Czyżby już w Poznaniu

anna57 pisze:Natalia, witaj![]()
Czyżby już w Poznaniu
Jolek pisze:fuerstathos pisze:marinella pisze:Jolek pisze:Znaczy się prawie ZDROWA!
prawie , zeby nie zapeszyć puk puk...
żeby nie zapeszyć tfu...tfu... ale obecnie jest oktesty na białaczkę i FIV negatywne
![]()
ale za to mamy rujkę
uff![]()
niezmiennie trzymam kciuki,
i powodzenia w przeżyciu rujki
marinella pisze:Tomi
Tommy to uroczy, ok. 1,5-roczny kocurek, dość duży ale szczuplutki, o czarnym umaszczeniu z białą plamką pod bródką. Jest jeszcze dość płochliwy, ale się przelamuje. Ogólnie lubi być głaskany i się przytulać. To wielki łakomczuch. Uwielbia polowania na myszki i inne zabawki. Jest kuwetkowy, wykastrowany, odrobaczony. Niedługo zostanie zaszczepiony. Stracił 1 kieł, poza tym jest zdrowy.
Kontakt:
Ania - 602 66 22 16
annaz@kocipazur.org
Satynka - Adoptowana wirtualnie przez Natalię z Krakowa
Satynka jest młodą kotką, ma dopiero ok. 2,5 roku. Niesamowicie wielki z niej pieszczoch, uwielbia się miziać, daje brzucho do głaskania i bardzo głośno mruczy z zadowolenia Smile))
Jest piękną i zgrabną koteczką, ma lśniące, aksamitne futerko i zielonkawo-złote oczy.
Satynka bardzo lubi towarzystwo innych kotów, jest bardzo łagodna, opiekuńcza i przyjacielsko nastawiona. Dzieci są jej drugą miłością zaraz po jedzeniu Wink Poddaje się wszystkim pieszczotom, moje siostrzenice ją pokochały, a ona je.
Koteczka jest wysterylizowana i odrobaczona. Brzusio po sterylce jeszcze nie zarosło futerkiem.
W związku z trudem życia na dworze, głównie z powodu braku witamin, Satynka straciła wszystkie małe ząbki, które znajudą się między kiełkami. Nie przeszkadza to jej w jedzeniu nawet suchego pokarmu.
Kicia swoje potrzeby załatwia do kuwety.
Na zdjęciach koteczka jest w kubraczku posterylkowym.
Kontakt:
Agnieszka - 878-296-386
aga@kocipazur.org
angel_YO pisze:mam pytanie czy haneczek jest do adopcji
puss pisze:... ten pierwszy niestety to dzikun straszliwy i nie da się go oswoić, ale na szczęście postanowiłam go zatrzymać, bo domu byśmy mu raczej nie znaleźli
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 73 gości