Sonia i Otis - część II.Nowiuśkie foty str.96

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto mar 27, 2007 7:18

U mnie piórka kończą swój żywot w brzuchu Simbutka tylko kijek jest dłużej w użyciu- gryziony przez różowego
latareczka jest BE który kot biegałby za byle światełkiem - no może Sarabka ale przez chwilę :lol:
Simbutek podchodzi i gryzie latarkę w ręku :roll:
Najlepiej sprawdziła się ostatnio miotełka do kurzu - 3 miesiące i oprócz połamania plastiku na raczce nadal służy
kociska ją atakują, gryzą, nosza w zębach po całym domu - ogólnie zabawka ideał za 5zł 8)
Obrazek + Arctica Obrazek

czarna.wdowa

Od: Śro lip 26, 2006 12:51

Post » Wto mar 27, 2007 7:29

Piórka też za 5 zł, tyle, że żywot krótszy :lol:

Ewko, Otis tego Lorda to mi przypomina codziennie rano złowieszczo dysząc mi do ucha :lol:

izaA

Od: Nie wrz 25, 2005 14:09

Post » Wto mar 27, 2007 8:15

U nas furorę robi taka kulka króliczego futerka na patyczku - piórka się już dawno znudziły, za szybko wypadają :twisted: . Takie futerko jest cool, to prawie jak prawdziwa mysz/królik, no i ugrzyźć jest co - czasem nawet można wyszarpać kawałek futerka :twisted: .
Izo, a próbowałaś bawić się z Otisem bez Soni? Bo zauważyłam, że moje kociaste, choć zasadniczo lubią się i nie ma między nimi prawdziwych konfliktów, to jednak Bigos nie będzie biegał za zabawką w obecności Gulasza. Nie wiem, czy nie ma to coś wspólnego z autorytetem kota dominującego :wink: , który nie chce się "zbłaźnić" w oczach "poddanego" :twisted: . Muszę zamykać Gulasza w łazience na czas zabawy z Bigosem, wtedy moje krówsko wymionkowe zaczyna dopiero szaleć jak mały kociak :lol: .
Obrazek

Domino76

Od: Śro paź 05, 2005 8:41

Post » Wto mar 27, 2007 8:21

U mnie w sumie jest podobnie - Simbo bardzo rzadko bawi sie w towarzystwie małej
podejrzewam ze z jednej strony troszkę mu wstyd i chodzi tu o pozycję w stadzie
a z drugiej denerwuje sie jak Sarabi zabiera mu np. kulkę lub znajduje sie w pasie zniszczeń :lol:
Obrazek + Arctica Obrazek

czarna.wdowa

Od: Śro lip 26, 2006 12:51

Post » Wto mar 27, 2007 8:49

U nas też zabawa indywidualna...tylko, że Sonia zawsze skora, a Otisa trzeba błagać na kolanach - dosłownie :lol:

izaA

Post » Śro mar 28, 2007 20:04

Nie mam już samochodu :( Ale masz kasę - powiedziała na to moja mama... :lol:

Jakoś tak mi dziwnie, jakbym zawiodła czyjeś zaufanie...on był naprawdę świetny i do tej pory zastanawiam się, co nas podkusiło, żeby go sprzedawać 8) Z drugiej strony, cieszę się, że trafił do pani Ani. To taka miła i ciepła osoba. A jak Zuzi powiedziałam, że już go nie zobaczy, bo pojechał, to się popłakała...moja Zuzia, taka twarda baba...

Teraz zmienię temat...jeśli mówi Wam coś nazwisko Stan Borys...a komu nie mówi...to ogłaszam wszem i wobec, że moja Zuzia bedzie z nim występpowała w Ośrodku Kultury Włochy - 14 kwietnia podczas koncertu. Artysta poprosił o wytypowanie 6-ciu dziewczynek i nasza trenerka od baletu zadzwoniła do mnie z pytaniem czy się zgadzam...no jakże bym się mogła nie zgodzić...nie wiem tylko czy podoła...ma się uczyć nowego układu w piątek, a koncert w sobotę :conf:

izaA

Post » Śro mar 28, 2007 20:16

No to gratulacje dla córeczki i dla mamy oczywiście.
Iza już od dawna chciałam Ci zadać to pytanie, mianowicie czy Otis ma rude znaczenia czy kremowe?
Obrazek
"Uchroń mnie przed wrogiem, który ma coś do zyskania, i przed przyjacielem, który ma coś do stracenia...'' T.S.Eliot'

zunia

Od: Śro lut 15, 2006 11:55

Post » Śro mar 28, 2007 20:20

Stan Borys - mowi, mowi :D a twoja córeczka to teraz gwiazda jest, no no :D
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Śro mar 28, 2007 20:20

Iza już od dawna chciałam Ci zadać to pytanie, mianowicie czy Otis ma rude znaczenia czy kremowe?

One podobno nazywają sie fioletowe...czyli coś około beżu...na pewno nie są rude...on cały wygląda jak biszkopt - tak go ktoś kiedyś na forum określił...dla mnie on jest ecru :wink:

izaA

Post » Śro mar 28, 2007 20:25

moś pisze:Stan Borys - mowi, mowi :D a twoja córeczka to teraz gwiazda jest, no no :D

Jeśli już to będzie :wink: na razie siedziała w necie i studiowała biografię...toż on jej dziadkiem spokojnie mógłby być...na szczęście ona ma wrodzoną skromność :lol:

izaA

Post » Śro mar 28, 2007 20:40

Iza fioletowe chyba nie bo wtedy nie miał by różowego noska.
Jeżeli mówisz, że nie rude tzn. że kremowe bo jak dobrze widze to on ma różowy nosek, a jakie ma poduszeczki?
ale Cię zanudzam, co? :oops:
Obrazek
"Uchroń mnie przed wrogiem, który ma coś do zyskania, i przed przyjacielem, który ma coś do stracenia...'' T.S.Eliot'

zunia

Post » Śro mar 28, 2007 20:45

dwa razy mi się wysłało.
Ostatnio edytowano Śro mar 28, 2007 20:54 przez zunia, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

zunia

Post » Śro mar 28, 2007 20:49

izaA pisze:
moś pisze:Stan Borys - mowi, mowi :D a twoja córeczka to teraz gwiazda jest, no no :D

Jeśli już to będzie :wink: na razie siedziała w necie i studiowała biografię...toż on jej dziadkiem spokojnie mógłby być...na szczęście ona ma wrodzoną skromność :lol:
mam nadzieje ze on też :lol:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Śro mar 28, 2007 21:04

Tego nie wiem...z gwiazdami różnie bywa...wiesz, najpopularniejszy napój wśród gwiazd to woda sodowa :lol:

zunia: poduszeczki są...zaraz lecę sprawdzić...różowe... 8)

izaA

Post » Śro mar 28, 2007 21:10

Dzięki za informację :wink:
Obrazek

zunia

[poprzednia][następna]