Moderator: Estraven
magicmada pisze::arrow: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=2158645#2158645
aukcja na kotkę
aha i poproście moderatorów o przeniesienie wątku na KOTY, to ważna sprawa.
elainfopl pisze:jako ,ze jestem tu nowa..mozeszmo powiedziec czemu mamy przeniesć ten watek na koty..??![]()
![]()
aamms pisze:elainfopl pisze:jako ,ze jestem tu nowa..mozeszmo powiedziec czemu mamy przeniesć ten watek na koty..??![]()
![]()
Odpowiem Ci.. Na koty, dlatego, że podforum kociarnia jest dla kotów szukających domow.. takich już gotowych do adopcji..
A na kotach są wątki o kotach chorych, po wypadkach oraz opowieści o domowych futrach forumowiczów..
Tam zagląda więcej osób i jest większa szansa na pomoc..
A jak kicia juz stanie na lapki, będzie się dobrze czula i zacznie się szukanie dla niej domu, wtedy albo wątek wróci na kociarnię (jeśli poprosisz o to moderatora), albo można będzie założyć jej nowy, już adopcyjny, na kociarni..
elainfo pisze: Pani Agnieszka zgłosiła ten fakt i ten przypadek w Urzedzie miasta warszawy u jakiejs babeczki ,która zajmuje sie ochrona zwierzat.. a ta ja zapewniła ,ze ten typ juz nic nie ma do gadania w tym momencie i ona odnotowała to jako zgłoszenie u siebie..
ustaliłysmy ,.że nawet gdyby facet przemyslał sprawe i jednak zgłosił sie po nia to i tak Kot nie zostanie mu wydany..gdyby podliczyc mu rachunek za kicie .. to by sie chyba jednak niepozbierał.. powidziała,ze normalnie jakby mu policzyli teoretycznie koszty to by lekka reką wyszło ponad 1000 pln..
Slonko_Łódź pisze:Chciałabym się dowiedzieć po pierwsze co dokładnie było robione przy tym stawie... Bo koszt gwoździowania jakiś astronomiczny jak na moje doświadczenia.... Za złożenie operacyjne złamania spiralnego i gwoździowaniem i obejmami płaciłam trzy razy mniej.... Niestety mam nie miłe doświadczenia z nowymi osobami zbierającymi na bardzo kosztowne operacje dlatego prosiłabym o więcej szczegółów....
Jana pisze:
I też jestem ciekawa jak ARKA chciałaby tego Pana do sądu podać.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 256 gości