Koty się kochają :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie maja 18, 2003 22:11

Miłość dwóch koteczków zdarza się dość często, ale ja jestem zachwycona sytuacją , którą oglądam ostatnio u siebie. Endi jest piątym kotkiem i wszystkie pozostałe cztery zakochały się w nim. Wprawdzie żadko śpią razem ale za to bawią się całymi godzinami. Endi jest nie do zdarcia. Zmienia tylko koty. Tylko Antoś patrzy czasami na niego jak na dziwadło. Chciałby więcej pospać , bo jest wychodzący i czasami jest zmęczony.

Dorcia

Od: Sob lis 02, 2002 17:53

Post » Nie maja 18, 2003 22:23

Moje starszaki tez sie kochaja bardzo, chociaz nie sypiaja razem, maja inne ulubione pozycje :roll: . Krzys lubi w nogach a potem na dluuuugie mizianko laduje sie na mnie, i bodzie mnie lepkiem w reke, zebym jeszcze miziala, MOCNIEJ! Daisy w "normalnych czasach" sypia troche tu, troche tam, ale nad ranem przychodzila i kladla sie kolo poduszki, i koniecznie przynajmniej lapke musiala na mnie oprzec :) . Za to wylizuja sobie uszy i pupy nawzajem, i lubia sie bawic.

Krowki troche zepsuly ten zgrany duet, przynajmniej na razie. Ale nic straconego, Daisy dzis wachala krowce czarnej pupe 8O jak ta wchodzila do kuwety.

Krowki - widac, ze to rodzenstwo - spia razem czasami :wink: w nocy, w ciagu dnia zwykle razem. Ganiaja sie razem. Jedza razem. Chociaz ostatnio inne motorki maja i najpierw czarna pada, a szara jeszcze szaleje, a potem na odwrot. To niestety sprowadza sie do znacznie krotszych okresow spokoju :roll: .

Uwielbiam patrzec, jak koty bawia sie razem, chocby byla to prosta zabawa w chowanego :D .

Beata

Od: Nie lis 03, 2002 18:58

Post » Nie maja 18, 2003 23:38

U mnie towarzystwo jest niestety podzielone :(
Piekny kocha Bestię (z wzajemnością), a chłopaki trzymają się razem. Tylko Kawa nie pasuje do zestawu, bo ona była para do Plastra i zaden inny kot nie jest w stanie go zastąpić.
Ale kocią miłość u mnie w domu widać :)
Obrazek

lakshmi

Od: Pt mar 01, 2002 23:48

[poprzednia]