Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
kasia95 pisze:Moja kotka Kitka miała być zaszczepiona (bo ciągle jest szczepiona przed rują) ale zdążyła zajść w ciążę. Kotki będą za około miesiąc. Będą do oddania.![]()
Karolka pisze:No to następny powód do radosci![]()
![]()
Agata weź sprawy w swoje ręce i namów koleżankę na sterylkę jeśli zależy Ci na tym, żeby nie miala kolejnych małych, które mogą nie przezyć.
Karolka pisze:No to następny powód do radosci![]()
![]()
Agata weź sprawy w swoje ręce i namów koleżankę na sterylkę jeśli zależy Ci na tym, żeby nie miala kolejnych małych, które mogą nie przezyć.
kasia95 pisze:Moja kotka Kitka miała być zaszczepiona (bo ciągle jest szczepiona przed rują) ale zdążyła zajść w ciążę. Kotki będą za około miesiąc. Będą do oddania.![]()
Karolka pisze:kasia95 pisze:Moja kotka Kitka miała być zaszczepiona (bo ciągle jest szczepiona przed rują) ale zdążyła zajść w ciążę. Kotki będą za około miesiąc. Będą do oddania.![]()
Może rozważ sterylkę aborcyjną. Im wcześniej tym lepiej.![]()
Już wiosna... będzie mase kotek w ciąży i przybędą miliony bezdomnych maleństw. Oszczędź swoim smutnego losu.
Agata_2 pisze:Karolka pisze:kasia95 pisze:Moja kotka Kitka miała być zaszczepiona (bo ciągle jest szczepiona przed rują) ale zdążyła zajść w ciążę. Kotki będą za około miesiąc. Będą do oddania.![]()
Może rozważ sterylkę aborcyjną. Im wcześniej tym lepiej.![]()
Już wiosna... będzie mase kotek w ciąży i przybędą miliony bezdomnych maleństw. Oszczędź swoim smutnego losu.
Ta Kitka ma taki malutki brzuszek dopiero.
bordo pisze:to doprawdy ROZKOSZNA dziewczynka , , cieszy sie ze na swiat przybedzie kolejny miot kociąt , a co stało sie ze poprzedni miot juz zmarł???
WIESZ CO wibryska ROZPACZLIWIE POSZUKUJE CHĘTNYCH DOMÓW NA WYKACANIE KOCIC CIĘZARNYCH -- zgłos sie - jestes idealna
ps. sorki wibryska ze pisze o tobie
Agata_2 pisze: bo kociaki spały w ten dzien na dworze bo Kaśka zapomniała zamknąć drzwi. Biedny kotek
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości