Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
kasia95 pisze:Duzo pisaliścieale teraz juz nie zdąże wysterilizować kotki
tak prawda ze miałam juz raz małe kotki i jeden dwa nie przerzyły tylko jeden do dzisiaj zyje oczywiście ze wysterilzuje kotke odrazu kiedy wykarmi małe odrezu ale tylko na rok tak jak zawsze bo czesto mam klijetów którzy sie pytają czy bedziemy mieli małe kotki teraz sie rozpisałam
![]()
![]()
![]()
![]()
Elżbiec pisze:A czy macie malutką koteczke do wydania?
kasia95 pisze:Duzo pisaliścieale teraz juz nie zdąże wysterilizować kotki
tak prawda ze miałam juz raz małe kotki i jeden dwa nie przerzyły tylko jeden do dzisiaj zyje oczywiście ze wysterilzuje kotke odrazu kiedy wykarmi małe odrezu ale tylko na rok tak jak zawsze bo czesto mam klijetów którzy sie pytają czy bedziemy mieli małe kotki teraz sie rozpisałam
![]()
![]()
![]()
![]()
Igulec pisze:kasia95 pisze:Duzo pisaliścieale teraz juz nie zdąże wysterilizować kotki
![]()
![]()
![]()
![]()
Wysterylizuj
Sorki, nie mogłam sie powstrzymać
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości