Dwa rude kocurki do adopcji

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro mar 28, 2007 11:29

No to rudzielce hop do góry!!!
Może jednak ktoś się znajdzie chętny na te dwa przeurocze rudaski.

Tofik

Od: Czw lis 10, 2005 19:35

Post » Czw mar 29, 2007 6:58

Kocurki wracajcie na perwszą stronę :!: :wink:
Rudzielce są przesłodkie :love: siedzą sobie cichutko w mojej łazience i nawet nie prubują z niej uciekać 8O Traktorki uruchamiają jak tylko ktoś wejdzie do łazienki. Kicie są bardzo zżyte z sobą nie wyobrażam sobie aby ich orzdzielić. Podjeliśmy już mężem decyzję iż szukamy jednego domku dla braci. Powoli wysyłamy ogłoszenia po internecie ale niebardzo wiem gdzie je umieszczać. Znacie może jakieś dobre adresy :?:
Poproszę męża aby wieczorkiem wkleił kilka następnych zdjęć, może one przekonają kogoś do złożenia oferty :roll:
Obrazek Luna Obrazek Pinta Obrazek Tofik Obrazek Irys Obrazek Mruczek

Mops

Od: Wto paź 26, 2004 7:28

Post » Czw mar 29, 2007 14:54

Podnosze 2 pieknych rudzielcow :1luvu:
Hop koteczki do jednego, wymarzonego domku :!:

FreEp

Od: Śro wrz 20, 2006 1:27

Post » Pt mar 30, 2007 19:00

Kocurki właśnie zostały oddane do nowego domku :dance: :dance2:
Domek wydaje mi się niemalże idealny a nowi właściciele zapowiadają się na zapalonych kociaży.
Historia nowego domku jest następująca: zadzwoniła do mnie wczoraj dziewczyna która twierdziła że widziała nasze kocurki na wolności i bardzo chciała mieć takie w domu. Jak tylko zobaczyła moje ogłoszenie na forum kociezycie zadzwoniła do mnie. Dzisiaj przyjechała z mężem i kocurki z miejsca podbiły ich serca tym mocniej gdy dowiedzieli się że są to te same kocurki które niedawno obserwowali koło terenu budowy Biblioteki Uniwersyteckiej.
Oczywiście przepytaliśmy ich jak umieliśmy najlepiej. Wywiad wyszedł na korzyść przyszłych właścicieli kocurków. Z wielką przyjemnością wydaliśmy kocurki nowym właścicielom oczywiście wcześniej podpisując umowę adopcyjną
Po tym wszystkim co u mnie zobaczyli (kocurki zamknięte w łazience) od razu zaproponowali że chętnie przyjmą na tymczas jakiegoś biednego kotka. Poza tym jak usłyszeli że ja mam 4 rezydentów stwierdzili że jak wszystko będzie dobrze to nie skończą tylko na dwóch kotkach ale będą szukać jakiejś koteczki - może dwóch.
Tak więc nie pozostaje nam nic innego tylko trzymać kciuki aby kocurki polubiły nowe miejsce do życia oraz nowych właścicieli.
Obrazek Luna Obrazek Pinta Obrazek Tofik Obrazek Irys Obrazek Mruczek

Mops

Od: Wto paź 26, 2004 7:28

[poprzednia]