Właśnie dzwonił wet, ze już jest po.
Wszystko ok. Były 4 kociaki. Jakoś teraz muszę z tym żyć

Ok. 16 po nią jadę.
weszka pisze:O 8.30 zawiozłam Lolitę na sterylkę.
Właśnie dzwonił wet, ze już jest po.
Wszystko ok. Były 4 kociaki. Jakoś teraz muszę z tym żyć
![]()
![]()
![]()
Ok. 16 po nią jadę.
FreEp pisze:Bardzo sie ciesze! Nie ma to jak forumowe trzymanie kciukow![]()
Pozdrawiam serdecznie
VIOLATOR pisze:FreEp pisze:Bardzo sie ciesze! Nie ma to jak forumowe trzymanie kciukow![]()
Pozdrawiam serdecznie
Witam a kotka w jakim jest wieku,cos wiecej mozna wiedziec ? Pytam bo moze bylbym zainteresowany kotka. Szkoda ze tylko tak daleko bo ja jestem za Bydgoszczy,jakby dalo rade jakos kotke podrzucic gdzies blizej to bym po nia podjechal. Zonie sie bardzo podoba a to nawazniejszeZreszta nie tylko zonie,fajna kotka.
Tosza pisze:VIOLATOR pisze:FreEp pisze:Bardzo sie ciesze! Nie ma to jak forumowe trzymanie kciukow![]()
Pozdrawiam serdecznie
Witam a kotka w jakim jest wieku,cos wiecej mozna wiedziec ? Pytam bo moze bylbym zainteresowany kotka. Szkoda ze tylko tak daleko bo ja jestem za Bydgoszczy,jakby dalo rade jakos kotke podrzucic gdzies blizej to bym po nia podjechal. Zonie sie bardzo podoba a to nawazniejszeZreszta nie tylko zonie,fajna kotka.
jesteś przynajmniej trzeci w kolejce po Lolitkę. Ale tu na szczęście kolejność się nie liczy. Właścicelka na pewno wybierze dla niej najlepszy dom.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 52 gości