Wielu wspólnych lat życzymy
Moderator: Estraven

agacior_ek pisze:Dziękuję bardzo..
ale wiecie ciocie co... tu się ostatnio standar mieszkaniowy pogorszył.. coraz mniej jedzenia do misek sypią i tylko chcą mi je czymś urozmaicać, a to żółtko, a to jogurcik, a to puszka. A ja prosty chłop jestem! chrupki bym jadł.. i to dużżżżżżżżżo..
może któraś z cioć może mi zaoferować lokum o wyższym standardzie żywieniowym??? jakieś lokum, gdzie worki z chrupkami na każdym rogu stoją![]()
TAk sobie rocznicowo marzę![]()
Jeż

smil pisze:
Jeżu,
weź Ty nie narzekaj.
Bo źle nie jest, skoro takie cymesy różne dostajesz.
My nie dostajemy, musimy kraść![]()
Podobno są takie domy, gdzie chrupki w miskach non-stop. Ale ja już w to nie wierzę, chociaż Balbina mówi, że u nas też tak kiedyś było. Teraz chrupki zamknięte w szafie, której za chinola nie mogę otworzyć![]()
Ale za to ponoć jesteśmy z Balbiną szczupłe laski.
I co z tego, że szczupłe, jak głodne?
A tak w ogóle, to wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy, chłopakuTrzymaj się. Jak Cię głód przypili, to kradnij.
Pikasia

covu pisze:Jeżosław miał urodziny i ja nie wiedzialam??
Jeżu, nie ma co, Lulka ci przeprowadze wczesniej, w nagrode
jesli mi sie uda oczywiscie
chyba ze twoja Duża nie chce
WSZYSTKIEGO NAJJEŻWOSZEGO (jedzonka bez liku, duzo mizianek od duzej i zeby Krecholec chcial sie z toba bawic i z Lulkiem)
ciocia Covu

agacior_ek pisze:Dziękuję bardzo..
ale wiecie ciocie co... tu się ostatnio standar mieszkaniowy pogorszył.. coraz mniej jedzenia do misek sypią i tylko chcą mi je czymś urozmaicać, a to żółtko, a to jogurcik, a to puszka. A ja prosty chłop jestem! chrupki bym jadł.. i to dużżżżżżżżżo..
może któraś z cioć może mi zaoferować lokum o wyższym standardzie żywieniowym??? jakieś lokum, gdzie worki z chrupkami na każdym rogu stoją![]()
TAk sobie rocznicowo marzę![]()
Jeż

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości