K-ów-Długowłosa czarna piękność LOLITA - JUŻ W NOWYM DOMU :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Pon mar 26, 2007 9:21

O 8.30 zawiozłam Lolitę na sterylkę.
Właśnie dzwonił wet, ze już jest po.
Wszystko ok. Były 4 kociaki. Jakoś teraz muszę z tym żyć
:( :( :(
Ok. 16 po nią jadę.

weszka

Od: Wto mar 20, 2007 23:11

Post » Pon mar 26, 2007 9:27

weszka takie jest zycie :( ja tez musiałam robic sterylke aborcyjna podhalance i mysłałam, że pęknie nmi serce ale... takie jest życie :cry:

Trzymam kciuki za Lolitę i dom dla tej piekności!

iwop

Od: Sob lut 24, 2007 19:47

Post » Pon mar 26, 2007 9:35

weszka pisze:O 8.30 zawiozłam Lolitę na sterylkę.
Właśnie dzwonił wet, ze już jest po.
Wszystko ok. Były 4 kociaki. Jakoś teraz muszę z tym żyć
:( :( :(
Ok. 16 po nią jadę.

Za moment będzie zatrzęsienie kociaków. Do wyboru, do koloru. dzieki tej sterylce, jakieś cztery, któe się urodzą, znajdą domy. U mnie jest taki "kociak" z zeszłego lata-nie miał na czas domu i teraz nie ma jednego oka (powikłania po kocim katarze). Bezskutecznie szukam mu domu, chociaz to kochany kot.Poza tym sama mówiłaś, że tam była jakaś nieprawidłowość.
Będzie dobrze.

Tosza

Od: Śro mar 16, 2005 21:18

Post » Pon mar 26, 2007 11:07

Weszko, trzymaj się cieplutko, wiem, że to boli.

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Pon mar 26, 2007 14:55

trzymaj się słońce

Ruach

Od: Pt sty 05, 2007 8:40

Post » Pon mar 26, 2007 17:58

O 16 przywiozłam Lolitkę. Wszystko :ok:
Całkiem wybudzona, chodzi normalnie, mruczy i oczywiście nic tylko mnie kiziaj :1luvu:

Pozdrawiamy i dziękujemy za trzymanie kciuków

Obrazek

weszka

Post » Pon mar 26, 2007 18:10

Kurcze, jaka ona śliczna!

Tosza

Post » Pon mar 26, 2007 18:17

Śliczna, a jaka milusińska!
24h mruczenia w pakiecie :lol:

weszka

Post » Pon mar 26, 2007 18:23

Bardzo sie ciesze! Nie ma to jak forumowe trzymanie kciukow :ok:
Pozdrawiam serdecznie :)

FreEp

Od: Śro wrz 20, 2006 1:27

Post » Pon mar 26, 2007 19:49

FreEp pisze:Bardzo sie ciesze! Nie ma to jak forumowe trzymanie kciukow :ok:

Witam a kotka w jakim jest wieku,cos wiecej mozna wiedziec ? Pytam bo moze bylbym zainteresowany kotka. Szkoda ze tylko tak daleko bo ja jestem za Bydgoszczy,jakby dalo rade jakos kotke podrzucic gdzies blizej to bym po nia podjechal. Zonie sie bardzo podoba a to nawazniejsze :) Zreszta nie tylko zonie,fajna kotka.
VIOLATOR i LenkaObrazek. Barry(i) DEPECHE MODE FAN CLUB

VIOLATOR

Od: Pt mar 23, 2007 15:01

Post » Pon mar 26, 2007 20:47

VIOLATOR pisze:

Witam a kotka w jakim jest wieku,cos wiecej mozna wiedziec ? Pytam bo moze bylbym zainteresowany kotka. Szkoda ze tylko tak daleko bo ja jestem za Bydgoszczy,jakby dalo rade jakos kotke podrzucic gdzies blizej to bym po nia podjechal. Zonie sie bardzo podoba a to nawazniejsze :) Zreszta nie tylko zonie,fajna kotka.

jesteś przynajmniej trzeci w kolejce po Lolitkę :D . Ale tu na szczęście kolejność się nie liczy. Właścicelka na pewno wybierze dla niej najlepszy dom.

Tosza

Post » Pon mar 26, 2007 21:04

Tosza pisze:
VIOLATOR pisze:

jesteś przynajmniej trzeci w kolejce po Lolitkę :D . Ale tu na szczęście kolejność się nie liczy. Właścicelka na pewno wybierze dla niej najlepszy dom.

Ja rezygnuje,znalazlem rownie ladna kotke z pieknymi oczyma ktore maja to cos i nam tzn mi i zonie sie podobaja. Jak to sie mowi poszukiwania zamkniete
VIOLATOR i LenkaObrazek. Barry(i) DEPECHE MODE FAN CLUB

VIOLATOR

Od: Pt mar 23, 2007 15:01

Post » Pon mar 26, 2007 21:56

Widziałam tą białą kotkę-sliczna. Białe koty łatwiej sie fotografuje, niż czarne :D

Tosza

Post » Wto mar 27, 2007 0:06

to gdy już znajdziesz dla Lolity dom to daj znać, gdyż ja też zgłosiłam swoją gotowość do zostania nową panią (służącą :) Lolity - wysłałm ci już, weszko, mailaw tej sprawie - i chciałabym wiedzieć, czy mam szukać innego kota (choć chwilowo nie wyobrażam sobie innego i cały czas gapię się na Lolitowe zdjątka) ech...

RudaMeow

Od: Pon mar 26, 2007 23:55

Post » Wto mar 27, 2007 10:45

Meldunek po nocy. Cała noc przespana. Bez żadnych problemów.
Rano Lolita rzuciła się na jedzenie. Niestety dziś nie poje bo wolno jej zjeść tylko 1/3 normalnej porcji. Wciągnęła porcyjkę i radośnie rozłożyła sie na kocyku do słonka :)

Wszystkich którzy zgłosili chęć do adopcji kotki biorę pod rozwagę. Chwilowo wstrzymałam się z podjeciem decyzji bo chciałam mieć pewność że z Lolką po sterylce będzie wszystko w porządku. Teraz mogę przystąpić do ostrej selekcji kandydatów :twisted:
RudaMeow - odpowiem dziś na twojego maila. Sorki za opóźnienie ale ostatnio ledwo wyrabiam.

Jest jeszcze opcja że po sterylce Lola się wyciszy i przestanie tępić moje suki, a wtedy zostanie ze mną 8)
Tak więc proszę jeszcze o chwilkę cierpliwości, zresztą przed ściągnieciem szwów i tak jej nie wydam. A szwy mamy ściągać w Wielki Piątek 6 kwietnia.

weszka

[poprzednia][następna]