrazek

florida_blue

Od: Nie cze 18, 2006 11:19

Post » Wto kwi 24, 2007 5:43

Wiesz sąsiadów to ja mam bardzo tolerancyjnych :wink: , ale nie mają narazie powodów do narzekań z powodu umiejętności wokalnych Kacpra :D , raczej powinni coś mieć z powodu bezsenności i sprawności fizycznej :twisted: . No ja nie jestem już taka tolerancyjna :oops: jak od 3 w nocy śmigaja ci dwa koty nad głową albo robią sobie biegi przełajowe nie myśląc nawet że można ominąć łóżko :twisted: . Co do samotności to myślę że nie może narzekać więc nie płacze, bo są same tylko 8 godz - jak jestem w pracy (wtedy śpią żeby mieć siłę nocą :? ) a potem to już cały czas z nimi jestem :P .

A co do błękitnej krwi to napewno w nim płynnie bo nawet nie powącha: piersi z kurczaka, serduszek drobiowych i wątróbki, szynki w plasterkach :cry: takie jedzenie jest be. Selka natomiast pędzluje swoją i jego michę, Kacper lubi za to tuńczyka w sosie własnym (duże kawałki :D ) i puszki (ale tylko galaretkę z tych puszek :( ) no i suchą, kupiłam acana dla kastratów i nawet mu smakuje. A co u Ciebie jadł ??

Jedno co mnie u niego jeszcze martwi to, to że wskakuje na kuchenke :evil: a do tego nauczył też tych umiejętności Selkę :evil: , a ja boję się że jak wyjdę z kuchni to zobaczę biegnące pochodnie i albo je wtedy zamykam do pokoju, albo mam wartę honorową przy kuchence.

Hippies

Post » Wto kwi 24, 2007 8:51

u mnie jadł RC dla kastratów - niespecjalnie chętnie, ale jadł - nic innego i tak by nie dostał :P nie miał wyboru :)
Obrazek

florida_blue

Post » Nie maja 13, 2007 20:32

Witam !!!

Chciałam Wam powiedzieć że Kacper to straszliwie odważny kot :?
Na długi weekend byliśmy u babci w Paczkowie, która ma kundelka - tzn kundelkę która stanowiła punkt pierwszy w przyswajanu Kacpra do psów. Powiem Wam, że ona taka zadziorna jest, ale Selki nie rusza bo ją zna, chociaż czasami ją po domu pogoni, teraz nie miała takiej możliwosci bo Selka miała sterylkę, więc bałam się jak to zniesie Kacper. Nie miałam się czego bać bo on jakoś zawsze siedział albo na pufie czy fotelu i stamtąd łapą ciapał po suczce :evil: jak tylko się koło niego pojawiła. Drugim punktem przyzwczajania był Hippies we Wrocku :twisted: . Tak jak myślałam, chciał tylko powąchać nowego gościa ale Kacper nie dał mu szans jak wskoczył na parapet i stamtąd jak z całej siły nie walnie Hippiesa w nos to ja aż struchlałam, bardziej byłam przygotowana na inny bieg wydarzeń że to właśnie Hip będzie próbował mu coś zrobić a tu odwrotna sytuacja :oops: . Na szczęście na tym się skończyło. Kacper za karę musiał być zamykany w pokoju żeby nie atakował psa bo ten w końcu by nie wytrzymał poniżania więc wolałam zastosować separacje. :D

Hippies

Post » Nie maja 13, 2007 22:53

"poniżania" :D:D:D

no :] dobry kotek - radzi sobie :) moze dlatego przezył tam pod blokiem ???
Obrazek

florida_blue

Post » Czw maja 17, 2007 20:06

Kacper już nie bedzie miał szczęcia zaprzyjaźnić się z Hippiesem :crying: , ponieważ Hippies odszedł od nas nagle 15-05-07 :crying: Dlaczego ?? Dlaczego ?? Dlaczego ?? :crying:

Hippies

[poprzednia][następna]