Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
VIOLATOR pisze:W zasadzie chcialem kupic kotka lub kotke perska ale moge tez przygarnac kotka lub kotke ,jakby ktos wiedzial o jakis kotkach w okolicy Bydgoszy,prosze o info.pozdrawiam
bettysolo pisze:bierz Lufke jest śliczna i perska
VIOLATOR pisze:bettysolo pisze:bierz Lufke jest śliczna i perska
Owszem kot ladny ale szukam kotka ze spokojniejszym charakterem i niewiadomo czy w tym wieku by sie zadomowila bo 7 la to juz sporo.
aamms pisze:VIOLATOR pisze:bettysolo pisze:bierz Lufke jest śliczna i perska
Owszem kot ladny ale szukam kotka ze spokojniejszym charakterem i niewiadomo czy w tym wieku by sie zadomowila bo 7 la to juz sporo.
VIOLATOR, u mnie najszybciej zadomowil się rudy Feluś, którego adoptowałam jak miał 10 lat i ok 14-letnia Suffka, która jest u mnie od maja zeszłego roku..
Siedem lat dla kota to tak ok. 40 tki-dla człowieka.. Chyba o czterdziestolatku nie powiesz, że prawie stoi nad grobem, prawda?![]()
![]()
Siedem lat to całkiem ładny wiek dla kota..
mirka_t pisze:Lufka w poprzednim domu mieszkała 7 lat. Pojawienie się pierwszego dziecka w domu przyjęła dobrze. Dopiero przy drugim dziecku zaczęła okazywać swoje niezadowolenie. Prawda jest taka, że nie wie się jaki stosunek do dziecka może mieć kot, jeśli się tego nie sprawdzi.
mirka_t pisze:Lufkę czeszę u weta tylko ze względu na jej wrzaski. W dużym stadzie wrzeszczący kot powoduje panikę a nawet agresję u pozostałych kotów. Na szczęście sierść Lufki nie wymaga codziennego czesania. Małe kołtunki robią się tylko w pewnych miejscach i bardzo łatwo temu zapobiec. Niedawno poznałam kotkę perską niesamowicie owłosioną. Z taką kotką jest już problem choć daje się spokojnie czesać nawet po brzuchu. Pielęgnacja jej zabiera jednak sporo czasu. Opiekunka tej kotki nie radzi sobie z czesaniem i woli ją golić. Nie piszę tego aby namówić Ciebie na adopcję Lufki, bo dla niej szukam człowieka mającego doświadczenie z takimi kotami.
VIOLATOR pisze:...No to ja go niestety nie mam a kot 1klasa
mirka_t pisze:VIOLATOR pisze:...No to ja go niestety nie mam a kot 1klasa
Gdybyś był w Bydgoszczy to zapraszam na spotkanie z Lufką. Zobaczyć ją nie zaszkodzi.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości